• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya hamileysem:((

Kizlar 3 aylik bi bebisim 40imdan sonra gecen ay adet olmustum bu ay hala olmadim 10 gun kadar gecti. Test yaptim negatif doğumdan sonra ilk reglini olup ikinci geciken varmi?
Benimde doğumdan sonra ikinci reglim gecikmişti. Doğum sonrası düzensizlik normal zaten teste negatif çıkmış endişelenecek birşey yok.

Oğlum 1 yaşında...hala düzensiz 3-4 gün oynuyor hep...
O aralar Kalbim ağzımda geziyorum :)

Doğum sonrası düzensizlikler normaldir,ama dikkat edin şuanda rahim hamile kalmaya çok müsait zaten bundan dolayı doğum sonrası kaza kurşunları pek meşhurdur:KK48:

Adet emzirdigin sürece gecikiyor 7 ay oldu hala bişey yok. Ancak korunmaniz şart.

En iyisi kan testi yapmak.
Ben de kızım bir yaşına gelene kadar ciddi iğne fobisi olan bir insan olarak nerdeyse her ay kan verip baktırıyordum sürekli gecikiyordu çünkü.
İdrar testleri negatif çıksa da rahatlatmıyordu.

ilk 1 sene içinde düzene girer regl diye biliyorum ben doğum yapalı daha yeni olmuş

Kizlar 3 aylik bi bebisim 40imdan sonra gecen ay adet olmustum bu ay hala olmadim 10 gun kadar gecti. Test yaptim negatif doğumdan sonra ilk reglini olup ikinci geciken varmi?
Canım bende ilk iki ay adet oldum. Şuan kızım 8 aylık daha sonra hiç adet olmadım. Doktor 1 yıl olamaman normal süt koruyordur dedi. Ben yinede hem kan hem idrar testi yaptırdım defalarca. Hemde kendim evde test yaptım ama hep negatif çıktı. (Hoş zaten kocam askerde :D)
Ama sen yinede dikkat et. Ilaç kullanamıyorsundur sprial mi ne bisey takıyorlar ya ondan taktırabilirsin.

Canım bende ilk iki ay adet oldum. Şuan kızım 8 aylık daha sonra hiç adet olmadım. Doktor 1 yıl olamaman normal süt koruyordur dedi. Ben yinede hem kan hem idrar testi yaptırdım defalarca. Hemde kendim evde test yaptım ama hep negatif çıktı. (Hoş zaten kocam askerde :KK70:)
Ama sen yinede dikkat et. Ilaç kullanamıyorsundur sprial mi ne bisey takıyorlar ya ondan taktırabilirsin.
Allah allah kocan askerdeyken neden şüpheye düşüp o kadar test yaptırdın sürekli :KK64:
Kocan arada izne geliyor heralde :KK59:

Allah allah kocan askerdeyken neden şüpheye düşüp o kadar test yaptırdın sürekli :KK64:
Kocan arada izne geliyor heralde :KK59:
Ya işte gitmeden olduysa diye:KK48: :KK22:
Ilk 4 ay yaptım sonra bıraktım olmadığına kesin kanaat getirince :KK23:
Daha 1 defa geldi izne ayıptır söylemesj onda da hiç fofenk olmadı ben kolposkopi yaptırmıştım:110:

Ya işte gitmeden olduysa diye:KK48: :KK22:
Ilk 4 ay yaptım sonra bıraktım olmadığına kesin kanaat getirince :KK23:
Daha 1 defa geldi izne ayıptır söylemesj onda da hiç fofenk olmadı ben kolposkopi yaptırmıştım:110:
Aman öyle bi anlatmışsın ki kocan uzaktan hamile bırakabiliyor sandım :P
Kolposkopi ne acaba geçmiş olsun kolonoskopi falan mı? Tam zamanında yaptırmışsın yani aşk olsun :)))

Aman öyle bi anlatmışsın ki kocan uzaktan hamile bırakabiliyor sandım :p
Kolposkopi ne acaba geçmiş olsun kolonoskopi falan mı? Tam zamanında yaptırmışsın yani aşk olsun :)))
Hahaha uzaktan ancak rüyasında bırakır :D
Belkide kolonoskopidir biraz yazım hatası olabilir canım :KK23: işte parça aldılar :KK53:Ben gelmeden doktora git dedi veridigi tarih tam gelecegi zamana denk geldi doktorda 1 hafta yasak koyunca geldigi gibi gitti garibim :confused:

Canım ben 19 ay önce Doğum yaptım adet düzenim daha yeni oturuyor . Bende Doğumdan sonra korunduğumuz halde korkuyordum hamile kalmaktan . Arkadaşların kusuruna bakma :dondurma:

Canım bende ilk iki ay adet oldum. Şuan kızım 8 aylık daha sonra hiç adet olmadım. Doktor 1 yıl olamaman normal süt koruyordur dedi. Ben yinede hem kan hem idrar testi yaptırdım defalarca. Hemde kendim evde test yaptım ama hep negatif çıktı. (Hoş zaten kocam askerde :D)
Spirallede hamile kaliniyormus ya cok okudum öyle. Hem riskleri de varmis kalitesiz oldugu zaman filan

Back
X