ya kızlar ölmek istiyorum :'((

cnm yaff hele daha dur bismillahhhhhhh bak dorumda herkeisn konusunu okursan ilk başta hep aynı şeyleir diyorus...yüzün şiş burunun şiş dudak üüstün şiş öle oluncaaa çok farklıı oluyo insanın yüzü sen deilsin ayna bakınca..biras sabret cnm 1 ay geçince iyiki oldum diyceksin:)

ben ilk günler burnumun ucunu koparmak istiyordum :) ameliyat olalı 24 gün oldu burun ucum normal açısına döndü.. yani ucu düştü..yavaş yavaş inicek o burun daha çok yeni.. asla pişman olma ama ilk günleri atlatmak zor..

4. gnde bu kadar panik olma..yüzün bile şiştir daha ki burnunun şiş olması çok normal.hele ki alçı tampon varsa daha farklı duruyo burun..

benim arkadaşında 3. günü oda böyle şeyler söylüyoo pişmanımm falann diyee..herkes ilk günler böyle düşünüyoo sanırımm sabırlıı ol canımm :)

valla ilerde de keşke kalkık kalsaydı desrin çok iniyor ben şimdi keşke az daha kalkık olsaydı diye üzlüyorum. üzülme daha şişlikler inince burunda iniyor aşağıya. doğallaşıyor.

teşekkür ederim canlarım ama yine de mutlu olamıcam gibime geliyor eskiden top gbi geniş bi burun ucum vrdı anladımki bana sevimlilik katan oymuş şimdi öle top değil eski bakışım yüzüm yok :(

ama mutsuz olmak için çok erken davranıyosunuz.. durun bakalım doktor geçireceğiniz süreçleri açıklamıştır size.. Daha önünüzde birkaç ayınız var tamamen oturması için..

kim sana dedi estetik yaptır diye güzelim ya...allah nasıl güzel yaratmış..yok illah değiştireceksiniz...allah korusun bi kaza olur birşey olur amenna..ama durup dururken ne gerek varkı...bütün karakteristlik özeligi gidiyor insanın,manasız ifadesiz soğuk bir yüz

4.gun tatlım dur acele etmee işh düzelicek bende ameliyat oldım ama açıkçası bnm ilk haliyle şimdiki hali arasında hc bi fark yok hep aynı 1 yıl ecmesine ragmen hatta bir buçukyıl olduu
kişiden kişiye değişiyordur kime oldn

bugün 4. günüm burnumun ucu domuzcuk gibi ve inmiyo eski halimi özlüyorum ifadem değişti resmen ağlıyorum hep :'(( eskiden burun deliklerim aşağı bakardı ama şimdi yukarı bakıyo dudağımda havaya kalktı zaten küçücük :( off çok mutsuzum pişmanım sanırımm :'((((((

Hayatım ben ameliyat olmadım ama tahminim 1 haftaya iner,çünkü daha yeni kendinde söylüyorsun 4. günün,sen canını sıkma pozitif düşün cnm benim iner o hiç merak etme..

bu topigin basligi okadar sinir edici anlatamam.
ne demek ölmek istiyorum ayip ya bir burun biraz kalkik duruyr diye ölmek mi istiyor bu millet. lafta bile olsa cok itici cünkü dünyada acliktan fakirlikten dolayi ölmek istiyorum demesi gerekenler demiyor. ölün burun sorunlu diye aman ne muhtesem bir ölüm nedeni. nasil bir kokosluktur bu. keske fakirlerin tek derdi domuzcuk gibi bir burun olsaydi. allahim bu fazlasiyla simartilmis milletimize birazcik akil ver.

agla sizla öl buruncuk cok kötü diye. yazik yazik.

Laylamlom'a aynen katiliyorum.
Pimpinella uzgunum ama sen zaten bu pimpirik ve memnuniyetsizlikle degil 4 gun, uzerinden 6 ay da gecse sevecegin bir burna sahip olacagini sanmiyorum.
O kadar konu var burada bak arastir daha 4 gun olmus nasil bu kadar panik yapabiliyorsun ?

bu konuyu morale ihtiyacım olduğu için açtım yüklenip daha da moralimi bozmanız için değil art niyetli düşüncelerinizi mümkünse içinizde saklayın ve şımarıklık kelimesini kesinlikle kabul etmiyorum bukadar saygısızlık olamaz insanları azarlamak da ne demek oluyor böyle !

:))) Canım güldürdün beni, burnun 1 sene içinde zaten yerçekim dolayısıyla aşağı iner, merak etme. 4. gün hele çokçok erken karar vermek için.

bu konuyu morale ihtiyacım olduğu için açtım yüklenip daha da moralimi bozmanız için değil art niyetli düşüncelerinizi mümkünse içinizde saklayın ve şımarıklık kelimesini kesinlikle kabul etmiyorum bukadar saygısızlık olamaz insanları azarlamak da ne demek oluyor böyle !

Evet ya bunun şımarıklıkla ne alakası olabilirki!!!!! Ameliyat psikolojisinin verdiği şeyler. Bende de olmuştu yani...

Back
X