Ablam için 70 bin ya ŞAFİ dağıtmak istiyorum. Hanımlar ablam bayramdan sonra karın ağrısı kusma şikayetleri başladı. Kan tahlili yapıldı doktor başka hastaneye yönlendirdi. Salı günü randevusu var. Bütün tahlillerin temiz çıkması önemli birşeyin olmamısı için yardımcı olurmusunuz ALLAH rızası için.penyez83 PiXiEE MssPARE Tiniminimavihanim etiket yapmak için yardım edermisiniz?
1000 aldım1000 aldım.
Kalan 62.000
Ablam zamanında 5 defa sezaryen oldu 4 çocuğunu kaybetti. Böyle süreçler yaşadığı için aşırı panikliyor doktora gitmek bile onun için bir işkence. Dediği şey ya doktor da kötü birşey çıkarsa allah korusun. Bunun travması da sağolsun bir doktor sebep olmuştu , son doğumunda plasenta rahim ağzını kapatmıştı eski sezaryen yerine yapışmıştı aşırı kanama ile ambulans ile merkeze sevk edilmişti acil doktoru direk ablamın yüzüne kurtulman imkansız 100/100 masada kalırsın demişti diye bir daha da ablam bu korkusunu yenemedi.inşallah dediğin gibidir basit birşey tedavisi kolay olan bir rahatsızlıktır ilaçla geçer1.000 aldım Rabbim kolaylıkla şifalandırsın
Tahlilleri temiz çıksın demişsiniz ama naçizane fikrim temiz çıkıp da bu şikayetlerin devam etmesi de sıkıntı. En azından basit bir sorundur hemen tedavi olsun ye dua edin bence. Yine de siz bilirsiniz
Kalan 52.000
2 bin aldim1.000 aldım Rabbim kolaylıkla şifalandırsın
Tahlilleri temiz çıksın demişsiniz ama naçizane fikrim temiz çıkıp da bu şikayetlerin devam etmesi de sıkıntı. En azından basit bir sorundur hemen tedavi olsun ye dua edin bence. Yine de siz bilirsiniz
Kalan 52.000
3.000 daha aldım2 bin aldim
Kalan 50.000
Allah acil şifalar versin inşallah sonuclari temiz cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?