ya esimde beni aldatirsa...

Bu işin kadını erkeği yok maalesef..Bazen bir anlık bi zaaf oluyo,bazen de insanın içi kötü,bir tane yetmiyo 2.ye kayıyor gönlü,her şeyi(!) Henüz evli değilim,ama ben de çok korkarım bu durumdan.Ne kadar güvenilir gözükse de bir insan,neler yaşatcağı hiiiiç belli olmaz.Hani hep erkektir yapar diyoruz ya,artık etraftaki kadınlar sevgilisi de olsa,evli de olsa rahat durmuyolar..Allah böyle olaylarla karşılaştırmasın diye dua etmekten başka bir şey yapamayız sanırım.Ama ortada bir şey yokken de bu korkuyu karşımızdakine yansıtmak aradaki güveni sarsmak olur diye düşünüyorum.

evli adam,sevgilisiyle geliyor,ve sevgilisi bunun evli oldugunu biliyor... aman Rabbim!

bende evli değilim daha ama inş yakındır evlilik diyelim... arada bir sevdiğimin hesaplarını karıştırma,kime ne yazmış gibi duygularım depreşiyor gerçekten... ama zaten şifrelerini biliyorum ve o da bildiğimi biliyor,bulmuş oldugum seyleri bulacagımı okuyacagımı da biliyor... aldatan insan tetikte olur diye düşüyorum,bırakır mı hiç... hırgür çıkarıorum ne bu fln diye,olan bize oluyor... sevdiğime takılan bi kızın bizim kavgamızdan haberi bile olmuyor,kaldı ki zavallım ona cevap bile vermemiş oldugu halde cıkardıgım kavgadan sonra ben pişman oluyorum...

aynısını düşünüyorum.. evli adam,karısını aldatıyor,e başka erkekle mi aldatıyor da erkekler aldatır diyoruz,evli bi adam karısını aldatıyorsa, beraber oldugu kadına yuva bozan'dan başka bi tabir bulamıyorum .. erkekler de bu işi tek başlarına yapmıyolar sonuçta...

ve canım konu sahibi arkadasım, doğrusu onu takibe alman,hissettiği takdirde onu sıkmaktan baska bi işe yaramaz. eşeğin aklına karpuz kabugu düsürmek demiş atalar :97: o arkadası hakkındaki fikirlerini filan al bakalım eşinden, ne düsünüyor.. böylelikle biraz olsun fikir sahibi olursun,kaldı ki onunla evlenmeden önce de bunu düsünmüssündür,beni aldatmayacak birisi diye... biz sevdiğimle açık açık konustugumuzu bilirim ben, aldatan erkekleri-kadınları... onun da benim de amacım bence birbirmizin ne düsündügünü simdiden anlamak....
ve burası ne kadar bi kadın forumu olsa da, başıma gelenlerden yola cıkarak sunu söyleyebiliyorum.. fazla klişe ama gerçek: sevdiğime güveniyorum ama onun etrafındaki hiçbir kadına güvenim yok... maalesef durum bu....

ahh bu durum beni de biraz korkutuyor, paytak paytak koşan koala arkadaşın (bu arada nickin çok hoş =D) dediği gibi sevdiğime güveniyorum da çevredeki kızlara güvenmiyorum. bu durumda yapılacak tek şey uyanık olmak. sonuçta kızların ona yaklaşmasına kendi izin verir, eğer izin vermezse yaklaşmazlar diye düşünüyorum. tabi güven olmazsa olmaz... :97:

teşekkür ederimm
kesinlikle öyle... daha yakın zamanda yaşadım. sevdiğimin çalıştıgı ilçenin meşhur(kelimesinden kasıt ne anlarsınız!) kızı (artık kız demeye bin şahit!) bi şekilde nrsını buluyor (bu tipler de o kadar arsız ki,ne yapıp edip buluyolar..) terslendikten sonra bikaç sefer,sesi çıkmadı bi daha.... lanet olsun bu tiplere,nefret ediyorum
yine de sen beni aldatıyo musun diye değil de, fikrin nedir böyle aldatma konularında vs. die tartışma ortamından cok fikir alışverisi gibi yapılırsa tepkisiz ve kavgasız geçer diye düşünüyorum...:97:

Sagolun kizlar... Bende güvenirim tabi ama bazilarinizda anlattigi gibi öyle kadinlar varki (Allahim bizden uzak tutsun) yapiskan gibiler...
Aklina sokmak veya tartismak amacli degilde, fikrini düsüncelerini ögrenmek icin bu aksam konuyu acmayi düsünüyorum... Ona ters oldugunu biliyorum ama yinede icim rahatlasin :)

Kosan Koala arkadasim, ucuz kurtulmussun gercekten Allahim ne insanlar var ya!

ohooo daha neler var arkadasım, ben de y.dışında okudum. orada diyordum ki bu insanlar bilmiyorlar,ondan yapıyolar.... işte teselli etmek kendi kendini... ama türkiyeye dönünce gördüm ki, beterin beterleri varmış... ve teselli edecek bişey bile bulamıyosun... Allahım uzak etsin bu insan kılıklılardan.... içim öyle dolu ki walla yetmez ne desem.... Allahım korusun...
bi konuş bakalım,eşin ne diyecek... sen de bize anlatırsın...

Bunlarını aklına getirmeme çalış düşündükçe için içi kemirecek kendine zarar vereceksin .

Ama derim ki yine de herşeye hazırlıklı ol .Kocam bana asla yapmaz deme .Büyük konuşanların başına gelenleri görüyoruz.

Amin canim ya! Tabiki anlatirim, bu aksam veya yarin konuyu acmayi düsünüyorum.. Ortama bagli yani, gereksiz bi konu yüzünden tartisma cikmasin diye...

Amin canim ya! Tabiki anlatirim, bu aksam veya yarin konuyu acmayi düsünüyorum.. Ortama bagli yani, gereksiz bi konu yüzünden tartisma cikmasin diye...

kesinlikle!
ben her seferinde, o pis ahlaksızlar yüzünden kavga cıkardıgım icin pişman oluyorum ama elimde değil sinir oluyorum bu tiplere! sen benim dediğimi yap yaptığımı yapma... :44: gerçekten karşımızdaki masum oluncaa,böyle bişeyle itham etmek cok kötü oluyor... hem de işte aklına mı sokuyorum diye düsündügüm de olmuyo değil... :97::97:

Sagol canim, zaten büyük konusmam asla onun icin benim icin bu konusma cok önemli.. Biz cok zorluklar cektik iliskimiz boyunca ama hep sevdik birbirimizi ve bu dönem icinde ben esimi hergün biraz daha iyi anladim. Yani uzun lafin kisasi, eger bisey söyleyipte baska bisey düsünürse ben kesinlikle anlarim.. O yönden biraz kendimi rahatlatabiliyorum...

anneannem evham yapana hep şöyle der.

daha doğrusu şu hikayeyi anlatır..

bir gün bir kız kuyu başında dövünüp ağlıyormuş..
annesi "ne oldu yavrum " demiş
o da " anne bir gün ben evlenirsem, benim çocuğum olursa, sana ziyarete gelirsem, çocuğum burda oynarsa, bu kuyuya düşerse... ben ne yaparım" demiş...

eskiler çok anlatır bunu...

Aldatmanın gardı diye birşey mi olur.
Bunu devamlı içinizde büyütmeniz de gereksiz.
Allah korusun başınıza böyle birşey gelirse, o zaman düşünülür, olmayan belki de hiç olmayacak birşey için neden canınızı sıkıyorsunuz.
Eşiniz arkadaşın durumunu gayet normal karşılıyor ise ,eşinizin fikirlerinde bir sıkıntı olabilir, bunu sıkıntı yapabilirsiniz, eşinizle konuşup açık açık fikrini öğrenebilirsinz.
Onun dışında adama devamlı beni aldatırsan şöyle olur demenin anlamı yok.
Eşiniz sizi azıcık tanıyorsa, zaten bu durumu kabul edip etmeyeceğinizi bilir, bile bile de yapacaksa o zaman kaybetmeye mahkum.

Cok begendim! Tamda uymus yani, ben abartiyorum bu konuyu farkindayim ama eger esim bi anlik hevese kapilipta öyle bisey yaparsa (simdi olmak zorunda degil, bu 5 yilda 10 yilda olabilir) ben kesinlikle unutamam, hayatimiz zindan olur abartmiyorum... Cok tuhaf bi insanim bu konularda ve oda ayriligi kaldiramaz mahvoluruz.. Biraz bu durumu ölcüp tartmam lazim, belki önlem almam lazim.... ne bilim ya... Bi yandanda herkesin ne bicim derdi var sen nelere takiyosun diyorum kendi kendime, ama ben zaten cektim bidaha o yollardan gecmek istemiyorum...

Tesekkür ederim fikirleriniz icin, ama galiba sadece giris yazimi okudunuz... Icimde büyütüyorum dogru, esimle konusmayida planliyorum uygun bi ortam oldugu zaman

Ya sokağa çıktığımda bana araba çarparsa.. Ya yürürken ayağım takılır bacağımı kırarsam. Ya su içerken boğazıma kaçarda boğulursam.... Yapmayın kızlar biraz rahat olun şu ana kadar hiç böyle birşey düşünmemiştim. Başımıza her an herşey gelebilir hepsini kafamıza takarsak yandık. Boşu boşuna kuruntu yapmayın eşlerinize sakın böyle birşey yansıtıp üzmeyin adamcağızları ya yazıktır.

Bazi seyler vardir, kacininmazdir, cünkü senin etkin olmadan gerceklesir. Mesela yolda yürürken bi arabanin carpmasi. Ama ben malesef aldatma konusu oldugu zaman bos ver, kaderimde varsa yasarim diyemiyorum. Benim elimde olmasa bile. Kimseninde diyebilecegini düsünmüyorum.
Tabiki gece gündüz esimin basinin etini yemiyorum sen beni aldatacaksin, aldatirsan söyle böyle olur diye.. Sadece bu olayi bire bir kendi gözlerimle gördügüm icin tedirgin oldum... Kim olmazdiki??

Dün esimle konustum, durumdan rahatsiz oldugumu söyledim. Cevabi suna benzerdi: Bizi kimsenin yasadigi ilgilendirmesin, etkilemesin. Ben sonucta ekmek parami kazaniyorum, güzel bi hayatimiz olsun diye cocuklarimiza güzel bi gelecek sunabilelim diye. Lütfen sende bu konuyu bi daha acma, eger seni sevmeseydim, seninle olmak istemeseydim su an seninle burda oturuyor olmazdim bundan emin ol. Bu gibi konulari aramiza bidaha sokmani istemiyorum, bende rahatsiz oluyorum sende. Adamin yasam tarzi bana da ters ama ne yapabilirimki felan filan iste....

Bende bunun üstüne, benim iyi bi is arkadasim ayni seyleri yasasaydi, sevgilisini is yerine getirseydi sen rahatsiz olmazmiydin felan dedim.. (Kadin arada is yerine geliyomus!) Rahatsiz olurum dedi ama ne yapabilirimki? Herkesin kendi hayati, insanlari degisteremezsin.. Önemli olan biz ikimiziz felan dedi..

Tabi ki bu konudan halen rahatsizim ama esimle konusmak iyi geldi, bunlari söylerken samimi oldugunu biliyorum...
Bundan fazlasinida yapamam zaten, hayirlisi....

bence eşini en iyi sen tanırsın, söylediklerinde samimi olduguna inanıyorsan harika o zaman...
daha ne desin ki, bizi ilgilendirmez hayatları demiş..
çocuklarınızdan bahsetmiş ki (sanırım daha yok değil mi)
bana kalırsa, daha cok üstüne gitme,en azından bir süre.. sonra rahatsızlık duydugun bişey olursa yine konusursun. eğer bu konuyu acma demiştim vs gibi bişeyler derse,seninle konusmazsam kiminle konusayım ki, içimi rahatlatacak tek kişi sensin fln de....
ama bence şimdilik sorun çözülmüştür... :13::13:
hadi gel keyif kahvesi içelim

Cok tatlisin ya, icelim madem hak ettik :)
Cocugumuz yok henüz ama onu bile düsünmüs
Icim rahatladi gercekten, burdaki sohpetinde bunda katkisi oldu tabiki! Tekrar yorumlariniz icin tesekkür ederim kizlar süpersiniz :)

Cok tatlisin ya, icelim madem hak ettik :)
Cocugumuz yok henüz ama onu bile düsünmüs
Icim rahatladi gercekten, burdaki sohpetinde bunda katkisi oldu tabiki! Tekrar yorumlariniz icin tesekkür ederim kizlar süpersiniz :)

ay teşekkür ederimm
yaa ben de öyle düşündüm, yani cocuk yokken ben "sizin" için çalışıorum demeyi akıl etmiş
inşallah huzur dolu mutlu, "çocuklarınızla" 49:) tatlı bir yuvanız olsun canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…