Ya evlenelim ya da bir şeyler yaşayalım

Sizin ilişkileriniz kötüyse ve kimseyle dertleşmiyorsanız sizin probleminiz.
Bana anlatılan şeyleri buraya dökmemem ilişkilerimin kötü olduğunun veya kimseyle dertleşmediğimin kanıtı olamaz.
Bırakın insanlar kendi dertlerine kendileri çare bulsun.Size ne oluyor?Hem de böyle mahrem bir konuda.

Bana anlatılan şeyleri buraya dökmemem ilişkilerimin kötü olduğunun veya kimseyle dertleşmediğimin kanıtı olamaz.
Bırakın insanlar kendi dertlerine kendileri çare bulsun.Size ne oluyor?Hem de böyle mahrem bir konuda.

Belki kuzeninin onayıyla bu konuyu açmıştır, bunu bilemeyiz ki.

cinselliğin böyle masa başı pazarlığı gibi konuşulması bana çok saçma geliyor. bişeyler ya kendiliğinden gelişir ya da gelişmez. adamın ihtiyaçları olması çok doğal ama üslubu aşırı itici. cinsellik kişinin kendi kararı, istediği kadar kişiylede yatabilir, kendini evliliğe de saklayabilir kişi. önemli olan buna kendi isteklerini düşünerek karar vermesi.
hemen kestirip atmasına gerek yok kuzeninizin sonuçta şu zamana kadar yaşanmış bir ilişki var. kimsenin akıl sağlığı, karar verme yetisi normal değil bugünlerde belki adamda böyle bir sıkıntı içindedir. zamana bırakıp kararını versin.

İşte adamın da 2 senedir saygı duyduğunu düşünürsek o da kendince haklı. Konuşma şekli çirkin ama gerçekler de çirkin olabiliyor.

Karşınızdaki insan size ''oral yap bir şeyler yap ya'' tarzında yaklaşsa acaba ''ayy hormonlar'' der misiniz ? Kadını resmen seks robotu olarak kullanmak istiyor,nelerden hoşlanır ne yapmak ister,sorma etme yok,varsa yoksa beni memnun et.Böyle adamları insan yerine koyduğumuz için cinsellik çoğu kadın için 74545163516. planda.Çünkü karşıdaki kişi bir şey hissettirmiyor kadına.Varsa yoksa kendisi.Seks iki kişilik.Derdi buysa insan gibi açıklasın,bunun komik bir tarafı da yok,resmen partnerini küçük düşürmeye çalışmış.

Canım tek sen yap demiyor ki ikisi de yapmış olacak.

Seks ihtiyaç zaten? Söylediği şey normal değil mi erkeğin? Anlamadım yani. Sonuçta, sevgilisi/nişanlısı vs neyse. Kuzeniniz de bi şey yaşamak istemiyor. Adam da seviyorsa, bir şeyler yaşamak istemesi zaten çok normal.

Eğer kuzeniniz de istiyorsa nikah yapabilirler. Ev de sorun değilmiş. Sonrasında virüs geçince düğün de yapabilirler. Buradakileri ben pek anlamıyorum. “Cinsellik için mi evleniyor?” demişler de, galiba kendileri evlerinde kocalarıyla evcilik falan oynuyorlar. :KK70: Komedi ya.

Gayet de cinsellik, seks, mutlu bir yuva için evlenilir. Kardeş kardeş oturmak için mi evleniliyor? Ortada anormal bir durum yok?? Bunu anormal karşılayanlar, cinsellik bölümünde kocalarıyla ilgili şikayetlerini sıralıyorlar.

Kuzeninizin evlenmeden önce cinsellikle alakalı bir şey yaşamaması normal ama erkeğin bir şeyler yaşamak istemesi anormal. Kime göre neye göre?

Yani ben de normal görüyorum. Ki cinsel açlığı da yüksek insanım aynı şartlar altında olsam 1 yıl bana da uzak gelirdi. Belli yaştan sonra mast. yapmak da zevk vermiyor ki. Ruhsal açlığı doyuramıyorsun. Adam da 2 yıl eyvallah demiş beklemiş. Konuşması çirkin belki ama gerçek işte söyledikleri de. Ne diyeceksin.

Cinsellik yaşamak istemesine kimse bir şey demiyor zaten.
Adamın üslup berbat.Resmen ''beni memnun et yeter'' kafası.Sonucu ne olacak çok açık değil mi bu beraberliğin ? Hani kadına sormuş mu nelerden hoşlanırsın,sana şöyle yaklaşmak istiyorum hoşuna gider mi diye ? Ben öyle bir bilgi okumadım.

İşte zaten 2 yıldır kuzenim konuşmuyor bunları. Neden hoşlanırsın dese ne diyecek ki kuzenim? Pozisyon mu diyecek orama burama dokun mu? Bir.şeyler tecrübeyle gelişiyor. Oral yapalım, çıplak uyuyalım da başlangıç gibi. Yani benim kafamda oturmadı.

İşte zaten 2 yıldır kuzenim konuşmuyor bunları. Neden hoşlanırsın dese ne diyecek ki kuzenim? Pozisyon mu diyecek orama burama dokun mu? Bir.şeyler tecrübeyle gelişiyor. Oral yapalım, çıplak uyuyalım da başlangıç gibi. Yani benim kafamda oturmadı.

Bu işler, ben bunu yapacağım sen şunu yapacaksın diyerek madde oluşturarak olmaz ki. Erkeğe yazıksa kuzeninize de yazık. Kuzeniniz tavrını bozmamış. Bence erkek çelişkili burda. 2 yıl saygı duymuş gibi görünmüş ama kafasına yatmamış belli ki. Kafasına yatmıyorsa niye saygı duyuyormuş gibi davranıyor? İçinde biriktirmiş patlamış. Her mevzuyu böyle konuşmayıp, biriktirip sonra patlayarak halletmeye çalışırsa kuzeniniz bocalayıp durur.
Kimsenin sabırsızlığını gidermek zorunda da değil.

Hiç konuşmayan birine ''hadi oral yapalım'' derseniz tam tersine soğutursunuz bence.
Ayrıca kuzeniniz konuşmasa bile kafasında vardır ne istediğine dair bir fikir,cinsellik yaşamamış olması arzu etmediği anlamına gelmiyor,kendince hassasiyetleri olabilir dini olarak veya başka şekilde.Karşıdaki kişi böyle uzaklaştırmak yerine güven verici şekilde konuşsaydı,şu an bir fikir paylaşıyor olabilirlerdi en azından bu konuda.

Tamam da erkekler neden evleniyor ki bu ülkede, özgürce cinsellik yaşamak için, izin belgesi gibi birşey. bu arkadaşların izin belgesi ötelenmiş adam da diyor ki evlenelim. yok evlenmiyorsan sen bakireliğe önem veriyorsun ona zarar vermeyeliö ona göre takılalım. herkes demiş ki işte çıplak fotoğralarını çekece birlikte olacak kapıya koyacak yok sapık yok tecavüz edecek . o kadar komik ki birine çıplak yatalım diyebiliyorsanız yeterince ilerlemişsinizdir zaten, bir noktaya gelmiştir. adamın üslubunu savunmuyorum beni de ilgilendirmiyor. kuzen sevmiş evlenmeye karar vermiş öküz falan demek ki bir iyi tarafı var. bencil olan cinsellikte de bencildir sosyal hayatta da bencildir. benim rahatsız olduğum kk da ki iki yüzlülük ne kadınları üzdüler burada cinsellik olmazsa evlilik yürümez kadın erkek ilişkisini diğer ilişkilerden ayıran cinselliktir diye. şimdi gelmiş herkes vayyy sapık duvarı delsin de oraya yapsın. yahu hani önemliydi cinsellik eşlerine ne diyor bu insanlar birlikte olmak istediklerinde, duvarı del mi diyorlar ? herkesin kocası romantik prens garanti veriyorum kk nın yarısı şiddet ile birlikte oluyor eşiyle öyle bir ülke burası. valla yazdıklarımdan utandım ama yazdım yani. adam neden tecavüzcü sapık ve şantajcı oldu anlamadım ? evlenmek istiyor evlenemiyor sevişmek istiyor sevişemiyor, üslup berbat ama o da kadına denktir . kadın da öyle bir kadın demek ki ...
Size katiliyorum yazmak istediklerimi yazmışsınız adam iki sene beklemiş dahada bekle ,,hayırlı işler çok beklememeli zaten bu gidişle bu hastalıktan salgindan 3aydan önce kurtulamayiz gibime geliyor, bence bu durumda olanlar nikah kiysinlar evlerine geçsinler çok üzücü ama böyle ya erteleyeksin yada nikahla evleneceksin sonuç bu,yüzde yüz olmasa da adam hakli

Adamı cinsellik istedi diye yargıladığımızı yazıyorsunuz çünkü mesajlarınızda.''Cinsellik isteyen pis sapık'',ne alakası var ? Tam tersine cinsellik istemesini gayet normal bulanlar var,biri de benim.Ama bu üslupla değil.Adamın üslubundan banane demişsiniz,benim için banane değil,benim için bu bir işaret cinselliğe bakışıyla ilgili,siz önemsemiyor olabilirsiniz ben kadının iyiliği için yazıyorum,çünkü mutsuz cinsel birliktelik demek mutsuz bir hayat demek.Bu adam açık açık ''ben kendi işime bakarım'' demiş.
Tamam da bu adamla bu kadın 2 yıldır birlikte. ne mal olduğunu biliyordur , konuşma tarzı nasıl yaklaşımı nasıl hiç ama hiç mi yakınlaşmadılar. adama göre kadın muhtemelen, denklik vardır orada da . yoksa kimse bana oral yap diyemez, parayla birlikte olduğu kadınlara davrandığı gibi davranamaz. ya siz çok naif birisiniz ya da her ilişkiyi kendi hayatınızdaki gibi sanıyorsunuz. hoyrat kabasaba saygısız kadınlar ve erkekler var. onlar böyle yaşıyor ilişkileri cinsel ilişkileri herkes mum ışığında şömine karşısında veya kumsalda yakamozda sevişmiyor. bunlar da böyle bir çift bana çok ilginç gelmedi. toplumu gözlemlerseniz size de normal gelecektir.

Tamam da bu adamla bu kadın 2 yıldır birlikte. ne mal olduğunu biliyordur , konuşma tarzı nasıl yaklaşımı nasıl hiç ama hiç mi yakınlaşmadılar. adama göre kadın muhtemelen, denklik vardır orada da . yoksa kimse bana oral yap diyemez, parayla birlikte olduğu kadınlara davrandığı gibi davranamaz. ya siz çok naif birisiniz ya da her ilişkiyi kendi hayatınızdaki gibi sanıyorsunuz. hoyrat kabasaba saygısız kadınlar ve erkekler var. onlar böyle yaşıyor ilişkileri cinsel ilişkileri herkes mum ışığında şömine karşısında veya kumsalda yakamozda sevişmiyor. bunlar da böyle bir çift bana çok ilginç gelmedi. toplumu gözlemlerseniz size de normal gelecektir.

Konu sahibinin dediğine göre kuzeni iki yıldır bu konuları konuşmuyormuş erkek arkadaşı ile. Ki bu kadar şok olup danıştığına göre yeni bir şey bu.
Yani ne mal olduğunu yeni anlıyor olabilir.

Kızlar canım biraz sıkkın. Mayısta sevdiğim bir kuzenimin düğünü vardı. Malum virüs yüzünden işler çok karıştı. Salon mayıs haziran ayında düğün yapmayacağız demiş. Ki olmayacağı da belli gibi yasaklar var. Onlar da sadece nikah yapalım dediler ama teyzem de karşı taraf da istemiyor. Tek çocuk ikisi de diye razı olmuyorlar. Yengem 1 yıl ertelensin ne olacak düşüncesinde ki zaten işsizler, ev tutulmadı. Bunların yanında adam demiş ki bu yıl evlenelim ya da cinsel anlamda benle artık yakınlaş. 1 yıl daha böyle bekleyemem, ihtiyaçlarım var vs. En azından oral deneyelim, çıplak uyuyalım sen hiçbir şey yapmıyorsun filan diye sızlanmış açıkçası. 2 yıldır beraberler. Kuzenim bu cümlelerden rahatsız olmuş durumda. Cinsellik için evleniyormuş hissine kapıldım dedi. Siz olsanız ne düşünürdünüz? Olumsuz konuşunca üzülüyor, olumlu konuşmak da benim içimden gelmedi. Adam da haksız değil diyorum bir yerde insan arzuluyor. Ortada kaldık 🙄

Işsiz güçsüz adamın maşallah işe ihtiyacı yok ama başka her şeye var..
O kızı bırakır o işi bitince , kimsenin moral bozukluğuna neden olmadan bence olumsuz konuşun.
Evlenecek olgunlukta bir adamda olmaması gereken bir talep gibi geldi bana , bu adam nasıl ev çekip çevirecek anlamadim evlenemedigi için tek eksikliği cinsellik gibi duruyor ama bence çok eksikler var..

Konu sahibinin dediğine göre kuzeni iki yıldır bu konuları konuşmuyormuş erkek arkadaşı ile. Ki bu kadar şok olup danıştığına göre yeni bir şey bu.
Yani ne mal olduğunu yeni anlıyor olabilir.
o da anormal değil mi ? bir erkek var hayatınızda hiç bişey konuşmuyorsunuz. gerçekten kardeş gibisiniz 2 yıl bu da çok saçma, diyebilirsiniz ki dini sebepler vs . işte o kesimde de kimse 2 yıl flört etmez o da yasak çünkü.erkek istemese kadının aklına gelmez mi? insan sevdiği erkeği arzulamaz mı illa birlikte olacak olmak zorunda değil tercih meselesi. 2 yıl cinsellik konuşulmasa bu adamın tercihleri farklı mı der insan, niye beni arzulamıyor der. demez mi bende sorun var sanırım , eşimle 4 yıl flört sonucu evlendik biz.herşey yaşanmamıştı ama konuşulmuştu. neticede bu adamla bi ömür aynı yatağa gireceğim nedir ne değildir sapık mıdır manyak mıdır nedir yani ?

Seks ihtiyaç zaten? Söylediği şey normal değil mi erkeğin? Anlamadım yani. Sonuçta, sevgilisi/nişanlısı vs neyse. Kuzeniniz de bi şey yaşamak istemiyor. Adam da seviyorsa, bir şeyler yaşamak istemesi zaten çok normal.

Eğer kuzeniniz de istiyorsa nikah yapabilirler. Ev de sorun değilmiş. Sonrasında virüs geçince düğün de yapabilirler. Buradakileri ben pek anlamıyorum. “Cinsellik için mi evleniyor?” demişler de, galiba kendileri evlerinde kocalarıyla evcilik falan oynuyorlar. :D Komedi ya.

Gayet de cinsellik, seks, mutlu bir yuva için evlenilir. Kardeş kardeş oturmak için mi evleniliyor? Ortada anormal bir durum yok?? Bunu anormal karşılayanlar, cinsellik bölümünde kocalarıyla ilgili şikayetlerini sıralıyorlar.

Kuzeninizin evlenmeden önce cinsellikle alakalı bir şey yaşamaması normal ama erkeğin bir şeyler yaşamak istemesi anormal. Kime göre neye göre?
Usül esastan önce gelir.

Konudaki sorun esas değil.

Usül.

Bence çok basit.

Benim de böyle bir ilişkim vardı.Bahsettiğiniz filmlerdeki gibi aşklar yaşamıyor kimse.
Depresyonda olduğum dönem anlayışla karşılamak yerine tabiri caizse öküzlük etmiş beni her şeyden daha beter soğutmuştu.Zaten bir süre sonra dayanılmaz oluyor böyle şeyler,ben de kendisine fikrimi söyleyip ayrıldım.Ha ne oldu kavga üzerine kavga,bazı şeyler daha net görülmeye başlandı.Böyle insanlara tahammülüm yok benim.Size uygun değilse bazı şeyler karşıdakine dayatmak yerine kendi yolunuzu çizin.

o da anormal değil mi ? bir erkek var hayatınızda hiç bişey konuşmuyorsunuz. gerçekten kardeş gibisiniz 2 yıl bu da çok saçma, diyebilirsiniz ki dini sebepler vs . işte o kesimde de kimse 2 yıl flört etmez o da yasak çünkü.erkek istemese kadının aklına gelmez mi? insan sevdiği erkeği arzulamaz mı illa birlikte olacak olmak zorunda değil tercih meselesi. 2 yıl cinsellik konuşulmasa bu adamın tercihleri farklı mı der insan, niye beni arzulamıyor der. demez mi bende sorun var sanırım , eşimle 4 yıl flört sonucu evlendik biz.herşey yaşanmamıştı ama konuşulmuştu. neticede bu adamla bi ömür aynı yatağa gireceğim nedir ne değildir sapık mıdır manyak mıdır nedir yani ?

Tamam orası öyle ama ya erkek?
Kadın bunları düşünmeliydi ama düşünmedi diyelim. O zaman bile burdaki anormallik iki kişide olur.
Erkeğin 2 yıl sergilediği davranış ile kafa yapısı birbirinden farklı. Bu durumda konuşma başlatabilir, kadını hazırlayabilirdi. Hadi diyelim korkusundan konuşmadı. Eğer kadın konuşulmayacak, çok sert tepki gösterecek bir karakterde olsa erkek şimdi de taleplerini söyleyemezdi ki.
Burda tıkanma noktası erkek. Anormallik ikisinde de var diyelim. Ama erkeğin tavrı kesinlikle süreci yönetme konusunda sıkıntı.

iki kişi sevgiliyken cinsellik yaşamıyorsa, zaten cinsellik ve cinselliğin gerektirdiği şeyler için evleniliyor demek değil mi? birlikte uyuyup uyanmaktır, çocuk sahibi olmaktır, bilmemnedir. ben adamın açıksözlü olmasını, kadının arkasından iş çevirmesine tercih ederim. kadın tarafının da bir cinsel çekimi vardır ki bu kişiyle evleniyor elbet. kendisinin içgüdülerini yeterince iyi bastırıp dile getirmiyor olması herkes aynı şeyi yapacak anlamına gelmiyor ki.

Back
X