- Konu Sahibi aysemelek35
Hıc bısey hıssetmıyorum hıc bı belırtım yok sadece sol kasıgım agrıyo o kadar anlamıyom ne akıntı ne ıdrar ne bulantı ne bas donmesı hıc bıseyım yok neden kı yaa off bıde goguslerım sıs cok damarla of nedenkı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öpün başınıza koyun bugünlerinizi :) ve dua edin hep bu şekilde geçsin :)
bulantı vs gbi şeyler genelde 7. hafta ve sonrasında başlıyor, daha birkaç haftanız var yani..
bende de kasık ağrısı ve göğüs hassaslığı dışında hiçbir belirti olmadı çok şükür çok rahat geçirdim o günleri![]()
Hıc bısey hıssetmıyorum hıc bı belırtım yok sadece sol kasıgım agrıyo o kadar anlamıyom ne akıntı ne ıdrar ne bulantı ne bas donmesı hıc bıseyım yok neden kı yaa off bıde goguslerım sıs cok damarla of nedenkı
doktora gittin mi? keseyi gördü mü? yaklaşık 2 hafta sonra kesenin içinde bebek var mı buna bakacak ve kalp atışlarını dinleyecek. bunlar olana kadar vesvese yapmana gerek yok. boş yere canını sıkma.
Endişelerini anlıyorum canım ben de aynı senin gibiydim ilk başlarda. Haftada 3 kere doktora gittiğim olmuştu :) Ama canını sıkma bence. Daha pek bir şey hissetmemen normal. Bulantıların da dua et olmasın :) Ben kısa bir dönem çok yoğun yaşadım 7.-8. haftalarımda, olmamasını tercih edersin. Sen sadece bebeğinin iyi olduğunu düşün ama hep kendine dikkat et. Ben de daha çok başlarda olmama rağmen bu sürecin çok keyifli olacağını fark ettim. Yaşadığım ya da yaşamadığım her şeyden mutlu olmaya başladım.
Yani canım biraz sabırlı olmaya çalış ve bebişini göreceğin güzel günleri bekle. Doktora her gidişinde biraz daha büyümüş olduğunu görmek, o minicik kalbinin atışını dinlemek harika bir duygu... Keyifli günler canım... Allahım korusun bebişlerimizi...![]()
Ayşe melekcim gel yer değişelim maşallah ne güzel sorunsuz geçiriosun kendi kendine nazar etme böyle geçsin inşallah:)
Yoksa benm gibi her sabah bulantı baş dönmesi iştahsızlık kabızım mı yaşamak istersin tatlım:)
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah canım hayırlı uğurlu olsun:)