ya hamileysem

Lütfen aldırmayın bebeğinizi. Nice insanlar var evlat sahibi olmak isteyipte olamayan, yıllarca tedavi görüpte sıkıntılı günler geçiren... Allah size ikinci bebeğinizide bahşetmiş hemde kardeşiyle birlikte aynı anda büyüyecek, düşünün ki ikizler. Ne yapçaktınız aldırcak mıydınız? Tabiki hayır.. Bunun vicdan azabını çekersiniz günün birinde çünkü allahın verdiği canı anca allah alır, günaha girmeyin. Her çocuk rızkıyla doğar yiyeceği lokması varsa, Allah zorlaştırmaz kolaylaştırır. Vardır bir hayır.. Sakın aldırmayın, çocuk herşeyden önce gelir. Ve ömür biter borç bitmez sadece iyileşir durumlar bunu da unutmayın.. Eşinize ise dicek sözüm yok, allah doğru yolu göstersin inşallah..

geçen aylarda bende sizinle aynı durumdaydım.benimde küçük bebeğim var ve şu andaki planlar doğrultusunda bi kaç sene en azından hamile kalmamam gerekiyor.

amaaaaaa biz aldırmayı aklımızın ucundan dahi geçirmedik.aksine çok mutlu olduk.kısmet dedik.ne yazıkki hamile değilmişim.bence sürpriz gebelikler bi mucize.eşinizede takılmayın öylesine söylemiştir. ne güzel bir arada büyürler. ailenizede belki şans getirir.

Hamile değilmişsin sevindim hemde çok.

13. tüp denemesinde çocuğum geldi. Yani bir evladın olmamasının ne demek olduğunu en iyi bilenlerdenim.

Ama yasal süre içerisinde kürtajı da destekliyorum. Çocuk için yanıp kavrulurken bile kürtaj olana cinayet işliyor gözüyle bakmadım. Allah ona veriyor aldırıyor, bana niye vermiyor demedim.

Allahtan arkadaş korunuyorum demiş ya demeseydi ? Buna rağmen cinayet denmiş. O zaman bu devlet eliyle mi cinayet oluyor ? Çünkü kürtaj için devletin koyduğu yasal bir sınır var.

Zaten bu mantık değilmidir ki bakamayacağın çocuğu doğurtan, sonrada sefil ettiren. Her çocuk 4*4 lük bakımı hakeder, doğurayım rızkı gelir, doğurayım arada oda büyür !!!

aynen katiliyorum baska birsey soylemeye gerek yok gercekten..

her cocuk 4*4 bakimdan cok, yasamayi hakeder!!!!!

her cocuk 4*4 bakimdan cok, yasamayi hakeder!!!!!

Doğru haklısın, aç sefil bakımsız gıdasız, hastalanınca dr.a gidemeden, çelimsiz, insani olmayan şartlarda , yaşamaktan kastın nefes almaksa ..... Doğru doğru haklısın !!!!!!!

Son düzenleme:
Doğru haklısın, aç sefil bakımsız gıdasız, hastalanınca dr.a gidemeden, çelimsiz, insani olmayan şartlarda , yaşamaktan kastın nefes almaksa ..... Doğru doğru haklısın !!!!!!!
valla arkadasim esim isi geregi cok yoksul insanlarin bile en az iki yerden geliri oldugunu gorduk, inanmazsiniz belki fakat devlet bi cok yardimda bulunuyor. ben surekli cocuk yapilsin demiyorum korunma die bisi var, buna ragmen gelen her cocugun yasamaya hakki var bence.

varsayalım kı hamılesın o masum cana nasıl kıyacaksın ?
varsaylım kı kıydın vıcdanını nasıl susturacaksın ?
verende allah alanda allah
hem cocuk bereketıyle gelırmıs
saçma seyler düşünmeyın reca edeyrum

bayanhamile değilim dedim okuyupta yorum yazın lütfen konum kapatılsın

eğer hamileyseniz lütfen bakamayacağınız, okutamayacağınız, geleceğini inşa edemeyeceğiniz çocuğu doğurmayın. ben ne yiten çocuklar gördüm böyle annesinin babasının hiç düşünmeden yapıp sonra sefil bi hayatı yaşamak zorunda kalan..

bunu vicdan meselesi yapmayın. eşinizle birlikte alacağınız bi karar. 10. haftaya kadar kürtaj yasaldır. bu ülkede aman yap günaha girme diye akıl verenler, bi sokak çocuğu görünce yüzüne bakmadan ordan uzaklaşanlar, ondan kaçanlardır..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…