ya hamileysem

sakın ha sakın aldırma arkadaşım. dinimizde çok büyük günah cinayet nasıl yaparsın. durumunuzun kötü olduğundan
bahsetmişsin ama RABBİM verir onun rızkını bereketi ile gelir o melek. eşin yada sen nasıl aldırmayı düşünebilirsiniz
oda sizin canınız oda sizin bir parçanız. şimdi doğmuş olan bebeğinin saçının teline zarar gelsin istemezsin değil mi?
peki ona nasıl kendi rızanla zarar vereceksin? iyi düşün arkadaşım. umarım sadece adet gecikmesidir ve hamile değilsindir.
ama eğer hamile isen o cana kıyma. o senin canın..

hikayenizi okurken gözlerim doldu. RABBİM in hikmetinden sual olunmaz işte. ne mutlu annenize ve size :)

sağlık ocagında yaptırdım ama çıkmadı hemsirede warsa 3 günlük gecikmeyle belli olmaz 1 hafta snra gene gel dedi
inş bi haftaya kadar adetim gelir

istenmeyen bir çocuk olarak merhaba kaza kurşunuymuşum

annem bana hamile kaldğını öğrenince dünya başına yıkılmış. bbaam üniversitede okuyo abim var 2 yaşında maddi durumumuz çok kötü yaşadığımız şehirde kimse yok akraba tanıdık falan. annem aldırmayı düşünüyormuş. babam da pek dertliymiş bu durumu bi arkadaşına çıtlatmış. o arkadaşı bir gün evi aramış anneme yapma yenge biz öyle bir hata yaptık bedelini hala ödüyoruz çok pişmanız demiş annem çok utanmış pek bi şey de diyememiş. ve sonuç ben burdayım 19 yaşıma kadar geldim

Allah rızkımı vermiş. umarım hamile değilsinizdir ama hamileyseniz de lütfen defalarca düşünün. bu şartlarda Allah nasip ederse bence bir hikmeti vardır. canım annem hep der nasıl aldrımayı düşünmüşüm seni diye .

bende biraz geçiktim bu ay 3-4 gün kadar netten araştırdım emzirme döneminde adet düzensizliği normalmış merak etme hamile değildirsin madem istemiyorsun daha güvenli bir şekilde korun ki aklında şüphe kalmasın

1.si hamile olsanız 3gün gecikme ile çıkardı kanda.evde yapılan testte bile çıkardı.

2.si hamile olsanız arkadaşların dediği gibi ikiz gibi büyütürsünüz.

3.sü maddiyatı düşünmeyin Allahu teala başka dert vermesin bir şekilde hallolur. kimin durumu iyi ki?bizimde durumumuz yok plansız hamile kaldım ilk bebegimiz olacak ama allahu teala yardımcımız olacak elbette. O yavrunun sahibi biz değil Allahu teala elbet verdiği canlının rızkını veriyor her işte bir hayır vardır deyip devam etmeli:))

kan tahlili yaptırmışsınız, hamile olsanız 3 gün gecikmede tabii ki çıkardı

siz neyse de o hemşire nasıl öyle bişe dedi onu anlamadım

kardeşim büyük ihtimalle değildirsin ilk bir yıl düzensizlik yaşaman normal bir kaç gün daha bekleyip test yaptır ama varsada kesinlikle aldırma. bence kürtaj cinayettir

slm canim senii cok iyi anliyorum cunku benimde 6 aylik bi oglum var ve 10 haftalikta hamileyim ilk ogrendigimde agladim ama sonra dusununce cocuk sahibi olmak icin o kadar cok ugrasan insan varki bu ALLAHIN bi hediyesi oyle boyle bi sekilde buyuyorlar eger hamileysen uzulme herseyde bi hayir vardir ikisi bi arada cikmis olur hem ilerisi icinde cok iyi olur yas farki olmuyacak en iyi arkadaslari olucaklar birbirlerinin

sağlık ocagına test yaptırdım dedm yanlış anlaşılmış kan testi yapmadılar idrardan baktılar hani bizim eczaneden aldıklarımızla ama kan sonucunu 2 gn sonra alabilirsn bence idrardan bakalım dedi ben de tmm dedim

Eşin şuan varsayımlar üzerinden rahat konuşuyo, hamile oldugunu öğrense aklına bile getirmez o düşünceyi.
Hem ben hep kardeşlerin arasında az yaş farkı olmasına özenirim.

Rabbim hayırlı zamanda göndersin bebeğinizi.

canım bi kan testi yaptır için rahat etsin ama ne olursa olsun bebeğini doğurmandan yanayım eğer ki hamileysen Allah hakkında hayırlısını versin inşallah..

bu arada arkadaşlar demişsiniz ki 3 günlük gecikmede anlaşılır hiç belli olmaz. biz geçen gün kuzenimle doktora gitti hamilelik testi için . doktor test yaptı ve sonuç negatif . ama henüz çok yeni ise belli olmaz 10 gün sonra tekrar gelin bi test daha yapalım ve ultrasonda bakalım dediler. 10 gün sonra gittik testi yaptırdık fakat beklemek yerine doktor gelin ultrasonda bakalım dedi ve kuzenim hamile. yani eğer ki gebelik yeni oluşuyorsa belli olmayabiliyor

Son düzenleme:
ayyy benimki de öyle olsa ne hoş olur
Annem iki tane aldırmış hatta babam beni bile istememiş tek çokcuk yeter diye (abim) .Abimden çektiklerini hiç birşyden çekmiyorlar o kadar asi ki anlatamam. Şükür vurması kırması yok ama yetiyor asilik. Annem hep der ki aldırdığımız çocukların cezasını bunda çekiyoruz keşke olsalardı da 4 tane olunca hiç değilse şükretmeyi bilirdi vs. O kadar pişman ki anlatamam.
Allahım düşürmesin o hataya sanki 10 tane çocuğunuz yok ya nedir yani. Burdan kar edelim derken öteki taraftan Allah öyle çıkarırki farkına bile varmazsın. Eğer hamileysen aldırmayı düşünme kocanda kabul edecektir sonrasında ..onlar duygusal bakamıyorlarki duruma, ben şimdiden daha 3buçuk aylık hamileyim birinin çocuğuna bişey olsa hemen kendiminki geliyor aklıma gözlerim doluyor.

Bu forumda kaç kişi bebek sahibi olabilmek için ayda bilmem kaç kere doktor kapılarına gidiyor biliyor musunuz ? Bunlardan biri de benim. 6 7 aydır çocuğum olsun diye ilaç içiyorum hastaneye gidiyorum vs. Ama siz bir olasılıkla bile hemen aldırmayı düşünüyorsunuz. Şuan kızınızı öldürebilir misiniz ? Eğer öldürebilirseniz ve hamileyseniz buyrun aldırın.

Tekrar bu duruma düşmemek için emzirirken de kullanabileceğiniz ya da eşinizin kullanabileceği korunma yöntemlerini araştırın derim mutlaka biliyorsunuzdur da hatırlatmak istedim. Hamile miyim, aldırayım mı kalsın mı derdi yerine, korunuyorum, huzurluyum diyin geçin...
not: süt korur yalanlarına sakın inanmayın, korumaz.

Son düzenleme:

Gözlerim dolu dolu ağlamaklı okudum, allah ol dediyse oluyor ve bu bir mucize...

korunuyoruz zaten ama gecikmezdi hiç içime kuşku düştü hamilemiyim die o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…