Ya simdi bu test pozitifmi negatifmi bi bakarmisiniz

Weravurus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
1.050
360
38
30
Kzlar adetime tam 5 gun var dun test yaptim bise cikmadi bu sabah ilk idrarla yaptim ilkin boyle cikti

Ozmn ben abarttim yine yoksa bile varmis gibi goruyorum yarin tekrarliym cunku daha 5 gun var

Fazla idrar damlatmissin canim. En garantisi adet gununu bekle ve adet olmazsan kan tahlili yaptır.

Evt cnm idrari fazla koydum hatta peceteyle sildm fazlydi diye bu ayrintiyi hic dusunmemistm ondn oldu galiba cok saolun

erken yapmışşın cnm adet gününü bekle en iyisi bende bişey göremedim

Cok saolun kzlar haklisiniz galiba stres yapiyorum bu ay bide sogan kuru yaptim ondn kaynakli biraz sonucunu merak ediyodm ama malesef bu ayda foss

Canm tek czgi gbi duruyor silik olan kaybolmus snra sanirim bekle adet gununu kimyasal gebelikte olablr suanda bilemyrz ko dus edip gunun gecmesni bekle canm snra kan verrsn hergun byle test stres yapar insanda
Aynn cnm sirf sogan suyundan streliyim nerde gorsm cogu kisi hamile kalmis ondn cok heycanliyim ama yok yani olsa cikardi gec dollenmede olamaz adetlerim duzenli cunku bu ay doktora gidcm artik

Aynn cnm sirf sogan suyundan streliyim nerde gorsm cogu kisi hamile kalmis ondn cok heycanliyim ama yok yani olsa cikardi gec dollenmede olamaz adetlerim duzenli cunku bu ay doktora gidcm artik
Nasip kismet canm bn adetime 1 hfta kala yaptm negatfti adet günü yaptm silik cikti ama kimyasal gbelikti benm ins bizede nasip olur dua edelm sen ne kadardir istiyorsun canm bu ay ilk mi doktora gtcn

Nasip kismet canm bn adetime 1 hfta kala yaptm negatfti adet günü yaptm silik cikti ama kimyasal gbelikti benm ins bizede nasip olur dua edelm sen ne kadardir istiyorsun canm bu ay ilk mi doktora gtcn
Yok cnm ya ben evlendim 6 ay sonra kaldim kalp atislarini duyamadk diye kurtaj oldum aradan 2 ay sonra kimyasal gebelik yasadim aradan tam 7 ay gecti nerdyse 8 olack hala kalamiyorum coktum resmen isyanda etmek istemiyorum hayirlisi artik ne diyim

Hem çok idrar damlatmissin hemde tek çizgi üzülerek söylesek de allah hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…