ya öğretmenlik ya ben....

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
evlendiniz.eşiniz kesinlikle öğretmenlik yapmanızı istemiyor.ya öğretmenlik ya ben seç diyor.napardınız?

zaten bosanmissin arkadasim daha neyi soruyosun anlamadim, pismansin ve yaptiginin dogru oldugunu tayit ettirmek istiyorsun galiba.
bence en dogrusunu yapmissin, meslegine karisan seni engelleyen, kendine mecbur birakan adamla bir omur nasil gecirecektinki zaten.
mis gibi meslegin var, cocougunla mutlu mesut yasarsin, o pisman olsun sen degil.

evlenmeden önce de diyordu ama siz bazı şeyleri yaşadığınıuz için vazgeçemiyorsunuz ve evlenince kabul ettiririm diye düşünüyorsunuz malesef :KK43:
Evlenince düzelir diye bi dünya yokkk.
Keşke bdvnin sloganı bu olsa ya.
Evlenmeden bunu diyen birinin zihniyeti bellidir zaten bile bile lades demişsiniz.

Siz hala aynı yerde takılı kalmışsınız. Bir insanın size işinizi bıraktırmak gibi bir yaptırımı olamaz. Olmamalı! Lütfen artık görün; geçmişte biten evliliğiniz sizin işiniz sebebiyle bitmedi. Aksine ESKİ eşinizin zorbalığı yüzünden bitti. Artık geleceğe bakmanın vakti gelmedi mi?

evlenmeden önce de diyordu ama siz bazı şeyleri yaşadığınıuz için vazgeçemiyorsunuz ve evlenince kabul ettiririm diye düşünüyorsunuz malesef :KK43:
Evlenmeden önce kabul etmişsiniz zaten şu an eşinize birşey diyemezsiniz zamana bırakın inş ikna olur

Back
X