ya nolur biri bana baksın kafayı yicem

tarot falan boş işler.
adam gittiyse gitti. dönseydi zaten senindi.
2,5aydada dönmemiş. hayatına bak... arkasından bakıp durma gelicekmi diye.

merhaba arkadaşım ben de ayrıldım daha doğrusu terkedildim hiç bir şey yokken 5 ay oldu fakat hala ben iyi değilim . bu lafları dinlemezsin bilirim bende unutamadım bana da yok şükret dua et dediler buradaki konularıma kızdılar yok tarottan medet umma şükret falan ki yapmadığım şey yoktu ne döndü ne dilekler kabul oldu
bu sitede onca kişiye tarot baktırdım hepsi dönücek dediler tarih verdiler yok pişman yok işte hala seviyor ama gururu var falan
ee hani nerde dönücek deniliyordu? :)
bi de yeni ilişki yeni biri falan denildi ama yok şahsen ne gelen var ne giden
yaniburda tarot bakanların genelde dediği çıkmadı bakan olursa olumsuz şeyler yazılırsa üzülme olumlu şeyler çıkarsa da kaptırma kendini
ben bu süreci hala atamadım umarım sen kolay unutursun ..
kendine iyi bak herşey gönlünce olsun :)

Son düzenleme:
Ya başka zaman olsa biri bana tarot falan dese sacmalama derim ama boyle her seyden medet umuyorum aklimda soru işaretleri hic gitmiyor .bi şey mi yaptim farketmeden ona , acaba zaten bastan cokta istemiyor muydu ? falan filan.Galiba hep içimde kalacak dua da ediyorum sürekli ediyorum.ama her şeyi geçtim o kadar çok ozledim ki bi kerecik görebilmek için su an dunyayi veririm

Sana da Allah yardim etsin.İnşallah gerçekten çok iyi biri cikar karsina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…