Ya evlenelim ya da bir şeyler yaşayalım

Şu iş güç olmadan evlenmeye cesaret edenlere de hayret ediyorum. Daha iş sorumluluğunu üstüne almamış neyin ne olduğunu bilmeyen insanlar evlenmeye kalkıyor. Ondan sonra da bir sene bile bekleyemeyip cinsellik yaşayalım diyor.

İşsiz olma sebebi virüs şu an ikisinin de çalışıyorlardı meslekleri var 30 a yakın yaşları.

2 yıl için beklemiş ne demek? Daha fazla olsaydı beklemeyip ayrılacak mıydı?
Kuzeninizin evlilik öncesi cinsellik yaşamak istememesinin nedenini bilmiyorum önemli olan sadece zar mı? Oral seks olsun, birlikte çıplak uyuyalım ama zara zeval gelmesin kafasını hiç anlamayacağım.
Nişanlı tamamen kendi tatmini üzerine talepte bulunmuş birde, isteğinin hiç doğru yanı yok.

2 yıl içinde evleneceklerini konuşan kendileri. Ondan dedim 2 yıldır bekliyor diye. Baştan öyle konuşmuşlar. Zar olsaydı yakınlaşırdı bence. Oralı da tek taraflı demiyor niye öyle algılandı anlamadım.

Iki aile de evlilik kararina bu kadar karisamamali bence ya, yaslari 30a yakin diyorsunuz. Biz evlenicez deyip evlenemiyorlar mi bu kisiler.

Adamin istegi bana normal geldi, 1 yil daha bekleyemem demis kisaca, bence gayet acik ve net. Valla karsimdaki insan oyle cok rahat evliligi bir yil erteleriz diyorsan ben asil ona uyuz olurum.

Ama su da var adam once kendi ailesinin ikna etmeli tabiki.

Etrafımdaki çoğu insan böyle ya. Türkiyede evliliğe karışmayan aile çok az. Ya baskı yapıyorlar ya da küsüp kırılıyorlar. Öyle masaya elini vur olmuyor. Sırt dönülmüyor maalesef çat diye.

Ya yanlış anlamasın kimse ama adam herkesin beynınde olan bir gerçeği sesli dile getırmış
Size sorarım evlilikle sevgilik arasındaki temel fark nedir?

arada sevgılınıze de gittiğinizi var sayıyorum eee cinsellik tabiki
İmza çocuk yapılması ve cinselliğin yaşanmasını meşru kılıyor bazılarına göre

ben buna alınmazdım ama ben bana saygı duymadığı için alınırdım
Baştan beri olan çizgimi bozmamı istediği için
Cinsellik kesınlıkle ihtiyactır bu arada

ayrıca daha buyuk sorun var işsizler nereye evlenıyorlar merak edıyorum çocuk oyuncagı mı bu?
Kendilerine ait paraları yoksa kendilerine ait hayatları da olamaz
Parayı veren her şeye karar verir
Sığıntı gibi mi yaşayacaklar

Yok adamın merkeze uzak evi ve 3.5 falan geliri var başka yerden. Onlara güveniyor ama iş olursa o ev olmuyor kiraya çıkmaları lazım. Diğer konuda da evet kesinlikle ihtiyaç. Herkes cinsellik yaşamayı meşru hale getiriyor evlenerek. Sabah kalk kahvaltı hazırla, sabah kalk yüzünü gör hikaye biraz.. Evliliğin temeli cinsellik. Yaş ilerledikçe de zevk vermiyor izlemek ya da kendi kendine tatmin. Adamı sapık olarak göremedim.

Bence burda tek suçlu aileler. Adamda suç yok. Kocaman insanlar bırakın nikah yapsınlar geçsinler evlerine ne olcak? İlla süslenip püslenip dünya para harcayıp o salon tutulacak, ele hava atılıp göbek atılacak. Bunun için bir yıl beklenmez ya.

Evet ama kabul görmüyor. Altın hesabı yapılıyor..

Kendi evine çağırdı yemek yemeye gece de burada kal dedi. Gitmedi kuzenim
En doğrusunu yapmış, evet birşeyler yaşamak isteyebilir ama yolu yordamı var her şeyin insanlara baskı yaparak istediğini yaptıramaz düşüncesiz biri bari şunu yap bari bunu yap diye şart koşması da ayrıca iğrenç bencil bir insan olduğunu belli etmiş karşı taraf

En doğrusunu yapmış, evet birşeyler yaşamak isteyebilir ama yolu yordamı var her şeyin insanlara baskı yaparak istediğini yaptıramaz düşüncesiz biri bari şunu yap bari bunu yap diye şart koşması da ayrıca iğrenç bencil bir insan olduğunu belli etmiş karşı taraf

Daha önce de kalıyordu onda şimdi istemiyor zorlayacak diye korkuyormuş gündem oldu diye sanırım

Bana da hiç masum gelmedi zaten bu adam.
Muhtemelen başka kişiler ile görüşüyordu şimdi virüs olaylarından kimse dışarı çıkmıyor malum , birden ihtiyaçları aklına gelmiş. Üslubu kabul edilemeyecek derecede çirkin seçenek sunmuş şunu yap o olmazsa bu olsun mide bulandırıcı

Yaşam limon veriyorsa limonata yapın diye bir söz vardır.

Kuzeniniz istemediği şeyleri yapmak zorunda hiç değil. Düğünü bence Mayıs-Haziran yerine Ağustos-Eylüle kaydırsınlar ancak gelen kişi sayısını azaltsınlar. Buna da hayır derse yol belli.

Back
X