- 2 Mart 2012
- 1.406
- 846
- 73
Bizim kizimiz uslu bos vaktimiz oluyor:)Bi elin parmaklarını geçmez. çevrem huysuz oğlan diye isim taktı.. wcye göndermiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim kizimiz uslu bos vaktimiz oluyor:)Bi elin parmaklarını geçmez. çevrem huysuz oğlan diye isim taktı.. wcye göndermiyor.
Benimde doğumdan sonra ikinci reglim gecikmişti. Doğum sonrası düzensizlik normal zaten teste negatif çıkmış endişelenecek birşey yok.Kizlar 3 aylik bi bebisim 40imdan sonra gecen ay adet olmustum bu ay hala olmadim 10 gun kadar gecti. Test yaptim negatif doğumdan sonra ilk reglini olup ikinci geciken varmi?
Sagolun rahatlattinizBenimde doğumdan sonra ikinci reglim gecikmişti. Doğumdan sonrası düzensizlik normal zaten teste negatif çıkmış endişelenecek birşey yok.
Gece uykum kalmadi düşünmekten ve kendimi hamile olduguma o kadr inandirdimki ya bari 7 8 aylikken filan oksaydi diyorum:)Oğlum 1 yaşında...hala düzensiz 3-4 gün oynuyor hep...
O aralar Kalbim ağzımda geziyorum :)
Gece uykum kalmadi düşünmekten ve kendimi hamile olduguma o kadr inandirdimki ya bari 7 8 aylikken filan oksaydi diyorum:)
Baska bisi okdugunu sanmam dogumdan sonra butun kontrollerim yapilmisti canim10 gün geçmiş.Doktora gitmenizde fayda var..Sadece hamilelik için değil belki başka bir rahatsızlık vardır.Allah korusun da
Kan testi yaptırsan net sonucu alırsınGece uykum kalmadi düşünmekten ve kendimi hamile olduguma o kadr inandirdimki ya bari 7 8 aylikken filan oksaydi diyorum:)
Canım bende ilk iki ay adet oldum. Şuan kızım 8 aylık daha sonra hiç adet olmadım. Doktor 1 yıl olamaman normal süt koruyordur dedi. Ben yinede hem kan hem idrar testi yaptırdım defalarca. Hemde kendim evde test yaptım ama hep negatif çıktı. (Hoş zaten kocam askerdeKizlar 3 aylik bi bebisim 40imdan sonra gecen ay adet olmustum bu ay hala olmadim 10 gun kadar gecti. Test yaptim negatif doğumdan sonra ilk reglini olup ikinci geciken varmi?
Allah allah kocan askerdeyken neden şüpheye düşüp o kadar test yaptırdın sürekli Canım bende ilk iki ay adet oldum. Şuan kızım 8 aylık daha sonra hiç adet olmadım. Doktor 1 yıl olamaman normal süt koruyordur dedi. Ben yinede hem kan hem idrar testi yaptırdım defalarca. Hemde kendim evde test yaptım ama hep negatif çıktı. (Hoş zaten kocam askerde)
Ama sen yinede dikkat et. Ilaç kullanamıyorsundur sprial mi ne bisey takıyorlar ya ondan taktırabilirsin.
Ya işte gitmeden olduysa diyeAllah allah kocan askerdeyken neden şüpheye düşüp o kadar test yaptırdın sürekli 
Kocan arada izne geliyor heralde![]()
Aman öyle bi anlatmışsın ki kocan uzaktan hamile bırakabiliyor sandımYa işte gitmeden olduysa diye![]()
Ilk 4 ay yaptım sonra bıraktım olmadığına kesin kanaat getirince
Daha 1 defa geldi izne ayıptır söylemesj onda da hiç fofenk olmadı ben kolposkopi yaptırmıştım![]()
Hahaha uzaktan ancak rüyasında bırakırAman öyle bi anlatmışsın ki kocan uzaktan hamile bırakabiliyor sandım
Kolposkopi ne acaba geçmiş olsun kolonoskopi falan mı? Tam zamanında yaptırmışsın yani aşk olsun :)))
Canım ben 19 ay önce Doğum yaptım adet düzenim daha yeni oturuyor . Bende Doğumdan sonra korunduğumuz halde korkuyordum hamile kalmaktan . Arkadaşların kusuruna bakmaKizlar 3 aylik bi bebisim 40imdan sonra gecen ay adet olmustum bu ay hala olmadim 10 gun kadar gecti. Test yaptim negatif doğumdan sonra ilk reglini olup ikinci geciken varmi?
Spirallede hamile kaliniyormus ya cok okudum öyle. Hem riskleri de varmis kalitesiz oldugu zaman filanCanım bende ilk iki ay adet oldum. Şuan kızım 8 aylık daha sonra hiç adet olmadım. Doktor 1 yıl olamaman normal süt koruyordur dedi. Ben yinede hem kan hem idrar testi yaptırdım defalarca. Hemde kendim evde test yaptım ama hep negatif çıktı. (Hoş zaten kocam askerde)
Ama sen yinede dikkat et. Ilaç kullanamıyorsundur sprial mi ne bisey takıyorlar ya ondan taktırabilirsin.