Ya simdi bu test pozitifmi negatifmi bi bakarmisiniz

Yok cnm ya ben evlendim 6 ay sonra kaldim kalp atislarini duyamadk diye kurtaj oldum aradan 2 ay sonra kimyasal gebelik yasadim aradan tam 7 ay gecti nerdyse 8 olack hala kalamiyorum coktum resmen isyanda etmek istemiyorum hayirlisi artik ne diyim
Aynrn hayrlisi canm dua edelm rabbim aratmasin

Ahhh, ahhhh bu idrar testleri insanin sinirini bozuyor gercekten... Bende yapmistim iki kerre, ikiside bozuktu ve pozitif göstermisti, esime bir sürprizler hazirladim, inanin görseniz akliniz hayaliniz dururdu, neler yapmamistim, neyse doktora gittik emin olmak icin tekrar an testi yaptirmaya, doktor "sen hamile degilsin" demesin, halbuki adet tarihimden 15 gün gecmisti, "nasil yani?" diye sordum, "hamile degilsin iste" dedi, aradan 6 gün geecti, ve adet olmustum, esim de bende cok hayal kirikligina ugramistim. Cünkü biz "bebek" bekliyorduk, cok istiyorduk. Ama allahima sükürler olsun, Rabbim bana bi evlat verdi, sende istiyorsun eger "ANNE" olmak, allahim sana da nasip etsin bu duyguyu...

Tabiki cok istiyoruz bizde insallah cnm ne guzel Allah gonlune gore vermis senin bizede nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…