Ya hamileler lütfen yardımcı olabilir misin kafam çok karıştı

Selinazn

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
262
44
13
21
Ya ben bu seneki ramazan'da hamile oldumu öğrendim yani ramazan bitmesine son üç gün kala 4 hafta hamile oldumu öğrendim mesela şuan 13 hafta oldu yeni doktor da adet tarihimi değiştirdi son adet tarihim 22 şubat ama anlamadım bazen etraftan diyolar işte senin gebeliğin niye geç ilerliyo fln üzülüyorum doktora soruyorum bir problem yok diyo anlamadım giti

yoo doğru 13-14 haftalık olman gerek son adet tarihine göre hesaplanıyor zaten

Ya ben bu seneki ramazan'da hamile oldumu öğrendim yani ramazan bitmesine son üç gün kala 4 hafta hamile oldumu öğrendim mesela şuan 13 hafta oldu yeni doktor da adet tarihimi değiştirdi son adet tarihim 22 şubat ama anlamadım bazen etraftan diyolar işte senin gebeliğin niye geç ilerliyo fln üzülüyorum doktora soruyorum bir problem yok diyo anlamadım giti
Doktor bir problem yok diyorsa problem yoktur. Adet tarihinize göre ne zaman hamile olduğunuzu hesaplayamazsınız çünkü her ay aynı gün yumurtlama olacak diye bir şey yok belki o ay geç oldu biraz yumurtlama. Doktorun dediğine bakın siz ağzı olan konuşur

Cevrendekiler mı biliyor senin biyolojik durumunu Allah aşkına buna da karismasinlar, hadi karıştılar sen bari takilma, bı sıkıntı olsa doktorun söylemez mi, ayrıca ramazan sonu dediğin zaten iki buçuk aylık dönem yani tam uyumlu işte nesi yavaş ben anlamadım ki, gebelikte haftalar çifter atlanmiyor ki, millet bunun derdine mi düşmüş

Back
X