- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
Arkadaşlar biraz rahatsızım bu yüzden aklıma geldi ve bu konu hakkında yapabileceğim bir şey var mı diye sormak istiyorum ...ben 2. Evliliğimi yaptım ilk evliligimden bir kızım var ..2. evliligimdende 1 kızım var.. ölürsem ilk kızımı o mahluk alırsa benim zavallı kızım ne yapar o vahsinin elinde ...huzursuz ve nasipsiz bir yaşam onun olur ..bu konu beni çok üzüyor ve kızim kardeşini çok seviyor esimide çok seviyor hemde çok fazla seviyor ikisinde ayrılırsa üzüntüden kahrolur çocuğum ...bu konu hakkında ölmeden önce yapabileceğim hukuksal bir şey var mı ? Mesela velayeti annem alabilirmi şimdiki babası nafaka yollamasin benim soyadımi alsın kabul ederse diyor öyle bir teklif yaparım ama kabul etmez büyük ihtimal..mesela elimde bazı deliller var fotoğraf , şahit vs ..nasıl iğrenç hakaretler edip beni dövdüğüne dair bebeğimin yanında yani psikolojik sorunlu olduğu öne surulup ben ölürsem annem velayeti alabilir mi ..yada ne bileyim işte ölmeden önce. Neler yapabilirim bu konu hakkında... yavrumun düzeni bozulsun istemiyorum kardeşinden babasından ayrılsın istemiyorum lütfen yardım edin bir yolu yok mu?