arada ben de kuruntu yaparım,aklıma gelir o ihtimal.maillerine,facebookuna bakarım falan ama kendime zarar verdiğimi düşünürüm sonra.aldatmak isteyen insan o kadar kolay aldatır ki..ruhumuz duymaz.sanalda,gerçekte,telefonda..sürekli tetikte olmak yorar insanı.çok da düşünmemeye çalışıorum ben çünkü ister istemez aklıma o şüpheler geldikçe ilişkimize zarar verdiğimi gördüm.gergin oluorum,tersliorum,surat asıyorum falan.en güzeli kafa yormamak.aldatırsa ortaya çıkar zaten
Bu işin kadını erkeği yok maalesef..Bazen bir anlık bi zaaf oluyo,bazen de insanın içi kötü,bir tane yetmiyo 2.ye kayıyor gönlü,her şeyi(!) Henüz evli değilim,ama ben de çok korkarım bu durumdan.Ne kadar güvenilir gözükse de bir insan,neler yaşatcağı hiiiiç belli olmaz.Hani hep erkektir yapar diyoruz ya,artık etraftaki kadınlar sevgilisi de olsa,evli de olsa rahat durmuyolar..Allah böyle olaylarla karşılaştırmasın diye dua etmekten başka bir şey yapamayız sanırım.Ama ortada bir şey yokken de bu korkuyu karşımızdakine yansıtmak aradaki güveni sarsmak olur diye düşünüyorum.
ahh bu durum beni de biraz korkutuyor, paytak paytak koşan koala arkadaşın (bu arada nickin çok hoş =D) dediği gibi sevdiğime güveniyorum da çevredeki kızlara güvenmiyorum. bu durumda yapılacak tek şey uyanık olmak. sonuçta kızların ona yaklaşmasına kendi izin verir, eğer izin vermezse yaklaşmazlar diye düşünüyorum. tabi güven olmazsa olmaz... :97:
Sagolun kizlar... Bende güvenirim tabi ama bazilarinizda anlattigi gibi öyle kadinlar varki (Allahim bizden uzak tutsun) yapiskan gibiler...
Aklina sokmak veya tartismak amacli degilde, fikrini düsüncelerini ögrenmek icin bu aksam konuyu acmayi düsünüyorum... Ona ters oldugunu biliyorum ama yinede icim rahatlasin :)
Kosan Koala arkadasim, ucuz kurtulmussun gercekten Allahim ne insanlar var ya!
ohooo daha neler var arkadasım, ben de y.dışında okudum. orada diyordum ki bu insanlar bilmiyorlar,ondan yapıyolar.... işte teselli etmek kendi kendini... ama türkiyeye dönünce gördüm ki, beterin beterleri varmış... ve teselli edecek bişey bile bulamıyosun... Allahım uzak etsin bu insan kılıklılardan.... içim öyle dolu ki walla yetmez ne desem.... Allahım korusun...
bi konuş bakalım,eşin ne diyecek... sen de bize anlatırsın...
Amin canim ya! Tabiki anlatirim, bu aksam veya yarin konuyu acmayi düsünüyorum.. Ortama bagli yani, gereksiz bi konu yüzünden tartisma cikmasin diye...
Bunlarını aklına getirmeme çalışdüşündükçe için içi kemirecek kendine zarar vereceksin .
Ama derim ki yine de herşeye hazırlıklı ol .Kocam bana asla yapmaz deme .Büyük konuşanların başına gelenleri görüyoruz.
kesinlikle!
ben her seferinde, o pis ahlaksızlar yüzünden kavga cıkardıgım icin pişman oluyorum ama elimde değil sinir oluyorum bu tiplere! sen benim dediğimi yap yaptığımı yapma... :44:gerçekten karşımızdaki masum oluncaa,böyle bişeyle itham etmek cok kötü oluyor... hem de işte aklına mı sokuyorum diye düsündügüm de olmuyo değil... :97::97:[/FO
Sagol.. Aklina sokmakta kötü, benim arkadasim sevgilisinden süpheleniyodu durmadan.. Yarim saat haber gelmesin basliyodu sen beni aldatiyosun, sen baska kizlarlasin.. Adam bi gün bikmis bagirmis cagirmis tabi bu ne diye. Baskasiyla olmak istesem senle ne isim var felan diye. Bende dedim, adamin üstüne fazla gitme, bu sefer gider gercekten biseyler yapar üstüne al sana aldatma der...
Öyle seylerden kacinmaya calisiyorum. Ama her zaman olmuyor tabi
Allahim uzak tutsun böylelerini
anneannem evham yapana hep şöyle der.
daha doğrusu şu hikayeyi anlatır..
bir gün bir kız kuyu başında dövünüp ağlıyormuş..
annesi "ne oldu yavrum " demiş
o da " anne bir gün ben evlenirsem, benim çocuğum olursa, sana ziyarete gelirsem, çocuğum burda oynarsa, bu kuyuya düşerse... ben ne yaparım" demiş...
eskiler çok anlatır bunu...
Aldatmanın gardı diye birşey mi olur.
Bunu devamlı içinizde büyütmeniz de gereksiz.
Allah korusun başınıza böyle birşey gelirse, o zaman düşünülür, olmayan belki de hiç olmayacak birşey için neden canınızı sıkıyorsunuz.
Eşiniz arkadaşın durumunu gayet normal karşılıyor ise ,eşinizin fikirlerinde bir sıkıntı olabilir, bunu sıkıntı yapabilirsiniz, eşinizle konuşup açık açık fikrini öğrenebilirsinz.
Onun dışında adama devamlı beni aldatırsan şöyle olur demenin anlamı yok.
Eşiniz sizi azıcık tanıyorsa, zaten bu durumu kabul edip etmeyeceğinizi bilir, bile bile de yapacaksa o zaman kaybetmeye mahkum.
bence eşini en iyi sen tanırsın, söylediklerinde samimi olduguna inanıyorsan harika o zaman...
daha ne desin ki, bizi ilgilendirmez hayatları demiş..
çocuklarınızdan bahsetmiş ki (sanırım daha yok değil mi)
bana kalırsa, daha cok üstüne gitme,en azından bir süre.. sonra rahatsızlık duydugun bişey olursa yine konusursun. eğer bu konuyu acma demiştim vs gibi bişeyler derse,seninle konusmazsam kiminle konusayım ki, içimi rahatlatacak tek kişi sensin fln de....
ama bence şimdilik sorun çözülmüştür... :13::13:
hadi gel keyif kahvesi içelim
Cok tatlisin ya, icelim madem hak ettik:)
Cocugumuz yok henüz ama onu bile düsünmüs
Icim rahatladi gercekten, burdaki sohpetinde bunda katkisi oldu tabiki! Tekrar yorumlariniz icin tesekkür ederim kizlar süpersiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?