Ya sabır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olsam ailemin oldugu sehirde once ailemle yasamaya baslarim.sonra is bulup calisirim.cocugumu da anneme emanet eder gozum arkada kalmaz..hem bosanan kadinin illaki ailesi yakininda olmali hayatta hersey olur bi guvenilir yakinin olmali.bana boylesi daha hayirli gibi geliyor.

@Kahve-Kokulu-Kadin
Kuzum nasılsın?

Bu iş istediğin bir yer ve iyi bir fırsat sanırım ilerisi için
Eğer öyleyse bu ayki bakıcı ücretini ailenden iste birini tut
Şu eğitim kısmını bir atlat ilk maaşına al
Ondan sonra duruma bakarsın
Ama istanbulda tek düzen kurmak geçinmek seni zorlamazmı
Nafaka falan gelince belki gecınırsın ama o zamana kadar ailenin desteği şart

Eğer destek olmayacaklarsa Antalyaya dönmek şart bir süre ailenle yaşar para biriktirirsin sonra yakın bir yerde ayrı bir ev tutarsın oğluna annen bakar

Kusura bakma ama ben seni hiç anlayamadım...önce bir davanı aç,kurtul şu pislikten...acını yaşa...git ailen çocuğunla ilgilensin sen de bir kendine gel...sonra kendine gelince iş bakarsın ev bakarsın...şu an ne yaptığının sen de farkında değilsin...böyle yoğun tempolu bir işte boşanma davasıydı şuydu buydu nasıl vakit ayıracaksın...ben halen boşanacağını düşünmüyorum...attığın adımlar çok saçma geliyor bana kusura bakma...davanı aç ve kafanı dinle,bu kafa karışıklığıyla başlama hiç bir işe,sonra altından kalkamaz daha çok yıpranırsın...kararlısın madem bırak artık.

Güzel gelişmelere çok sevindim, sessizliğiniz korkutmuştu bizleri @Kahve-Kokulu-Kadin .

Bu işe başlasanız boşandıktan sonra ne yapacaksınız? Her halükarda Antalya'ya dönecekseniz biraz riskli görünüyor. Ama burada bir düzen kurarım diyorsanız bir cesaret başlayın bence. Evde oturmaktan iyidir, psikolojinize de iyi gelir.

Online şifre ile mesajlarına bakmaktan bahsetmişsiniz merak ettim baktınız mı? Umarım can sıkıcı bir şey yoktur.

İstanbul çok pahalı olduğu için geçinmeniz çok zor olur diye düşünüyorum.
Ev kira olmasa neyse ama kiralar, tam gün kreş fiyatları dünyanın parası..
Antalya'da iş bulma imkanınız varsa ailenizin yanına gidip orada yaşayın bence..
Bir süre düzeninizi oturttuktan sonra ayrı bir ev'e çıkma ihtimaliniz de olur orada hem..

Ha diyince is bulunmuyor.antalyaya gitseniz is bulabilcek misiniz?istanbulda bulmussunuz.yukselme imkaniniz olan gelecegi guzel bi isse ve eger istanbulda yasamaya (kira,kres vs. )maasiniz yetecekse baslayin bence.

Mrb kızlar. .

Boşanma arefesindeyiz. Eve geldim okul sınav vs. Bana dediği gibi ne davayı acıyor ne de evden gidiyor. Yalnız işin garip tarafı tripli taraf o.

Evde soğuk rüzgarlar esiyor. Normal tabi ama trip atıp hayatı zehir eden kişi ben değil o. Pzt günü git davayı aç artık dedim. Acelesi yok dedi. Bu ne demek yahu. Beyin fonksiyonlarimi yitiricem.

Ya arkadaş madem ben seni aldattim buna inandin. Millete de söyledin bi gazeteye ilan vermediği kaldı. Neden boşanma işlemini yapmiyosun. Barışma çabasında desem asla öyle bir davranışı yok. Konuşmuyoruz bile. Boşanma davasını aç yoksa ben aciyim diyorum acelesi yok diyor.

Beyin yandı artık valla benim. Öf.
Bi akıl verin ya bunun amacı nedir kızlar
Git davayı aç. Barışmak derdinde belliki tüm pisliklerine rağmen. Tribine başlarım aşağlık. Insanın gördükçe midesi bulanır

Hala neden davayı açmadın anlamıyorum cidden. En son konun vardı pzt dava açacağız diye.

Allah daha güzel kapılar açsın inşallah da istanbulda tek başına geçinmek zor. Ben olsam antalyaya dönerim. Ama herşeyden önce şu davayı bir açardım, barışmadım barışmayacağım falan diyorsun bir yandan da böyle sürüncemede bırakıyorsun anlamak zor.

Bu işe girip davayı acmakti amacim aslında daha sağlam adım atmak niyetine. .

Bu arada exin maaşına haciz konmus tek kuruş para alamiyor. Orda burda yiyip borç yapmıştır kesin.
1/4une haciz koyulur nasıl tek kuruş maaş alamiyormus?
Sana para vermemek için sallıyor bol keseden.

Ayni evde olmak nasil zor bir durumdur.sonucta bosanmaya karar vermissiniz ama ayni evde yasiyorsunuz.acaba barisma gibi bir dusuncesi mi var

Bugün benim doğum günüm. . Bundan sonraki doğum günlerim de yalnız olucam sanırım.. alismaliyim. . Evet evet alismaliyim sanki o mu vardı hep hayatım da şurda 6 yıldır var amaaan ben kimleri silmedim. Bunu da silerim. Yani basarabilirim.

Bosandigim gün iyi bir ooohh cekicem..
Yeni hayat yeni insanlar çalışma ortamı belki de adam gibi adam.. belli olur mu olmaz. Ömür boyu yas mi tutucam aaasllaaaa tutmam. Beni silen adamı dakikada silerim heyt be.

Sabah sabah sacmalamanin pesindeyim galiba kızlar. Günaydın hepinize. .

Online işlemleri soran olmuş kızlar. Evet girip baktım benim antalyada olduğum dönemler de sürekli internet kullanılmış saatlerce akşam 22:00 sabah 05:30 lara kadar. Whatsap doğru düzgün girmiyordu.

Demekki başka sosyal ağlar kullandı.

Sonra bana mesaj atmış
Var mı online işlemlerde bişey diye. .
Bende netten yemissin naneni dedim.
Başka da sesi çıkmadı

Aha doğum günü mu kutlayan biri çıktı :)
Teşekkür ederim

kız tabi kutlanır. Kendini bu kadar değersiz hissetme .Kendine hediye al iyi edersin.Gerci en güzel hediyen yanındaki küçük yakışıklı.

Bu arada yakalanman iyi olmamış takip ediliyorum havasına girer şimdi o.
o diyorum esin bile demiyorum

Iyi ki dogmussun kahve kutlarim:spor::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
Yeni yasin sana guzellikler getirsin:KK73:
:KK75: :KK75::KK75:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X