kızlar bilgilendirmek istedim adet oldum hamile deilim
Hamile değilmişsin sevindim hemde çok.
13. tüp denemesinde çocuğum geldi. Yani bir evladın olmamasının ne demek olduğunu en iyi bilenlerdenim.
Ama yasal süre içerisinde kürtajı da destekliyorum. Çocuk için yanıp kavrulurken bile kürtaj olana cinayet işliyor gözüyle bakmadım. Allah ona veriyor aldırıyor, bana niye vermiyor demedim.
Allahtan arkadaş korunuyorum demiş ya demeseydi ? Buna rağmen cinayet denmiş. O zaman bu devlet eliyle mi cinayet oluyor ? Çünkü kürtaj için devletin koyduğu yasal bir sınır var.
Zaten bu mantık değilmidir ki bakamayacağın çocuğu doğurtan, sonrada sefil ettiren. Her çocuk 4*4 lük bakımı hakeder, doğurayım rızkı gelir, doğurayım arada oda büyür !!!
Hamile değilmişsin sevindim hemde çok.
13. tüp denemesinde çocuğum geldi. Yani bir evladın olmamasının ne demek olduğunu en iyi bilenlerdenim.
Ama yasal süre içerisinde kürtajı da destekliyorum. Çocuk için yanıp kavrulurken bile kürtaj olana cinayet işliyor gözüyle bakmadım. Allah ona veriyor aldırıyor, bana niye vermiyor demedim.
Allahtan arkadaş korunuyorum demiş ya demeseydi ? Buna rağmen cinayet denmiş. O zaman bu devlet eliyle mi cinayet oluyor ? Çünkü kürtaj için devletin koyduğu yasal bir sınır var.
Zaten bu mantık değilmidir ki bakamayacağın çocuğu doğurtan, sonrada sefil ettiren. Her çocuk 4*4 lük bakımı hakeder, doğurayım rızkı gelir, doğurayım arada oda büyür !!!
her cocuk 4*4 bakimdan cok, yasamayi hakeder!!!!!
valla arkadasim esim isi geregi cok yoksul insanlarin bile en az iki yerden geliri oldugunu gorduk, inanmazsiniz belki fakat devlet bi cok yardimda bulunuyor. ben surekli cocuk yapilsin demiyorum korunma die bisi var, buna ragmen gelen her cocugun yasamaya hakki var bence.Doğru haklısın, aç sefil bakımsız gıdasız, hastalanınca dr.a gidemeden, çelimsiz, insani olmayan şartlarda , yaşamaktan kastın nefes almaksa ..... Doğru doğru haklısın !!!!!!!
varsayalım kı hamılesın o masum cana nasıl kıyacaksın ?
varsaylım kı kıydın vıcdanını nasıl susturacaksın ?
verende allah alanda allah
hem cocuk bereketıyle gelırmıs
saçma seyler düşünmeyın reca edeyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?