2.000 daha aldım5.000 Okudum
Kalan 21.000
Okuyan herkesten Allah razı olsun
200 okudum kalan 18.8002.000 daha aldım
Kalan 19.000
1 tanesini de ben aldım rabbim güzel sonuçlar nasip etsin inşallahKalan 15.000
1.000 tanesi 1 yazmışım1 tanesini de ben aldım rabbim güzel sonuçlar nasip etsin inşallahKalan 15.000
1.500 okudum1 tanesini de ben aldım rabbim güzel sonuçlar nasip etsin inşallahKalan 15.000
300 okudum kalan 13.2001.500 okudum
Kalan 13.500
Bende kalanını okudum . Allah hepinizden razı olsun. Tüm şifa bekleyenlere gitsin okunan dualar AMİN
Konu sahibi bitirmiş kalan 0300 okudum kalan 13.200
Aaa süper gormemisim teşekkür ederimKonu sahibi bitirmiş kalan 0
Cok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavusursunuz. Biyopsi uyusturalarak mi yapıyorlar benden de istendiHerkese Merhaba
Uzun süredir rahim ağzı kanseri başlangıç aşaması tedavim mevcut idi. Daha önce biyopsi alınmıştı sonucumda ilerleme çıkmadı ama Şimdi tekrar biyopsi yapıldı, parça alındı ve sonuca göre tüp bebek transferine başlayacağım.
Sonucum 3 güne çıkacak. O zamana kadar 30.000 YA ŞAFİ ismiyle rabbimden şifa dilemek istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz? Şimdiden hepinizden Allah Razı Olsun
Merhaba teşekkür ederim sizlere de çok geçmiş olsun o kişinin acı işine göre değişiyor ben anestezi almadım. Eğer özelde yaptıracaksanız ve acı eşiğiniz düşükse dilerseniz bunu talep edebilirsinizCok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavusursunuz. Biyopsi uyusturalarak mi yapıyorlar benden de istendi
Teşekkür ederimMerhaba teşekkür ederim sizlere de çok geçmiş olsun o kişinin acı işine göre değişiyor ben anestezi almadım. Eğer özelde yaptıracaksanız ve acı eşiğiniz düşükse dilerseniz bunu talep edebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?