Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun bu arada bi sorun yoktur umarimYa işte gitmeden olduysa diye![]()
Ilk 4 ay yaptım sonra bıraktım olmadığına kesin kanaat getirince
Daha 1 defa geldi izne ayıptır söylemesj onda da hiç fofenk olmadı ben kolposkopi yaptırmıştım![]()
Hadi ya ben bilmiyordum taktırmayı düsunuyordum bi arastirayım bu konuyu. O zaman kendimiz kalitelisini alıp göturelim onu taksınlarSpirallede hamile kaliniyormus ya cok okudum öyle. Hem riskleri de varmis kalitesiz oldugu zaman filan
İmkansiz gibi benim durumda ama yinede korktum iste olabiliyor duyuyoruzCanım ben 19 ay önce Doğum yaptım adet düzenim daha yeni oturuyor . Bende Doğumdan sonra korunduğumuz halde korkuyordum hamile kalmaktan . Arkadaşların kusuruna bakma![]()
Sonuclarımı almaya gidemedim ki sınavlarım vardı haftaya randevu aldım o zaman ögrenecegimGecmis olsun bu arada bi sorun yoktur umarim
Evet kalitelisi eczanelerden temin edilebiliyormus. Birde nasil olsa spiral var rahatliligiyla cok hamile kalan oliyormusHadi ya ben bilmiyordum taktırmayı düsunuyordum bi arastirayım bu konuyu. O zaman kendimiz kalitelisini alıp göturelim onu taksınlar![]()
Umarim bisey yoktur canimSonuclarımı almaya gidemedim ki sınavlarım vardı haftaya randevu aldım o zaman ögrenecegim![]()
Tesekkur ederim.
Tabi kaydıysa fark etmezler olabilir canım ama hapta bebege zararlı. O zaman tek secenek kondom oluyor.Evet kalitelisi eczanelerden temin edilebiliyormus. Birde nasil olsa spiral var rahatliligiyla cok hamile kalan oliyormus
Büyük ihtimalle var çıkıcak çunkü hpv çıktıUmarim bisey yoktur canim
Ben lohusaliktan sonra 8 ay regl olmadım .ondan sonra da bir ileri bir geri pek tutmadı vakitler . Kızım 2 yasina girecek ,yeni yeni düzene giriyor reglim. Kendinden eminsen duzensizlikler normal .Kizlar 3 aylik bi bebisim 40imdan sonra gecen ay adet olmustum bu ay hala olmadim 10 gun kadar gecti. Test yaptim negatif doğumdan sonra ilk reglini olup ikinci geciken varmi?
O mucizeden bende üç tane var :) ikisi sağKılıf
Binde bir ihtimal o dediğiniz. Daha döngünüz düzene girmemişken o binde bir ihtimalin gerçekleşmesi çok zor. Gerçekleştiyse de mucize bebektir o, iyi bakın.
Ha bu arada bunları prezervatifi doğru kullandığınızı varsayarak söylüyorum. Yanlış kullanıyorsanız ihtimaller yükselir.
Olmamıştır öyle birşey vücudun kendini toplaması için en az 6 aya ihtiyaç var adet duzensizlikleri normaldir cnm boşuna stres yapmaKizlar 3 aylik bi bebisim 40imdan sonra gecen ay adet olmustum bu ay hala olmadim 10 gun kadar gecti. Test yaptim negatif doğumdan sonra ilk reglini olup ikinci geciken varmi?
Sanirim bende oyle olacam kirkimdan sonrabi kere oldum aralik ortalari gibi tabi hamile değilsemKizim dokuz aylik ve ben sadece kirkimdan sonra bir kez adet oldum
Tesekkurler canim insallahOlmamıştır öyle birşey vücudun kendini toplaması için en az 6 aya ihtiyaç var adet duzensizlikleri normaldir cnm boşuna stres yapma
Hpv vajinada gelisen bi virus degilmi canim kolonoskopi ne alaka ki anlamadimSonuclarımı almaya gidemedim ki sınavlarım vardı haftaya randevu aldım o zaman ögrenecegim![]()
Tesekkur ederim.
Canım hpv kanser yapma riski olan bir virus o yuzden parca aldılar kanser taraması için (tip31 en tehlikeli ilk 3te)Hpv vajinada gelisen bi virus degilmi canim kolonoskopi ne alaka ki anlamadim
Test yap icin rahat etsinSanirim bende oyle olacam kirkimdan sonrabi kere oldum aralik ortalari gibi tabi hamile değilsem