Ya sabır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Kahve-Kokulu-Kadin sanki bir mesajınızda lojmanda kaldığınızı yazmıştınız. Evden ayrılamaz mantıken. Boşanma davasını da açacağını sanmıyorum. Allah sabır versin.

siz neyı beklıyorsunuz ki

gidin açın , bunun paylasımı mı var
o acacak acmazsa ben acacagım falan dıye
hala aynı evde nasıl kalıyorsunuz
gidin otelde kalın , yuzyuze gelmeyın
sınavınıza girin ve dönun aılenızın yanına

ugrasmak ıstemıyor , poposu yemıyor bosanmaya ondan acmıyor
bnm eski eşim de açmamıstı ama ben onla boyle aynı evde kalmadım
valizimi aldım ve cıktım , snr bırtek davada gördum

Su anda en sacma sey onunla ayni cati altinda kalmaniz. Adam hem aldatmis hem iftira atmis. Sen de hala ayni evdesin. Otel diye bir sey var, git orada kal sinavin bitince de don ailenin yanina. Davayi da sen ac, aldatilan iftiraya ugrayan sensin tabii ki adamin acelesi olmaz, senin acelen olmali bu pislikten kurtulmak icin

Evet konu sahibi siteye giriyor ama, konusuna cevap vermiyor,
İki ihtimal var zaten, ya barıstı, tepki almamak icin yazmiyor

Yada biseylerin netlesmesini bekliyor yazmak icin

Neyse hakkinda hayirlisi olsun konu sahibi

Konu Sahibi barismadi x bey evden gitti
Konu Sahibi bu arada çok güzel bir iş buldu ama işe giremiyor çünkü bakıcı bulamadı.
Annenin gelme gibi durumu varsa keske bakici bulana kadar gelseydi bu firsati kacirmasaydin.kres felan olmazmiydi.sonucta bundan sonra ihtiyaclarini karsilayabilmen icin calisman sart.adam gitmis evden ama insallah magdur etmez seni bi yondende.

İş bulmanıza çok sevindim. Çocuğu kreşe verseniz.

Oğlum ogleden sonra kreste ama ogleden önce bakacak birini bulamadım. 15 gün eğitim surecim var yani çok karışık. Köklü bir firmada asgari ücretin çok üstünde bi maaşla ise baslicaktim. Ama babası olacak deyyus hicbirseye karismadigi için kapana skstm kaldım. Bişey de yolunda gitsin be artık yetti ama haa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X