Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Alırsa alsın Allah aşkına. Bu kadar çabuk unutup hayatına birini alabilen biri için üzülecek haliniz yok herhalde? Tamam biraz içiniz cız eder belki ama daha fazlasına gerek yok. Hayat kısa kuşlar uçuyor. O alırsa siz de alırsınız
Ne ayıp ya. Gerek var mı buna .kız aşk acısı çekiyor .herkes sizin kadar güçlü birj olmayabilir.herkes herşeyden aynı oranda etkilenmez ki.
Bazı insanlar kednine değer vermiyor işte.konu sahibi de kendine daha çok değer verse zaten bu kadar takmazdi.
Buraya derdini açmış.boylr yazmaniza gerek var mı.
Neden kadin kadının düşmanı hep?
Özellikle bu sitede ?
Ben de sevgilimden ayrıldım.o da bana güven vermedi .onu dehleyince değerli oldum ama şimdi ne bok yersin diyorum.yorumlarinuzdan kendinize yeterince değer vermediginizi hissettim, bu da orantılı olarak ona çok deger verdiğinizi anlam yüklediğiniz gösteriyor.
O sizi hak eden biri değilmiş.mesela ben ona en zor günlerinde destek oldum ayrilirken bile ona saygımdan bunu dile dokmedim.o kıymet bilmedi.benim değerimi bilmeyen birini niye hayatımda tutayım ki? Maalesef uzun süre tuttum.sonra içimdeki sevgi bitti inanın sizin de bir süre sonra bitecekti .bikacaktiniz .şansınız var ki erken kurtuldunuz. Bu huy zaten, başka bir sevgilisi olsa ona da şifre vermiycek, değişecek mi s aniyorsunuz .ha ama bir gün biri onun agzina sicar afedersiniz . Bırakın o siz olmayın. Daha güzel insanlar alın hayatınıza
Ben de çok üzgünüm..ama bitiyor
Ayrılırken dikkatli olman gerekti buyuzden ayrılmak sanki olmamış başka davranışları da varsa bilmiyorum ama ayrılmayı ağza olur olmaz.almamak gerekiyor.Sen ayrılınca ne yaptı tam deyip gottimi ayrilmak için igrastimi keşke biraz ara verelim deseydin.Hem.sen hıncını atardım hem de ayrılmamış olurdun.Tamam deyip ayrildiysa sen de onu düşünme biraz ugrasabilirdi.Ya niye böyle yapıyorsun diye.