- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
Su damlası anla artık öğretmenliği seçtiğin için bu evlilik bitmedi, adamın bozuk karakteri yüzünden bitti. Bu adamla olmaz. Lütfen anla. bir de mesleğinden bari olma yanlış yapıp da.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resmi bulabildin mi :)
çok çok teşekkürler chelzy umarım her daim beşiktaş şampiyon olurBu sıcakta bana bilgisayarı açtırdın sudamlası :) Atıyorum fotografı :)
şu anda masaüstü fotoğrafım telefona da atıyorum hemenBu sıcakta bana bilgisayarı açtırdın sudamlası :) Atıyorum fotografı :)
çok çok teşekkürler umarım her daim beşiktaş şampiyon olurBu sıcakta bana bilgisayarı açtırdın sudamlası :) Atıyorum fotografı :)
çok çok teşekkürler umarım her daim beşiktaş şampiyon olur![]()
Bu cevaptan sonra gelip burda görüş almak saçma olsa gerek. Baştan kabul edip adamla evlenmişsn bir şekilde söz verilmiş konuma dusmussun şimdi kalkıp adamı boşa mesleğine yönel desek vebal olur gerci sonradan böyle bir sorun çıkmış olsa da bosan demek bize düşmez çünkü ikna edilebilecek bir konu. Size değer vermeyen merhamet göstermeyen adamlarla neden evlenirsiniz ? Bence önemli kriter bu değil mi sadık merhametli ve çalışkan? En önemlisi de merhamet sahibi olması çünkü içinde merhamet iç güdüsü barındıran her insan sadık ve evi için çalışkan adam olur.evlenmeden önce de diyordu ama siz bazı şeyleri yaşadığınıuz için vazgeçemiyorsunuz ve evlenince kabul ettiririm diye düşünüyorsunuz malesef![]()
ikna mikna olmadı şerefsiz boşadı beni.Bu cevaptan sonra gelip burda görüş almak saçma olsa gerek. Baştan kabul edip adamla evlenmişsn bir şekilde söz verilmiş konuma dusmussun şimdi kalkıp adamı boşa mesleğine yönel desek vebal olur gerci sonradan böyle bir sorun çıkmış olsa da bosan demek bize düşmez çünkü ikna edilebilecek bir konu. Size değer vermeyen merhamet göstermeyen adamlarla neden evlenirsiniz ? Bence önemli kriter bu değil mi sadık merhametli ve çalışkan? En önemlisi de merhamet sahibi olması çünkü içinde merhamet iç güdüsü barındıran her insan sadık ve evi için çalışkan adam olur.
Nasıl yani ??? :/ Ciddi ciddi boşadı öyle mi???ikna mikna olmadı şerefsiz boşadı beni.
ikna mikna olmadı şerefsiz boşadı beni.
Canım anla artık kaynanan boşattı seni. . Kocan olacak öküz sahip çıkmadı. Öğretmen olmanla çalışmanla alakası yok . Madem psikolojik destek istemiyorsun önce şunu bir kafana sok. Ikincisi şu an bir boşluktasın okullarda tatil. Bu zamanı iyi değerlendir mümkünse tatile git arkadaşlarınla buluş. Gez toz.. ama sen o adam müsvettesinden boşanmak hayatında kendin için yaptığın en doğru hareket. Yoksa burda açacağın konular evde sıkılıyorum, mesleğimi bıraktım pişmanım, eşim beş kuruş para vermiyor, boşanmak istiyorum ama çocuğum var maddi güvencem yok arkamda ailem yok. Böyle uzar gider. .ikna mikna olmadı şerefsiz boşadı beni.