Ya hayatına birini alırsa

Öncelikle olaylara kişi kendi anlam yüklediği için mutlu ya da üzgün olur. Bununla ilgili videolar izle. Emin ol işe yarıyor.
Anlam yüklediği için sevmiş, birlikte olmuş, tartışmış ve ayrılmış. Ay gerçekten insanlar ilişkiye, ayrılık sonrası acıya nasıl anlam yüklemez. Anlam var zaten sonradan yüklemiyor ki.

Zamanla küllenecek duyguların. Ben de nişanlımdan ayrılırken evlenirse ölürüm diye düşünüyordum. Evlenmemiş gerçi ama ölmezdim de yani. Biraz abartmışım itiraf edeyim. Hiç geçmeyecek gibi geliyor ama insan neleri unutuyor be güzelim. Daha ne aşklar yaşayacaksın kim bilir :)

Daha önce hiç erkek arkadaşınız olmadı mı? Eee illa ki bir süre sonra sizin de onun da hayatınıza birisi girecek. Hem facebook şifresini vermedi diye siz ayrılmıştınız, kahrolmak niye?şifre vermemesi ve benim ayrılmam onu sevdiğim gerçeğini değiştirmiyor ki
Daha önce hiç erkek arkadaşınız olmadı mı? Eee illa ki bir süre sonra sizin de onun da hayatınıza birisi girecek. Hem facebook şifresini vermedi diye siz ayrılmıştınız, kahrolmak niye?
Şifresini vermedi diye ayrılmam onu sevdiğim gerçeğini değiştirmiyor ki

Şifresini vermedi diye ayrılmam onu sevdiğim gerçeğini değiştirmiyor ki
Ben size kendi mantalitemi söyleyeyim o zaman; (sonuçta herkes kendi penceresinden yorum yapar) birinden ayrılacaksam getirisini götürüsünü düşünürüm ona göre karar veririm, eğer şifre vermiyor diye ayrılacaksam(ben olsam şifreyi zaten istemezdim bu başka bir konu) ,güvensizlik yüzünden, ayrıldığım için üzülmem ve kendimi telkin ederim. Sonuçta güven olmadan dünyalar kadar sevsem kaç yazar, o ilişki gün gelir biter çünkü güvensizlik kanser gibi(teşbihte hata olmaz. sinsi sinsi yavaş yavaş içini kemirir insanın.
Ayrılığı kaldıramayacak kadar çok seviyorsam da; konuyu kapatırım kendi içimde ve ayrılmam.
Ayrılmayı tercih ettiğiniz için lütfen kendinizi üzülmemek için telkin edin.

hocam allah aşkına nasıl bizim elimizde bir aciklar mısınız?
mesela aldatildik, anamız babamız öldü nasıl uzulmeyebiliriz madem bizim elimizde
Elbette ki sevdiğimiz insanlarin ölümü sevgilimizden ayrilipta yeni bir sevgili yapmasi endişesi ile es değer değildir. Bu acıyı da yaşadım babamı kaybettim. Bu acıyı yaşıyorsun ki ölduğunu kabuletmek için o aciyi yaşaman gerekiyor. Sonra herkesin ölümlü olduğu gerçeği ile kabulleniyorsun .Ne yazık ki bu uzuntulerin acıların dereceleri oluyor.

Elbette ki sevdiğimiz insanlarin ölümü sevgilimizden ayrilipta yeni bir sevgili yapmasi endişesi ile es değer değildir. Bu acıyı da yaşadım babamı kaybettim. Bu acıyı yaşıyorsun ki ölduğunu kabuletmek için o aciyi yaşaman gerekiyor. Sonra herkesin ölümlü olduğu gerçeği ile kabulleniyorsun .Ne yazık ki bu uzuntulerin acıların dereceleri oluyor.
konu sahibinden bağımsız yapıyorum bu yorumu da
sevgilisinden ayrılıp intihar eden çok fazla insan var bu dünyada ,
acı yaristirip bide onların alt üst derecesini belirlemek kimsenin haddi olamaz diye düşünüyorum

konu sahibinden bağımsız yapıyorum bu yorumu da
sevgilisinden ayrılıp intihar eden çok fazla insan var bu dünyada ,
acı yaristirip bide onların alt üst derecesini belirlemek kimsenin haddi olamaz diye düşünüyorum
Şimdi ,anamız babamız ölse nasıl uzulmeyelim diye bunu siz sordunuz bence aynı şey değil diyerek ben benim bakış açımdan cevapladım.Herkese gore değişir ki...konu sahibi burada "hayatına yeni birini alırsa mahvolurmusum gibi hissediyorum"diyor.Ben bu cümle üzerinden düşüncelerimi belirttim. Bence daha olay olmadan nasıl hissedeceği konusunda yönlendiriyor kendini.

Back
X