Ya evlenelim ya da bir şeyler yaşayalım

Muhtemelen başka kişiler ile görüşüyordu şimdi virüs olaylarından kimse dışarı çıkmıyor malum , birden ihtiyaçları aklına gelmiş. Üslubu kabul edilemeyecek derecede çirkin seçenek sunmuş şunu yap o olmazsa bu olsun mide bulandırıcı

Bilmiyorum ama iftira atamam. Kuzenim gitti evine kalmaya ne yapacak merak ettik biz de biraz. Zorlayacak mı acaba diye hani.

Yaşam limon veriyorsa limonata yapın diye bir söz vardır.

Kuzeniniz istemediği şeyleri yapmak zorunda hiç değil. Düğünü bence Mayıs-Haziran yerine Ağustos-Eylüle kaydırsınlar ancak gelen kişi sayısını azaltsınlar. Buna da hayır derse yol belli.

O tarihlerde bitecek mi ki acaba? 2022ye dek dikkat edin bu yıl düğün vs. yok diyorlar.

İmamın biri Korona’ya methiyeler diziyormuş: herkes paraya tamah eder olmuştu, birbirinden kaçıyordu, dünyevi telaşlara fazla kaptırmışlardı kendilerini vs vs..sayende çeki düzen verecekler kendilerine diye.
Gerçekten korona bayağı ayıklama yapma fırsatı tanıyor insana bu sayede ama anlayana işte..
Adam çok çok itici, kadına yaklaşımı çok çirkin. Kuzeniniz keşke şu olayların okumasını düzgün yapsa da yollarını ayırsa.

Sevişmek için düğünü beklemek :KK12:
Nikah yapsınlar
Sonra elalem için düğün yaoarlar
Vala elalem için evleniyoruz ha
Adam sevişmek için milletin halayına takısına ihtiyacı var

Aileler çok karışıyor zaten. Sevgilinle buluşma öpüşme gece çıkma sevişme evlenme vs vs. Evlenirken bile her şeyin içindeler.

Sizin ilişkileriniz kötüyse ve kimseyle dertleşmiyorsanız sizin probleminiz.
Benim en takildigim nokta size bunu nasil anlatmis.yok oral istiyormus yok ciplak yatalim demis.dusunuyorum ben cocukluk arkadasim nerdeyse 25 yildir yakiniz hic ayrilmadik ben ona bile bunu anlatmam.sakin o kuzen siz olmayasaniz

Benim en takildigim nokta size bunu nasil anlatmis.yok oral istiyormus yok ciplak yatalim demis.dusunuyorum ben cocukluk arkadasim nerdeyse 25 yildir yakiniz hic ayrilmadik ben ona bile bunu anlatmam.sakin o kuzen siz olmayasaniz

Bana anlatması dertleşmek içindi. Yok ben değilim tanıyan üyeler var evli olduğumu biliyolar.

Direk artık bir şeyler yaşayalım demek çok odunca değil mi? Evet cinsellik evliliğin çok büyük bir kısmı da bu ne böyle damdan düşer gibi. Buluştukları zaman yakınlaşmak ister karşılık bulursa ne ala. Bulamazsa da işine gelmiyorsa tıpış tıpış giderdi. İhtiyaçlarım var falan demek hiç hoş değil. Sanki ihtiyacını görmeye evleniyor sadece. Ayrıca iş güç yoksa nikah kıyınca nasıl geçinmeyi planlıyorlar?

O tarihlerde bitecek mi ki acaba? 2022ye dek dikkat edin bu yıl düğün vs. yok diyorlar.

2022ye kadar dayanacak ülke yok Dünyada. Amerikada o kadar vaka varken işyerlerini açın diye gösteriler yapılıyor.

Beklentim Mayıs başında zirveye ulaşmamız, Mayıs ve Haziran boyunca azalma ve Temmuz-Ağustosta işletmelerin yeniden açılması.
Tabi Sonbahar ayında biraz vaka artışı olacaktır, kısmı önlemler gelecektir.
Aşı çıkana kadar devamlı kontrollü gideceğiz.

Burada yüzlerce kişilik kocaman bir düğün yapmak yerine daha küçük ölçekli bir organizasyon yapmak daha mantıklı olur. Elbette iptal edilebilir olmalı.

İş yok, pandemi yüzünden küresel kriz başlamış yani iş bulmaları ekstra zor ve 1 aya evlenecekler? Yasak olmasa bile çok saçma.

Ayrıca böyle bir hödükle hala evlenmeyi düşünmese bence... İlerde hastalık hamilelik vs olduğunda "hani benim cinselliğin" diye yaygara çıkaracak biri.

İşsiz güçsüz, virüs var, ekonomi çökmüş... İnsanların aklına nasıl cinsel ihtiyaçları gelebiliyor nasıl rahatlar anlamadım. Ben yaz sonu olan düğünümü süresiz erteledim şuan. İşimiz gücümüz yerinde olmasına rağmen dünya nasıl dönüşecek diye endişeliyim. Ben de isterdim bu rahatlıktan vallahi

Back
X