Sorumluluklaramı giricem ben şimdi ama ben kendime proğram yapmıştım
Coğrafya =80 Yazılı = Perşembe Cuma günü 11-12 arası çalışılacak..Pazartesi salı ve çarşamba gece yatmadan önce 1 saat çalışılacak.
Tarih= 80 Yazılı= pazartesi. Cuma günü herşey ezberlenecek.Haftasonu tekrar yapılıp sorular çözülecek.Cuma 5 saat cumartesi ve pazar günüde 5 saat ingilizce çalışılacak.
Geometri = 45 alınacak.Haftasonu geceleri çalışılıcak. Yazılı = Pazartesi.
Matematik=60 alınacak.Hafta içi hergün geceleri çalışılacak.Yazılı cuma= Hafta içi her gün yarım saat çalışılacak.
Milli güvenlik= Yazılı perşembe = 90 alınacak. Pzt salı çarşamba günleri okulda çalışılacak.
İngilizce=70 alınılacak. Cuma günü 5 saat cumartesi ve pazar günüde 5 saat ingilizce çalışılacak.
Bilgisayar cuma günü. Günde yarım saat çalışılacak.
Proğram ==== Cuma günü= 5 saat ingilizce çalışılacak! 5 saat tarih çalışılacak. Yatmadan önce 1 saat coğrafya çalışılacak.
Cumartesi günü =5 saat ingilizce çalışılacak. 5 saat tarih çalışılacak. Ve 3 saat geometri çalışılacak.
Pazar günü=5 saat geometri çalışılacak. 5 saat ingilizce ve 3 saat tarih çalışılacak.
Pazartesi günü = 5 saat psikoloji çalışılacak..5 saat coğrafya ve 3 saat tarih.
Salı=3 Saat matematik çalışılacak.3 saat bilgisayar çalışılacak. 3 saat milli güvenlik çalışılacak.
Çarşamba=1 saat matematik çalışılacak.2 saat milli güvenlik çalışılacak.5 saat coğrafya çalışılacak.
Perşembe günü=3 saat matematik çalışılacak.3 saat bilgisayar.
Of böyle çalışsam belki geçeri m