Esim korunuyor ama delik yirtik bisey olur dedim kilifta ne biliyimKorunmuyor musunuz?
Esim korunuyor ama delik yirtik bisey olur dedim kilifta ne biliyim
Aman kilif diyorum ben ona:) bunun dogrusu yanlisi nasik oluyor yaKılıf
Binde bir ihtimal o dediğiniz. Daha döngünüz düzene girmemişken o binde bir ihtimalin gerçekleşmesi çok zor. Gerçekleştiyse de mucize bebektir o, iyi bakın.
Ha bu arada bunları prezervatifi doğru kullandığınızı varsayarak söylüyorum. Yanlış kullanıyorsanız ihtimaller yükselir.
Umarimhamilelik konusunda bilgim yok ama iki kuzenim bu şekilde hamile kalmıştı. yani daha bebekleri 2 aylık olmadan tekrar hamile kalmışlardı , umarım sizinki sadece stresten falan gecikmiştir...
Aman kilif diyorum ben ona:) bunun dogrusu yanlisi nasik oluyor ya
Yırtık delik olsa eşiniz farkeder diye düşünüyorum sonuçta çıkarılan birşeyEsim korunuyor ama delik yirtik bisey olur dedim kilifta ne biliyim
Yazın bencePrezervatif ilişkinin başından itibaren takılmalı. Bizim millet genelde boşalmaya yakın takar, bu yanlış kullanımdır. Bikaç şey daha var ama burdan nasıl yazacağımı bilemedim.
İyi aman dogruymusPrezervatif ilişkinin başından itibaren takılmalı. Bizim millet genelde boşalmaya yakın takar, bu yanlış kullanımdır. Bikaç şey daha var ama burdan nasıl yazacağımı bilemedim.
Biz kocişle kankayız. 5 aylık oğlan. 3 aylık bebisle vakit buluyorsanız helal size
Vakitten ziyade korku yetti kan testide yaptircam sonra yanastirmam bi 7 8 aylik olana kadar:)Biz kocişle kankayız. 5 aylık oğlan. 3 aylık bebisle vakit buluyorsanız helal size
5 aydır kanka mısınız ? sizin bebiş baya haylazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?