- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesin kararlıysan sen aç davanıMrb kızlar. .
Boşanma arefesindeyiz. Eve geldim okul sınav vs. Bana dediği gibi ne davayı acıyor ne de evden gidiyor. Yalnız işin garip tarafı tripli taraf o.
Evde soğuk rüzgarlar esiyor. Normal tabi ama trip atıp hayatı zehir eden kişi ben değil o. Pzt günü git davayı aç artık dedim. Acelesi yok dedi. Bu ne demek yahu. Beyin fonksiyonlarimi yitiricem.
Ya arkadaş madem ben seni aldattim buna inandin. Millete de söyledin bi gazeteye ilan vermediği kaldı. Neden boşanma işlemini yapmiyosun. Barışma çabasında desem asla öyle bir davranışı yok. Konuşmuyoruz bile. Boşanma davasını aç yoksa ben aciyim diyorum acelesi yok diyor.
Beyin yandı artık valla benim. Öf.
Bi akıl verin ya bunun amacı nedir kızlar
Arsiz o bi kavga etsem benden çok bağırır. Git diyorum birasi binim de evim diyo.
Boşanmak isteyen tarafın davayı açması gerekmiyor mu?
Boşanmanın nedeni aldatma sanırım. Eğer eşiniz davayı açarsa ben aldattım diye açmaz zaten. Geçimsizlik üzerine açacak davayı. Sizin de aldatma delillerini göstereceğinizi bildiğine göre kaybeden taraf olmak istemiyor sonucu çıkıyor ortaya. Ve geciktirerek bu aldatma meselesinden kurtulmaya çalışıyor gibi.
Olayın üzerinden 6 ay geçerse affedilmiş sayılır. Aldatma nedeniyle boşanma davası açamazsınız diye biliyorum. Kararlıysanız deliliniz varsa bir an önce halledin bu meseleyi.
Davayı kadın açarsa kadının karşı taraftan olan talepleri gerçekleşir nafaka tazminat velayet vs gibi ve dava daha çabuk karara bağlanır.Hele ki erkeğin aldattığını kanıtlarsanız tüm kozlar size geçer. Ancak davayı Erkek tek taraflı açarsa ve sizde karşı tarafın maddi manevi talepleri doğrultusunda uzlaşmaya gitmezseniz dava uzarda uzar. Anlaşmalı boşanma davası açarsanız tek celsede biter.Mrb kızlar. .
Boşanma arefesindeyiz. Eve geldim okul sınav vs. Bana dediği gibi ne davayı acıyor ne de evden gidiyor. Yalnız işin garip tarafı tripli taraf o.
Evde soğuk rüzgarlar esiyor. Normal tabi ama trip atıp hayatı zehir eden kişi ben değil o. Pzt günü git davayı aç artık dedim. Acelesi yok dedi. Bu ne demek yahu. Beyin fonksiyonlarimi yitiricem.
Ya arkadaş madem ben seni aldattim buna inandin. Millete de söyledin bi gazeteye ilan vermediği kaldı. Neden boşanma işlemini yapmiyosun. Barışma çabasında desem asla öyle bir davranışı yok. Konuşmuyoruz bile. Boşanma davasını aç yoksa ben aciyim diyorum acelesi yok diyor.
Mrb kızlar. .