- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
5 yaşında ama gerçek babası psikolojik hasta şiddet ve hakaret çok fazla ediyor bu ispatlanirsa anneannesi alamazmi.Hastalığınız nedir ? Kızınız kaç yaşında...
Evlat edinme prosedürleri gereği 18 yaş altı ise babanın rızası olmadan evlat edindiremezsiniz
İspatlanırsa alır. Velayet davası açılır. Sizin hastalığınız nedir ?5 yaşında ama gerçek babası psikolojik hasta şiddet ve hakaret çok fazla ediyor bu ispatlanirsa anneannesi alamazmi.
Öncelikle Allah korusun, direkt ölümü kendinize yakıştırmayın lütfen. Allahım gecinizden versin, çocuklarınıza bağışlasın sizi. Çocuğun velayeti şu an sizde, Allah korusun size bir şey olursa direkt bababaya velayet geçmez. Anneniz ve babanız yaşıyorsa eğer size(Allah korusun) bir şey olması halinde vasi talebinde bulunmak için dava açsınlar. Hakim çocuğun üstün menfaatini göz önüne alarak çocuğun velayetini uygun gördüğü birine verecektir. Çok ciddi endişeleriniz varsa ailenize delilleri mahkemeye sunmaları konusunu hatırlatın. Allah korusun tekrardan.Arkadaşlar biraz rahatsızım bu yüzden aklıma geldi ve bu konu hakkında yapabileceğim bir şey var mı diye sormak istiyorum ...ben 2. Evliliğimi yaptım ilk evliligimden bir kızım var ..2. evliligimdende 1 kızım var.. ölürsem ilk kızımı o mahluk alırsa benim zavallı kızım ne yapar o vahsinin elinde ...huzursuz ve nasipsiz bir yaşam onun olur ..bu konu beni çok üzüyor ve kızim kardeşini çok seviyor esimide çok seviyor hemde çok fazla seviyor ikisinde ayrılırsa üzüntüden kahrolur çocuğum ...bu konu hakkında ölmeden önce yapabileceğim hukuksal bir şey var mı ? Mesela velayeti annem alabilirmi şimdiki babası nafaka yollamasin benim soyadımi alsın kabul ederse diyor öyle bir teklif yaparım ama kabul etmez büyük ihtimal..mesela elimde bazı deliller var fotoğraf , şahit vs ..nasıl iğrenç hakaretler edip beni dövdüğüne dair bebeğimin yanında yani psikolojik sorunlu olduğu öne surulup ben ölürsem annem velayeti alabilir mi ..yada ne bileyim işte ölmeden önce. Neler yapabilirim bu konu hakkında... yavrumun düzeni bozulsun istemiyorum kardeşinden babasından ayrılsın istemiyorum lütfen yardım edin bir yolu yok mu?
Cherry ya sesli güldüm... Allah seni napmasınNiye öylesiniz yaf, orayı anlamadım. Ölmek artık çok zor, insanlar yıllarca tedavi görüp öyle ölüyor. Neyiniz var tam olarak?
Cherry ya sesli güldüm... Allah seni napmasın
Maşallah kuzum ya . Ama cidden komik yaniYok kız ciddiyim. Artık doktorlar mezara girsen çıkartıp diriliyor adeta
Dedem 60 yaşında mide kanserine yakalandı, ameliyat oldu kurtuldu. Üstüne 30yıl daha yaşadı
Allah razı olsun anneme bilgi verdim şimdi ..içim rahatladı bu söylediklerinizi yazdım umutsuzluk değil kesinlikle Dünya hali sonuçta ..önlem amaçlıÖncelikle Allah korusun, direkt ölümü kendinize yakıştırmayın lütfen. Allahım gecinizden versin, çocuklarınıza bağışlasın sizi. Çocuğun velayeti şu an sizde, Allah korusun size bir şey olursa direkt bababaya velayet geçmez. Anneniz ve babanız yaşıyorsa eğer size(Allah korusun) bir şey olması halinde vasi talebinde bulunmak için dava açsınlar. Hakim çocuğun üstün menfaatini göz önüne alarak çocuğun velayetini uygun gördüğü birine verecektir. Çok ciddi endişeleriniz varsa ailenize delilleri mahkemeye sunmaları konusunu hatırlatın. Allah korusun tekrardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?