mraba kızlar benm bi sorunum war adetim 3 gn gecikti hamile oldugumu üşünmüyorum korunuyoruz ama ya kaldıysam die düşünmedende yapamıyorum daha 3 bucuk aylık kızım war eşimle paylaştım sorunumu aldırırz öle bişi olursa dedi kesn ve net konustu şu an için bende düşünmüorum tabki ikincş çocugu ama olursa da kıyıp aldıramam gibi gelio beynimi yedi bu düşünce benm kafayı yicem
test yaparsın anlarsın ne olduğunu ne sıkıyorsun canını. birde sakın aldırma eğer hamile isen. ben de istenmeyen bir çocukmuşum annem beni düşürmeye kalkmış hap içip. hastanelik olmuş. orda istemiyo madem alalım diyip babamın rızası ile almışlar. sözde. ben ikiz mişim ve ikizimi almışlar ben kalmışım. annem o sırada bir de hastahaneden çıkmadan kordonlarını bağlatmış ameliyat olmuş. yani daha sonra hamile kalmasına imkan yok. neyse uzatmayayım bana hamile olduğunu doğacağımdan 15 gün önce öğrenmiş. doktorlar ikizmiş demişler kordon bağı falan ikiz bebeklerdeki gibiymiş. düşünün artık bir mucize olarak dünyaya gelmişim eğer sen hamile isen doğacağı varsa doğar. Allah ın dediği olur. aldırma falan düşünmeyin böyle şeyler.annem beni büyütememekten korkmuş şuan 23 yaşında üniversite öğrencisiyim. abim ve ablamla sorunları var en sevdiği iyiki varsın dediği dert ortağı evladıyım.umarım hamile değilsindir istemiyosun çünkü. eğer hamile isen bu anlattıklarım ders olur size ve eşinize.
sağlık ocagına test yaptırdım dedm yanlış anlaşılmış kan testi yapmadılar idrardan baktılar hani bizim eczaneden aldıklarımızla ama kan sonucunu 2 gn sonra alabilirsn bence idrardan bakalım dedi ben de tmm dedim
test yaparsın anlarsın ne olduğunu ne sıkıyorsun canını. birde sakın aldırma eğer hamile isen. ben de istenmeyen bir çocukmuşum annem beni düşürmeye kalkmış hap içip. hastanelik olmuş. orda istemiyo madem alalım diyip babamın rızası ile almışlar. sözde. ben ikiz mişim ve ikizimi almışlar ben kalmışım. annem o sırada bir de hastahaneden çıkmadan kordonlarını bağlatmış ameliyat olmuş. yani daha sonra hamile kalmasına imkan yok. neyse uzatmayayım bana hamile olduğunu doğacağımdan 15 gün önce öğrenmiş. doktorlar ikizmiş demişler kordon bağı falan ikiz bebeklerdeki gibiymiş. düşünün artık bir mucize olarak dünyaya gelmişim eğer sen hamile isen doğacağı varsa doğar. Allah ın dediği olur. aldırma falan düşünmeyin böyle şeyler.annem beni büyütememekten korkmuş şuan 23 yaşında üniversite öğrencisiyim. abim ve ablamla sorunları var en sevdiği iyiki varsın dediği dert ortağı evladıyım.umarım hamile değilsindir istemiyosun çünkü. eğer hamile isen bu anlattıklarım ders olur size ve eşinize.
Tekrar bu duruma düşmemek için emzirirken de kullanabileceğiniz ya da eşinizin kullanabileceği korunma yöntemlerini araştırın derim mutlaka biliyorsunuzdur da hatırlatmak istedim. Hamile miyim, aldırayım mı kalsın mı derdi yerine, korunuyorum, huzurluyum diyin geçin...
not: süt korur yalanlarına sakın inanmayın, korumaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?