• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya neden?..

Uzar nasılsa değil Ben uzatssın isterken bile Uzatıyorum iştee deyip bi yandan sürekli kısaltıyor hep kirli sakal modunda daha hiç uzadığını göremedik Ne bu inat anlamadım ki
Belkide uzatmak istemiyordur ama seni kırmamak için tamam demiştir,sevmiyordur belki de sakal.Boşver böyle birşeyi kafaya takma ister uzatsın,ister kessin.Demek ki gerçekten istemiyor ki kesip duruyor.Sakal seven,uzatmak isteyen insan az birşey uzatıp hemen kesmez,devamını getirirdi.

Dün kendi çirkinliğimle ilgili konu açmıştım :KK70: kusura bakmayın çok konu açıyorum sanırım ama bu çocuk beni deli edecek Mevzu bugün de erkek arkadaşımın çirkinliği:KK48: çirkin değil kendisi maşallah çok tatlı ama :) ya zaten minyon çocuksu bi yapısı var Sakallrını kesince bebek oluyor resmen Çirkin değil ama sakallı çok yakışıklı Ama bi türlü ikna edemedim Senin için tabi uzatıcam başka kime beğendiricem kendimi diyor Sonra azıcık tartışsak fırsattan istifade sen bana küstün ben de keserim deyip kesiyor, bi de izne gideceği zaman annem beğenmiyor deyip annesi için kesiyor Bi türlü uzattıramıyorum Ayy nasıl ikna edicem ben bu çocuğu yaa :KK53: başka hiçbişeyde beni kırmaz Ben de buna bu kadar takıntılıyken yapmıyooorr:KK12:

Kusıura bakmayın ama ne kadar sıg kalmışsınız. Fızıksel ozellıklerınıze takılmış yuzeysel bırı olup cıkmıssınız. Oldugunuz gıbı kendınızı sevdıklerınızı kabul etmezsenız bu hayat sıze asla kolay olmayacak.

O kadar istememe rapmen az önce yine kesmiş diye canım sıkıldı öyle açtım konuyu Dert değil evet ama konu açmak için derdin dağları mı aşması gerek Neyse kafanızı şişirdim kusura bakmayın kızlar :KK12:

Ben öyle hurafeci, Samanyolu dizisi tadında hikayelere inanan biri değilim ama sizin konuları okuyunca düşünmeden edemedim. Allah korusun ama gerçekten bedeninize bir şey olsa, memenizin birini aldırmak zorunda kalsanız mesela ? Ya da sevdiğiniz adam sakat kalsa , yara izleri taşısa ? Kendinizi mi öldüreceksiniz ? Herşey dış görünüş değildir, ne siz Victoria ne de o David Beckham. Biraz manen doldurun kendinizi, hayatta kıldan yünden daha önemli ve güzel binlerce şey var.

O kadar istememe rapmen az önce yine kesmiş diye canım sıkıldı öyle açtım konuyu Dert değil evet ama konu açmak için derdin dağları mı aşması gerek Neyse kafanızı şişirdim kusura bakmayın kızlar :KK12:
Ve şunu da söyleyim sizin ki uzun soluklu bir ilişki olmaz çünkü siz ona müdahele etmeye çalışıyorsunuz o ise kendi istediği gibi takılmak istiyor ve bana öyle geliyor ki sizin bu müdahaleleriniz bitmeyecek başka bir gün gömleğine pantolununa saçına karışır olacaksınız size tavsiyem anı yaşayın ve bırakın herkes nasıl mutluysa o şekilde yaşasın hayatını

Ben öyle hurafeci, Samanyolu dizisi tadında hikayelere inanan biri değilim ama sizin konuları okuyunca düşünmeden edemedim. Allah korusun ama gerçekten bedeninize bir şey olsa, memenizin birini aldırmak zorunda kalsanız mesela ? Ya da sevdiğiniz adam sakat kalsa , yara izleri taşısa ? Kendinizi mi öldüreceksiniz ? Herşey dış görünüş değildir, ne siz Victoria ne de o David Beckham. Biraz manen doldurun kendinizi, hayatta kıldan yünden daha önemli ve güzel binlerce şey var.
Mesele erkek arkadaşımın çirkinliği değil O her haliyle benim için dünyanın en yakışıklı erkeği Tek problem ettiğim bu tuhaf inadı ve başkası beğenecek diye benim beğenmem dediğim şeyi yapması Kendim konusunda da çirkinim güzelim farketmez ki Tek problem insanın annesinin sen çirkinsin demesi Çok acı birşey Yoksa güzellik umrumda değil Annemin şu davranışlarıyla zaten ben dünya güzeli olsam yine o duyguyu taşicam

Ve şunu da söyleyim sizin ki uzun soluklu bir ilişki olmaz çünkü siz ona müdahele etmeye çalışıyorsunuz o ise kendi istediği gibi takılmak istiyor ve bana öyle geliyor ki sizin bu müdahaleleriniz bitmeyecek başka bir gün gömleğine pantolununa saçına karışır olacaksınız size tavsiyem anı yaşayın ve bırakın herkes nasıl mutluysa o şekilde yaşasın hayatını
Gömleğine pantolonuna ben anlamam canım dedikçe asıl ben anlamıyorum nolur sen bak diyen kendisi Biz böyle anlaşıyoruz Ayrıca üç yıllık çok güzel bi ilişkimiz var allaha şükür

Mesele erkek arkadaşımın çirkinliği değil O her haliyle benim için dünyanın en yakışıklı erkeği Tek problem ettiğim bu tuhaf inadı ve başkası beğenecek diye benim beğenmem dediğim şeyi yapması Kendim konusunda da çirkinim güzelim farketmez ki Tek problem insanın annesinin sen çirkinsin demesi Çok acı birşey Yoksa güzellik umrumda değil Annemin şu davranışlarıyla zaten ben dünya güzeli olsam yine o duyguyu taşicam

Ben babamın kilom ve diğer her konuda eleştirileri ile büyüdüm. Hâlâ daha yanında yemek yerken rahatsız olurum densiz bir şaka yapar mı diye. Ama onların tarzı bu, durmuyorum üzerinde kendimi seviyorum. Saçımı, kilolarımı, tırnak yediğim halde ellerimi. Benden bir tane daha yok çünkü.

Dayatma yapinca inada bindiriliyor olay..
Ben de tam tersi sakaldan hoslanmam..
Bi kac yil once top sakal degilde, alt dudagiyla cene kivriminin arasina yuvarlak sakalcik gibi birsey birakiyordu..
Tovbeler olsun ne iticiydi anlatamam.. kes dedikce kesmedi..
Tabi bizim iliskimiz uzaktan oldugu icin tinlamiyordu, yoksa bulusuyorken damat trasi olmadan gelmiyordu:-)
Neyse sonra durdu durdu kendi kesti..
Allahin sopasi yok tabi:KK53::KK53: Her gun sinek kaydi tras olup takim elbise giymesi gereken bir ise girdi sonra:rolleyes:

Ben babamın kilom ve diğer her konuda eleştirileri ile büyüdüm. Hâlâ daha yanında yemek yerken rahatsız olurum densiz bir şaka yapar mı diye. Ama onların tarzı bu, durmuyorum üzerinde kendimi seviyorum. Saçımı, kilolarımı, tırnak yediğim halde ellerimi. Benden bir tane daha yok çünkü.
Siz güçlüymüşsünüz ne mutlu Ben çok küçüklükten beri ayrıma maruz kaldığım için çok etkilemiş beni işte

Siz güçlüymüşsünüz ne mutlu Ben çok küçüklükten beri ayrıma maruz kaldığım için çok etkilemiş beni işte

En güzel savaşma şekli yok saymaktır. Şekilciliği bırakın, hayat güzel. Gençliğin tadını çıkartın.

En güzel savaşma şekli yok saymaktır. Şekilciliği bırakın, hayat güzel. Gençliğin tadını çıkartın.
Alışıcam inşallah Ama henüz alışamamışım demek ki Hala annem çirkinsin deyince ne kadar kendimi güzel sansam da Bi anne çocuğuna neden çirkin desin o diyorsa demek ki çirkinmişim diye içimden geçiyor yani malesef Atamıyorum üzerimden o ezikliği çünkü hep ezdiler Ne dediyse inanmayı ve kabul etmeyi öğretti annem bana Hala atlatamadım Birileri tarafından anlaşıldıkça sevildikçe atlatacağımı umarak yaşamaya devam ediyorum Yaşamadan bilemezsiniz inanın

dun kendı egoları tatmın edıldı
bugun sıra erkek arkadasının egosunu mu tatmın ettıreceksın burdakı hanımlara
yarın da kızkardesın dıycem ama o zaten guzelmıs ona gerek yok

Back
X