Ya Lâtif

@Hannaz 'ın duası: Rabbim sen durumumuzu biliyorsun , çaresizlerin çaresisin . En kısa zamanda çocuklarımla birlikte hayırlısıyla huzurlu mutlu yaşamayı nasib et Amin .
@clbsirma 2.080 (okundu)
@Hannaz 2.081 (okudu)
@Hazal 2.080 (okudu)
@SeviyorumUlenn kardeşi 2.080 (okudu)
@SeviyorumUlenn 2.080 (okudu)
@cuel 2.080 (okudu)
@Umutsuz Olmaz 2.080 (okudu)
Clbsirma müsait olamadı sanırım yerine ben okudum:)
Duanı tamamladık @Hannaz rabbim insallah şükrünü beraber yapmayı da nasip eder:)
@Hazal Canım duanı paylaşır mısın tatlım başlayalım okumana :)

allah razı olsun canım

canlar ben de okudum bugün bildirim yapamamistim tüm gün hastanedeydim
ben de müsait olamadın diye okudum yetiştirdim senin yerine iyisin inşallah bir problem yok değil mi

sağol varol canım ben iyiyim kayinpederim kalp ameliyatı oldu hastanede bekledim aksama kadar canm orda mescidte okudum
ne demek canım burada gönül birliği yaptık, elbette birbirimize destek olacağız Allah şifa versin

@Hazal 'ın duası: rabbim sen herşeyin en iyisini bilirsin ben aciz bir kulum sen bana her konuda hakkimda hayırlı olacak iki dünyam hakkindada mutlu olacagim ve edeceğim hayırlı bir eş nasip eyle ettiğim hayirli duaların şükrünü yaşamayı yolumuzu aydınlık etmeyi nasip eyle bilinçsiz ettiğim dualarin affını dileyip hayırlısını senden istiyorum sen bu dua topiginde ettigimiz tüm hayırlı dualari kabul eyle
@clbsirma 2.080
@Hannaz 2.080
@Hazal 2.081
@SeviyorumUlenn kardeşi 2.080
@SeviyorumUlenn 2.080
@cuel 2.080
@Umutsuz Olmaz 2.080

@Hazal 'ın duası: rabbim sen herşeyin en iyisini bilirsin ben aciz bir kulum sen bana her konuda hakkimda hayırlı olacak iki dünyam hakkindada mutlu olacagim ve edeceğim hayırlı bir eş nasip eyle ettiğim hayirli duaların şükrünü yaşamayı yolumuzu aydınlık etmeyi nasip eyle bilinçsiz ettiğim dualarin affını dileyip hayırlısını senden istiyorum sen bu dua topiginde ettigimiz tüm hayırlı dualari kabul eyle
@clbsirma 2.080
@Hannaz 2.080
@Hazal 2.081
@SeviyorumUlenn kardeşi 2.080 (okudu)
@SeviyorumUlenn 2.080 (okudu)
@cuel 2.080
@Umutsuz Olmaz 2.080

bende okudum , geç oldu mu ama kusura bakmayın

`