ya hamileysem ilaç kullanıyorum yardımmm

ydbuge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
1.031
5
66
İstanbul
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. çok karışık bir durumun içindeyim yardımınızı bekliyorum 7 aylık evliyim ve hamilelik yada hamile olma hakkında yeterli bilgim yok . sorunum şu riskli bir ilişkiden sonraki 9. gün bhcg testi yaptırdım. sonuç betahcg <2,0 çıktı ama labarotuardaki kişi 1 hafta sonra pozitif çıkmıcak demek değil dedi.şuan negatif ama belirtiler varmı kendini kontrol et sonuç değişebilir dedi. antidepresan kullandığım için varsa hamileliğe zarar verir diye korkuyorum kesin nasıl sonuç alabilirim yada bu konuda ilaçları kesmelimiyim
birde şüphelendiğim ilişki adet bitiminden sonraki ikinci gün oldu 2 ocakta risksiz gün die biliorum .adet başlangıcım 26 aralıktı kullandığım ilaçlar cymbalta 60 mg ve zeldox 20 mg
şuan ilaçları alırken vicdan azabı çekiyorum bilgisi olup bilgilendiren bir arkadaş olursa çok sevinirim

tatlım gebeliğin başlarında bir problem olmaz. yanlız öğrendiğin anda bırakmalısın. zaten gebelik var olduğunu her şekilde belli ederse gebelik. olur. bende belirli ilaçlar kullanmıştım sorun olmaz dedi doktor.

kesin hamilesin deseler asla içmem zaten şuan bile kendime dert ettim. inşallah dediğin gibi ilaçların zararı yoktur.kan testi kesin sonuçtur dedim ama negatif demesine rağman değişebilir deyince kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…