• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya evlenelim ya da bir şeyler yaşayalım

yuvarlanan asi bir panda

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2018
8.062
21.007
278
Kızlar canım biraz sıkkın. Mayısta sevdiğim bir kuzenimin düğünü vardı. Malum virüs yüzünden işler çok karıştı. Salon mayıs haziran ayında düğün yapmayacağız demiş. Ki olmayacağı da belli gibi yasaklar var. Onlar da sadece nikah yapalım dediler ama teyzem de karşı taraf da istemiyor. Tek çocuk ikisi de diye razı olmuyorlar. Yengem 1 yıl ertelensin ne olacak düşüncesinde ki zaten işsizler, ev tutulmadı. Bunların yanında adam demiş ki bu yıl evlenelim ya da cinsel anlamda benle artık yakınlaş. 1 yıl daha böyle bekleyemem, ihtiyaçlarım var vs. En azından oral deneyelim, çıplak uyuyalım sen hiçbir şey yapmıyorsun filan diye sızlanmış açıkçası. 2 yıldır beraberler. Kuzenim bu cümlelerden rahatsız olmuş durumda. Cinsellik için evleniyormuş hissine kapıldım dedi. Siz olsanız ne düşünürdünüz? Olumsuz konuşunca üzülüyor, olumlu konuşmak da benim içimden gelmedi. Adam da haksız değil diyorum bir yerde insan arzuluyor. Ortada kaldık 🙄

Kızlar canım biraz sıkkın. Mayısta sevdiğim bir kuzenimin düğünü vardı. Malum virüs yüzünden işler çok karıştı. Salon mayıs haziran ayında düğün yapmayacağız demiş. Ki olmayacağı da belli gibi yasaklar var. Onlar da sadece nikah yapalım dediler ama teyzem de karşı taraf da istemiyor. Tek çocuk ikisi de diye razı olmuyorlar. Yengem 1 yıl ertelensin ne olacak düşüncesinde ki zaten işsizler, ev tutulmadı. Bunların yanında adam demiş ki bu yıl evlenelim ya da cinsel anlamda benle artık yakınlaş. 1 yıl daha böyle bekleyemem, ihtiyaçlarım var vs. En azından oral deneyelim, çıplak uyuyalım sen hiçbir şey yapmıyorsun filan diye sızlanmış açıkçası. 2 yıldır beraberler. Kuzenim bu cümlelerden rahatsız olmuş durumda. Cinsellik için evleniyormuş hissine kapıldım dedi. Siz olsanız ne düşünürdünüz? Olumsuz konuşunca üzülüyor, olumlu konuşmak da benim içimden gelmedi. Adam da haksız değil diyorum bir yerde insan arzuluyor. Ortada kaldık 🙄
Çok haksız, evet cinsellik için evleniyor demekki,

Evlenmek isteyen adam bir hazırlık yapmaz mı? Ortada ev bark yok,iş güç yok tek sorun düğün salonunun tutulamamasi değil yani!! Bu durumda kız peki evlenelim dese adamın anasının evine bir yatak odası takımı alınacak pasamiz "ihtiyaçlarını bol bol giderecek" sanırım.

Yol yakınken ayrılsın adama bak. Belki evlenmeyecekler sonra kadının arkasından skor muhabbeti yapacak, belki çıplak fotolarını çekip şantaj yapacak. Belki tecavüz edecek. Azmış heralde . Yaptığı çok ayıp. İnsan sevdiğine bunu der mi ya. Daha nikah yok birsey yok. Bunlar hep işaret evlenme fikrini ciddi ciddi gözden geçirsin

cinsel anlamda benle artık yakınlaş. 1 yıl daha böyle bekleyemem, ihtiyaçlarım var vs. En azından oral deneyelim, çıplak uyuyalım sen hiçbir şey yapmıyorsun filan diye sızlanmış açıkçası.
Ahhahahah sen hele bi iş bul sonrada birlikte gider paraya kıyar sana güzel bir şişme bebek alırız yavrum deseymiş.

Back
X