- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bunuda düşündüm çok zor garip bir durumYa bir ilişkisi varsa .. pat diye söylemek ne kadar doğru?
Hah iste banada tam böyle bir gaz geliyorSoyleyin gitsin bence ya. Içinizde kalacağına.
Sizi bir kahve içmeye davet etmek istiyorum deyin.
Öyle ya da böyle adam nasılsa anlayacak bari cesur olun iz bırakın.
bu cümleniz özetliyor aslında. bir laf var sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı? içinizde yaşamışsınız bugüne kadar aile dostuysa söyleyip ailevi ilişkileri falan da sıkıntıya sokmayın hiç.ama benden haberi bile yok
Vallahi ben öyle sosyal medyadan istemiyorum yan cebime koy gibi yazismalarla başlayan ilişkileri sıradan buluyorum artık.Hah iste banada tam böyle bir gaz geliyor![]()
Bende öyle düşünüyorum yarın birgun evlenir ben neden olmadım belki oda isterdi diye düşünüp içim içimi yiyecek en azından içimde kalmaz diye düşünüyorumVallahi ben öyle sosyal medyadan istemiyorum yan cebime koy gibi yazismalarla başlayan ilişkileri sıradan buluyorum artık.
Bu adam belki yuz kişiyle aynı muhabbet içindedir.
Bir daha düğün bayram olacak da göreceksiniz ohooo bir sürü insan içinde ilginizi nasıl belli edeceksiniz....hadi ettiniz bu adam ne zaman geri dönüş yapacak....ölme eşeğim ölme.
Direkt söyleyin yazin gitsin ...sizi bir kahve içmeye davet edebilir miyim? Bu kadar.
Geri dönüş olmazsa en azından kafanızdan elenir.
Yarın birgün evlenir nişanlanır içinizde kalır keşke söyleseydim diye.
27 28 yaşında biri hayatında biri yok mu yani önce bunu araştırınYıllardır ilgi duyuyorum kendisine ama cesaret edemiyorum ona açılmaya ya redderserse rezil olursam terslerse? Beni hala çocuk gibi görüyorsa 21 yaşındayım kendi benden 6 7 yaş büyük aile dostu denilebilir bayramlarda seyranlarda dügunlerde falan denk geliriz anca tabi ben bide sürekli stalkluyorum o ayrıneredeyse çocukluğumdan beri var ona ilgim hoşlantim sevgim diyelim ama kendi beni belkide zar zor hatırlardır imkansız geliyor asla onunla olamayacakmışım gibi geliyor bu süre zarfı içinde hayatıma aldığım kisi de oldu ama yapamadım her şeyde onu hayal ediyorum o olsun istiyorum ama benden haberi bile yok heralde geçenlerde İnstagramdan hikaye paylaşmış (açık hesap) baktım bilerek belki tanır farkeder diye ama geri donus yok napiyim direk gerçekleri mi konuşuyum ya da bi taktiginiz var mi onun bana bi adım atması icin yada direkt kendim msj atıp anlatmak istediklerimin olduğunu mu söyleyim çocukluk dedim geçer dedim ama geçmiyor bu yükü tek başıma da artık kaldıramıyorum onunla ilgili olan birsey onun da bilmesinin hakkı olduğunu da düşünüyorum ne yapacağımı şaşırdım
![]()
Sonuç ne olursa olsun burdan paylaşacağımUlaşılmazlıklar aslında öylesine güzeldir ki,işte budur isteği tutku yapan.. (Bir kitaptan alıntı) Sizinki de o hesap olmasın? Önce arkadaş olun,bi nasılsınla başlayabilirsiniz mesela... Soğuk durmayın ama cıvık da olmayın. Zamanla muhabbetle belki de gözünüzde çok büyütmüş olduğu sonucuna varırsınız ya da daha çok tutulursunuz :) Bir de anlarsınız en azından ilgisi var mı yok mu diye... Dolayısıyla pat diye açılarak risk almamış olursunuz. Öyle uzaktan bakarak da asla sonuca ulaşamazsınız. Haaa yazıp ederseniz de bize burdan bilgi verin,merak ederiz :)))
Sonuç ne olursa olsun burdanUlaşılmazlıklar aslında öylesine güzeldir ki,işte budur isteği tutku yapan.. (Bir kitaptan alıntı) Sizinki de o hesap olmasın? Önce arkadaş olun,bi nasılsınla başlayabilirsiniz mesela... Soğuk durmayın ama cıvık da olmayın. Zamanla muhabbetle belki de gözünüzde çok büyütmüş olduğu sonucuna varırsınız ya da daha çok tutulursunuz :) Bir de anlarsınız en azından ilgisi var mı yok mu diye... Dolayısıyla pat diye açılarak risk almamış olursunuz. Öyle uzaktan bakarak da asla sonuca ulaşamazsınız. Haaa yazıp ederseniz de bize burdan bilgi verin,merak ederiz :)))
evet doğru teşekkür ederimAman içinfr patlayıp kanser olucagına dısına patlat konser olsun djfkfkfk... Ama langır lungur patlatma bir ortak paydan bul bi konusma baslat.. hem konustukca zaten sizin olgunlastıgınızı fark ederse sizi cocuk gibi de görmez yas farkı cok afaki bendrn 4 yas büyük sevgilim bendrn 4 yas küçüktü yani buna eminim fkfkfk..
ayrıca da biri kim olursa olsun langur lungur seni senelerdir seviyorum derse her türlü olumsuz olur..
Kaybedecek birseyim yok en azından içimde kalmasın bi ihtimal bile varken neden içimde kalsın ki bende öyle düşünüyorumarkadaşlar söylenecek herseyi söylemiş zaten . Ben de şunu eklemek isterim ; eğer ki reddedilirsen yada yüz vermezse üzülme . Dünyanın sonu değil . 7 milyar içinde tek erkek de o değil..