• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya kocim sogursa benden

B
bence bu durumu esinle acik acik konusmalisin. sevgini belli edip bunu dile getirip ve bu durumdan rahatsiz oldugunu eski gunlerdeki gibi olmak istedigini soyleyip ve bizi bu duruma neyin getirdigini merak ediyorum uzuluyorum aklima baska seyler getirmek istemesemde bu durumu benimle paylasman gerekir gibi bir cumleyle konusabilirsin.birde cinsellik bakimdan esinin senden istekleri olupta senin yapmadigin sey oldu mu ? bak buda cok onemli
Konusuyorum diyorum niye boylesin sevmiyomusun beni deeim eskisi gibi begenmiyomusun derim niye boykesin derim oyle degilim der ne alakasi var seviyorun slder senin dusuncelerin onlar dee

B

Konusuyorum diyorum niye boylesin sevmiyomusun beni deeim eskisi gibi begenmiyomusun derim niye boykesin derim oyle degilim der ne alakasi var seviyorun slder senin dusuncelerin onlar dee
oyle diyor sa hic icinden ben fazla mi abartiyorum diye dusundun mu hic? cunku zaman zaman boyle seyler olabiliyor.bu durumu daha sakin daha rahat gecirmende fayda var konu sadece cinsellik olmamali diye dusunuyorum sorunu baska seylerde arasan daha iyi sanirim ve bazi monoton durumlari degistirmekten baslayabilirsin :)

oyle diyor sa hic icinden ben fazla mi abartiyorum diye dusundun mu hic? cunku zaman zaman boyle seyler olabiliyor.bu durumu daha sakin daha rahat gecirmende fayda var konu sadece cinsellik olmamali diye dusunuyorum sorunu baska seylerde arasan daha iyi sanirim ve bazi monoton durumlari degistirmekten baslayabilirsin :)
Zaten sorun cinsellik degil normal ilgi sevgi hic iyimisin bugun naptin demez bak lohusayim biyerin agrirmi demez yapabilecegim bisey var mi demez.zaten ben surekli demem boyle yapmiyosun etmiyosun diye fazla ustunede gitmem hatta hic gitmem.ama anlayamadm ya

Kocis duymustum da koci ne? Bi de lohusayken olur, benim esim de bana bakmadi ilk ay ama soguk da davranmadi

Bu erkek milleti temiz bir dayak istiyor baska birsey degil. Sirf analari istiyor diye cocuk isteyen erkekler bile var. Ama kadin degerli degil. Okadar acilar cekiyor dogum yapıyor ama adamin umurunda degil.
Boyle adamlari koyacaksin cuvala vuracaksik duvara.
Çok haklisin

Hmm.ben bide aldatir diye korkuyorum

O potansiyel varsa kotuuu,yapicagi varsa yapar,

Bende hamisim 3,5 aylik 2 ayda 1 yada 2 kere birlikte olduk diyelim ,esim asla yaklasmaz sagligin daha onemli,sana ya bisey olursa diyo sevgi bukafar 2 ayda senden sogup ,aldaticaksa,baba olmasin bunlarya

Aldatma yok canm hem ben sadece cinsellik demedim butun olarak soykedim ilgi sevgi olarakta dedim.

Anladım zaten aldatma olmadığını da, senin için dedim ben. Yani endişe etme cinsel birliktelik olmuyor diye... Aklım almıyor erkeklerin böyle bir durumda aldatmasını demek istedim yani...

İlgi tabi ki göstermesi lazım, o konuda haklısın. Şu an en çok ilgiye ihtiyacın olan bir dönem. Bunu mutlaka konuş eşinle ;)

O potansiyel varsa kotuuu,yapicagi varsa yapar,

Bende hamisim 3,5 aylik 2 ayda 1 yada 2 kere birlikte olduk diyelim ,esim asla yaklasmaz sagligin daha onemli,sana ya bisey olursa diyo sevgi bukafar 2 ayda senden sogup ,aldaticaksa,baba olmasin bunlarya
Yapmazda benm korkularim iste ben herseyde bisey arrarim dusunurum nebilim guvenirim ama yine hep aklima biseylwr gelir

Konus
Anladım zaten aldatma olmadığını da, senin için dedim ben. Yani endişe etme cinsel birliktelik olmuyor diye... Aklım almıyor erkeklerin böyle bir durumda aldatmasını demek istedim yani...

İlgi tabi ki göstermesi lazım, o konuda haklısın. Şu an en çok ilgiye ihtiyacın olan bir dönem. Bunu mutlaka konuş eşinle :KK66:
Konusuyorum da anlamiyomu neden boyle cozemedim

Şaka mı bu? 3 haftada neden soğusun? Hamileliğim riskli diye 2. ayından sonra birliktelik bitti. Doğumdan sonra 3 aya kadar da lohusalık ve kanamam sürdü. Düşün bir yıl nerdeyse ve eşim bekledi. Seven adam, bilinçli adam, vicdanlı adam bekler. Soğuyan da ötede bayılsın. Onların uçkuru etrafında dönmüyo dünya...

Back
X