• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya hamileysem:((

Dogumdan sonra gecikmeler oluyor mesela benim ilk adetim 6 ay sonra oldu ama ikincisi 1 ay olmadi birkaç ay sonra düzeldi herşey

Ya işte gitmeden olduysa diye:KK48: :KK22:
Ilk 4 ay yaptım sonra bıraktım olmadığına kesin kanaat getirince :KK23:
Daha 1 defa geldi izne ayıptır söylemesj onda da hiç fofenk olmadı ben kolposkopi yaptırmıştım:110:
Gecmis olsun bu arada bi sorun yoktur umarim

Spirallede hamile kaliniyormus ya cok okudum öyle. Hem riskleri de varmis kalitesiz oldugu zaman filan
Hadi ya ben bilmiyordum taktırmayı düsunuyordum bi arastirayım bu konuyu. O zaman kendimiz kalitelisini alıp göturelim onu taksınlar o_O

Hadi ya ben bilmiyordum taktırmayı düsunuyordum bi arastirayım bu konuyu. O zaman kendimiz kalitelisini alıp göturelim onu taksınlar o_O
Evet kalitelisi eczanelerden temin edilebiliyormus. Birde nasil olsa spiral var rahatliligiyla cok hamile kalan oliyormus

Önlem alınmamışsa tabi ki olabilir.Ama sanmıyorum çünkü doğumdan sonra 1 yıl bile regl olmayan var.Ablamda bebek 5 aylıkken hamile kalmıştı.Eğer hamileysen yapacak birşey yok artık bebeği aldırmayı düşünmesiniz herhalde bebeğin suçu yok nasipte varsa olur .

Kizlar 3 aylik bi bebisim 40imdan sonra gecen ay adet olmustum bu ay hala olmadim 10 gun kadar gecti. Test yaptim negatif doğumdan sonra ilk reglini olup ikinci geciken varmi?
Ben lohusaliktan sonra 8 ay regl olmadım .ondan sonra da bir ileri bir geri pek tutmadı vakitler . Kızım 2 yasina girecek ,yeni yeni düzene giriyor reglim. Kendinden eminsen duzensizlikler normal .

Kılıf :KK48:

Binde bir ihtimal o dediğiniz. Daha döngünüz düzene girmemişken o binde bir ihtimalin gerçekleşmesi çok zor. Gerçekleştiyse de mucize bebektir o, iyi bakın.

Ha bu arada bunları prezervatifi doğru kullandığınızı varsayarak söylüyorum. Yanlış kullanıyorsanız ihtimaller yükselir.
O mucizeden bende üç tane var :) ikisi sağ

Canım ben kızım 9 aylık olana kadar hiç regl olmadım. Regl oldum iki hafta sonraki ilişkide hamile kalmışım.
Seninki daha erken biraz bekle vücut kendini toparliyordur. Istersen yine de bi idrar testi yap ben 3 haftalikken yapmıştim suphelenip. O şekilde öğrenmiştim.

Test yapmıssn negatf hamile deglsn işte sütün koruyor hem oyuzden adet olmazsn bi sure

Kizlar 3 aylik bi bebisim 40imdan sonra gecen ay adet olmustum bu ay hala olmadim 10 gun kadar gecti. Test yaptim negatif doğumdan sonra ilk reglini olup ikinci geciken varmi?
Olmamıştır öyle birşey vücudun kendini toplaması için en az 6 aya ihtiyaç var adet duzensizlikleri normaldir cnm boşuna stres yapma

Back
X