Ya evlenelim ya da bir şeyler yaşayalım

Evlenmek isteyen adam bir hazırlık yapmaz mı? Ortada ev bark yok,iş güç yok tek sorun düğün salonunun tutulamamasi değil yani!! Bu durumda kız peki evlenelim dese adamın anasının evine bir yatak odası takımı alınacak pasamiz "ihtiyaçlarını bol bol giderecek" sanırım.

Adamın evi var aslında ama kiraya geçecekler iş olursa. Yoksa sabit 3 3.5 geliri var geçer o oturur da o eve merkezden uzak diye beğenmiyolar şimdi. Uzun süreli olmaz.

Bunların yanında adam demiş ki bu yıl evlenelim ya da cinsel anlamda benle artık yakınlaş. 1 yıl daha böyle bekleyemem, ihtiyaçlarım var vs. En azından oral deneyelim, çıplak uyuyalım sen hiçbir şey yapmıyorsun filan diye sızlanmış açıkçası.
Adam azmış.Cinsellik ihtiyaçtır peki ama üslup biraz şeyyyy:eğlence:

Konuyu nerden tutsam elimde kalıyor🙄
işleri yoksa neye güvenip evleniyorlardı anlayamadım.

Ayrıca adama aşırı sinir oldum söyleyiş tarzı çok itici geldi.
Canın istiyorsa da böyle şak diye çıplak uyuyalım yok oral yapalım denir mi ya?! Hödük🤮
Daha naif bir şekilde yakınlaşmak istediğini dile getirebilirdi.
Bilemiyorum, beyefendi çok itici geldi.

Cinsellik isteyebilir de böyle söylemek aşırı kaba.Yani ''ihtiyaçlarım var'' nedir,sanki kadınların yok,ayrıca madem evlilik öncesi cinselliğe tamam diyordu keşke kendisi gibi düşünen biriyle birlikte olsaymış.
Bence kuzeniniz düşünsün bu evliliği.Korkunç bir üslubu var karşıdaki kişinin.

Yol yakınken ayrılsın adama bak. Belki evlenmeyecekler sonra kadının arkasından skor muhabbeti yapacak, belki çıplak fotolarını çekip şantaj yapacak. Belki tecavüz edecek. Azmış heralde . Yaptığı çok ayıp. İnsan sevdiğine bunu der mi ya. Daha nikah yok birsey yok. Bunlar hep işaret evlenme fikrini ciddi ciddi gözden geçirsin

E tabii 1 yıla neler olur Allah bilir.

E tabii 1 yıla neler olur Allah bilir.
Düğün sabahı vazgeçenler var. Okutun bütün yorumları kuzene. Valla bakın açın burda tüm konuları bi okusun. Ne kadar abaza, sapık, şantajci, tecavüzcü sevgili nişanlı eş varmış.

İyi de insanların duyguları hormonları dürtüleri var rahibe değiliz elbette bişeyler yaşamak ister. Ben adama hak verdim, adam kafaya koymuş şu tarih diye, yenge hanım nolcek 1 yıl ertelensin diyor 😁 kolay mı, değil 😁

Ben de biraz dürtüleri yüksek insanım ya ondan adama hak vermiyor değilim. 😅

İşleri yok , evleri yok ama mayısta evleniyorlar öyle mi? İlginçmiş....
Adam cinsellik istiyor olabilir, istemesi anormal değil ama söyleyiş şekli yanlış olmuş. Bir fırsat, ortam yaratsaydı, orda yakınlaşıp, birlikte olmak istediğini söyleseydi fln

Adamın merkeze uzak evi var. 3.5 falan da sabit gelirleri olacak. Kiraya geçme sebepleri iş yerleri için. Adam da uzak eve yerleşelim sonra taşınırız diyor. Yok yine razı olmuyor kimse.

Konuyu nerden tutsam elimde kalıyor🙄
işleri yoksa neye güvenip evleniyorlardı anlayamadım.

Ayrıca adama aşırı sinir oldum söyleyiş tarzı çok itici geldi.
Canın istiyorsa da böyle şak diye çıplak uyuyalım yok oral yapalım denir mi ya?! Hödük🤮
Daha naif bir şekilde yakınlaşmak istediğini dile getirebilirdi.
Bilemiyorum, beyefendi çok itici geldi.

Yani konuşma tarzı çok kötü. Sanki parayla kadın tuttun da soyun yat, oral yap diyorsun. İğrenç.

cinselliğin böyle masa başı pazarlığı gibi konuşulması bana çok saçma geliyor. bişeyler ya kendiliğinden gelişir ya da gelişmez. adamın ihtiyaçları olması çok doğal ama üslubu aşırı itici. cinsellik kişinin kendi kararı, istediği kadar kişiylede yatabilir, kendini evliliğe de saklayabilir kişi. önemli olan buna kendi isteklerini düşünerek karar vermesi.
hemen kestirip atmasına gerek yok kuzeninizin sonuçta şu zamana kadar yaşanmış bir ilişki var. kimsenin akıl sağlığı, karar verme yetisi normal değil bugünlerde belki adamda böyle bir sıkıntı içindedir. zamana bırakıp kararını versin.

Bu zihniyet kadin hamileyken lohusayken ihtiyacim var deyip aldatabilir. Ayrica ne ihtiyaci ya. Azdım kudurdum diyemiyorlar da ihtiyacim var diyorlar. Simdiye kadar nasil karsilamis ihtiyacini?
Nikahli kocam bana ihtiyacim var bilmem ne dese sogurum bunlar daha evlenmemis etmemis

Cinsellik bir ihtiyaç tabii başka yolları var. Onları yapmak istemiyormuş yaşından dolayı utanıyormuş. Evet konuşması itici o kesin.

İyi de insanların duyguları hormonları dürtüleri var rahibe değiliz elbette bişeyler yaşamak ister. Ben adama hak verdim, adam kafaya koymuş şu tarih diye, yenge hanım nolcek 1 yıl ertelensin diyor 😁 kolay mı, değil 😁

Karşınızdaki insan size ''oral yap bir şeyler yap ya'' tarzında yaklaşsa acaba ''ayy hormonlar'' der misiniz ? Kadını resmen seks robotu olarak kullanmak istiyor,nelerden hoşlanır ne yapmak ister,sorma etme yok,varsa yoksa beni memnun et.Böyle adamları insan yerine koyduğumuz için cinsellik çoğu kadın için 74545163516. planda.Çünkü karşıdaki kişi bir şey hissettirmiyor kadına.Varsa yoksa kendisi.Seks iki kişilik.Derdi buysa insan gibi açıklasın,bunun komik bir tarafı da yok,resmen partnerini küçük düşürmeye çalışmış.

Seks ihtiyaç zaten? Söylediği şey normal değil mi erkeğin? Anlamadım yani. Sonuçta, sevgilisi/nişanlısı vs neyse. Kuzeniniz de bi şey yaşamak istemiyor. Adam da seviyorsa, bir şeyler yaşamak istemesi zaten çok normal.

Eğer kuzeniniz de istiyorsa nikah yapabilirler. Ev de sorun değilmiş. Sonrasında virüs geçince düğün de yapabilirler. Buradakileri ben pek anlamıyorum. “Cinsellik için mi evleniyor?” demişler de, galiba kendileri evlerinde kocalarıyla evcilik falan oynuyorlar. :D Komedi ya.

Gayet de cinsellik, seks, mutlu bir yuva için evlenilir. Kardeş kardeş oturmak için mi evleniliyor? Ortada anormal bir durum yok?? Bunu anormal karşılayanlar, cinsellik bölümünde kocalarıyla ilgili şikayetlerini sıralıyorlar.

Kuzeninizin evlenmeden önce cinsellikle alakalı bir şey yaşamaması normal ama erkeğin bir şeyler yaşamak istemesi anormal. Kime göre neye göre?

Seks ihtiyaç zaten? Söylediği şey normal değil mi erkeğin? Anlamadım yani. Sonuçta, sevgilisi/nişanlısı vs neyse. Kuzeniniz de bi şey yaşamak istemiyor. Adam da seviyorsa, bir şeyler yaşamak istemesi zaten çok normal.

Eğer kuzeniniz de istiyorsa nikah yapabilirler. Ev de sorun değilmiş. Sonrasında virüs geçince düğün de yapabilirler. Buradakileri ben pek anlamıyorum. “Cinsellik için mi evleniyor?” demişler de, galiba kendileri evlerinde kocalarıyla evcilik falan oynuyorlar. :KK70: Komedi ya.

Gayet de cinsellik, seks, mutlu bir yuva için evlenilir. Kardeş kardeş oturmak için mi evleniliyor? Ortada anormal bir durum yok?? Bunu anormal karşılayanlar, cinsellik bölümünde kocalarıyla ilgili şikayetlerini sıralıyorlar.

Kuzeninizin evlenmeden önce cinsellikle alakalı bir şey yaşamaması normal ama erkeğin bir şeyler yaşamak istemesi anormal. Kime göre neye göre?

Cinsellik yaşamak istemesine kimse bir şey demiyor zaten.
Adamın üslup berbat.Resmen ''beni memnun et yeter'' kafası.Sonucu ne olacak çok açık değil mi bu beraberliğin ? Hani kadına sormuş mu nelerden hoşlanırsın,sana şöyle yaklaşmak istiyorum hoşuna gider mi diye ? Ben öyle bir bilgi okumadım.

Back
X