Canm tek czgi gbi duruyor silik olan kaybolmus snra sanirim bekle adet gununu kimyasal gebelikte olablr suanda bilemyrz ko dus edip gunun gecmesni bekle canm snra kan verrsn hergun byle test stres yapar insanda
Aynn cnm sirf sogan suyundan streliyim nerde gorsm cogu kisi hamile kalmis ondn cok heycanliyim ama yok yani olsa cikardi gec dollenmede olamaz adetlerim duzenli cunku bu ay doktora gidcm artikCanm tek czgi gbi duruyor silik olan kaybolmus snra sanirim bekle adet gununu kimyasal gebelikte olablr suanda bilemyrz ko dus edip gunun gecmesni bekle canm snra kan verrsn hergun byle test stres yapar insanda
Nasip kismet canm bn adetime 1 hfta kala yaptm negatfti adet günü yaptm silik cikti ama kimyasal gbelikti benm ins bizede nasip olur dua edelm sen ne kadardir istiyorsun canm bu ay ilk mi doktora gtcnAynn cnm sirf sogan suyundan streliyim nerde gorsm cogu kisi hamile kalmis ondn cok heycanliyim ama yok yani olsa cikardi gec dollenmede olamaz adetlerim duzenli cunku bu ay doktora gidcm artik
Yok cnm ya ben evlendim 6 ay sonra kaldim kalp atislarini duyamadk diye kurtaj oldum aradan 2 ay sonra kimyasal gebelik yasadim aradan tam 7 ay gecti nerdyse 8 olack hala kalamiyorum coktum resmen isyanda etmek istemiyorum hayirlisi artik ne diyimNasip kismet canm bn adetime 1 hfta kala yaptm negatfti adet günü yaptm silik cikti ama kimyasal gbelikti benm ins bizede nasip olur dua edelm sen ne kadardir istiyorsun canm bu ay ilk mi doktora gtcn
Amin cnm saolun en azindn kafamdaki suphe gittiHem çok idrar damlatmissin hemde tek çizgi üzülerek söylesek de allah hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?