Tamam da erkekler neden evleniyor ki bu ülkede, özgürce cinsellik yaşamak için, izin belgesi gibi birşey. bu arkadaşların izin belgesi ötelenmiş adam da diyor ki evlenelim. yok evlenmiyorsan sen bakireliğe önem veriyorsun ona zarar vermeyeliö ona göre takılalım. herkes demiş ki işte çıplak fotoğralarını çekece birlikte olacak kapıya koyacak yok sapık yok tecavüz edecek . o kadar komik ki birine çıplak yatalım diyebiliyorsanız yeterince ilerlemişsinizdir zaten, bir noktaya gelmiştir. adamın üslubunu savunmuyorum beni de ilgilendirmiyor. kuzen sevmiş evlenmeye karar vermiş öküz falan demek ki bir iyi tarafı var. bencil olan cinsellikte de bencildir sosyal hayatta da bencildir. benim rahatsız olduğum kk da ki iki yüzlülük ne kadınları üzdüler burada cinsellik olmazsa evlilik yürümez kadın erkek ilişkisini diğer ilişkilerden ayıran cinselliktir diye. şimdi gelmiş herkes vayyy sapık duvarı delsin de oraya yapsın. yahu hani önemliydi cinsellik eşlerine ne diyor bu insanlar birlikte olmak istediklerinde, duvarı del mi diyorlar ? herkesin kocası romantik prens garanti veriyorum kk nın yarısı şiddet ile birlikte oluyor eşiyle öyle bir ülke burası. valla yazdıklarımdan utandım ama yazdım yani. adam neden tecavüzcü sapık ve şantajcı oldu anlamadım ? evlenmek istiyor evlenemiyor sevişmek istiyor sevişemiyor, üslup berbat ama o da kadına denktir . kadın da öyle bir kadın demek ki ...