- 9 Temmuz 2020
- 114
- 21
- 18
- 30
- Konu Sahibi Sananekimene
-
Kız o kadar kötü kalpli insanlar var ki dertleşmek için yazarsın derler yardım istiyor 18 yaşında evlendim dedin ya şimdi evlenmeseydin çek o zaman dicekler Allah yardımcın olsun bunların yorumlarına bakmaben kimseden yardım bekleniyorum herkesin çektiği dert kendine ağırdır
ve ben 18 yaşında evlenip bir cehennemin içine düştüm hayat hikayemi buraya yazsam onada yalan dersiniz her insan gibi sorunlarım var bunu burda yazmak bazı arkadaşları rahatsız etmiş belli ki maddi zorluklarla mücadele ettigimi buraya yazmam bana yardım edin anlamına gelmiyor yardımı gerekli kurumlara gidip basvurdum bizzat
ve insanlık hali kimin başına ne gelir kimse bilemez burası herkese açık platform kimse kimseyi tanımıyor o yönden sorunlarımı konuşmak için üye oldum bu sorunları çevremde kime anlatayım anne baba kaynana taraftan şansım yok sorunlu bir aile içinde büyüdüm ve bazen insanın kaldıramayacağı paylaşmak isteyeceği dertleri olur hakkım yokmu buna
Kız o kadar kötü kalpli insanlar var ki dertleşmek için yazarsın derler yardım istiyor 18 yaşında evlendim dedin ya şimdi evlenmeseydin çek o zaman dicekler Allah yardımcın olsun bunların yorumlarına bakma
Canim buraya dalga amaçlı yazan kişiler yüzünden inanmamış,önyargılı davranmışlardır.Bırı intihar ettim diye yalan konu açmış sonra ben yalan söyledim Allah belamı verdi diye konu açmışben kimseden yardım bekleniyorum herkesin çektiği dert kendine ağırdır
ve ben 18 yaşında evlenip bir cehennemin içine düştüm hayat hikayemi buraya yazsam onada yalan dersiniz her insan gibi sorunlarım var bunu burda yazmak bazı arkadaşları rahatsız etmiş belli ki maddi zorluklarla mücadele ettigimi buraya yazmam bana yardım edin anlamına gelmiyor yardımı gerekli kurumlara gidip basvurdum bizzat
ve insanlık hali kimin başına ne gelir kimse bilemez burası herkese açık platform kimse kimseyi tanımıyor o yönden sorunlarımı konuşmak için üye oldum bu sorunları çevremde kime anlatayım anne baba kaynana taraftan şansım yok sorunlu bir aile içinde büyüdüm ve bazen insanın kaldıramayacağı paylaşmak isteyeceği dertleri olur hakkım yokmu buna
Haklısınız canım vallaCanim buraya dalga amaçlı yazan kişiler yüzünden inanmamış,önyargılı davranmışlardır.Bırı intihar ettim diye yalan konu açmış sonra ben yalan söyledim Allah belamı verdi diye konu açmışYoksa kimse oyle vicdansız degildır.Yardım da isteyebilirsin her sey insan icin.Maddı olmaz ama kıyafet olur bez olur çoğu kişi seve seve yollar bence.Alınma ve bunu da dert etme kendine
Yazarsın kim inanıyorsa inanır
Yazmadan suçlamak itham etmek olur mu
O kadar saçma absürt konular varki ben bazen inanmiyorum
Hicbir şey anlamadım.
Helâlleştik değilmi seninle aslında senen beni anladın da bazıları körükledi bilip bilmedenben kimseden yardım bekleniyorum herkesin çektiği dert kendine ağırdır
Herhalde...Belayı da Allah kocasının parmağını sakat bırakarak vermişHaklısınız canım vallaintar edip sonra Allah belamı verdi ne demek manyakmi o
Helâlleştik değilmi seninle aslında senen beni anladın da bazıları körükledi bilip bilmeden
Herhalde...Belayı da Allah kocasının parmağını sakat bırakarak vermiş
Cok haklısınız teşekkürler cevabınızGeçen benim konuma o kadar acımasız yorumlar yazıldı ki biri hayırsız evlat bile demiş ya sen benim evlatligimi nerden biliyorsun ?
Ama tabii ki bazen de fake konular oluyor o yüzden de öyle tepkiler almış olabilirsin.
Yine de her şey insanlar için şunu da yaşamam dememek gerek
Haklısınız teşekkürler cevabınız içinGeçen benim konuma o kadar acımasız yorumlar yazıldı ki biri hayırsız evlat bile demiş ya sen benim evlatligimi nerden biliyorsun ?
Ama tabii ki bazen de fake konular oluyor o yüzden de öyle tepkiler almış olabilirsin.
Yine de her şey insanlar için şunu da yaşamam dememek gerek
İkisideben kimseden yardım bekleniyorum herkesin çektiği dert kendine ağırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?