• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya sınıfta kalırsam :( Mahvolurum...

Canım bi sakin ol, benim bildiğim sorumluluklar hep daha kolay hazırlanır. Zaten okullar başarılarını düşürmemek için çok fazla kalan bırakmak istemezler. Hem korkacağına konsantre olmaya çalış, yapılmayacak şeyler değil onlar 3 ayda, 10. sınıfta divan fln görüyorsunuz di mi? Halledersin noolucak? Son sene sınava girerken kafandan tüm edebiyat vs. siliniyor 4 yılın konularını bir senede hatta ygsden sonra başladığın için 3-4 ayda yetiştirmeye çalışıyorsun o zaman naapıcaksın sen? Bir yaz tatilini de çalışarak geçirirsin. Hem illa o kadar da keyifsiz olmak zorunda değil tüm yazı boş boş geçireceğine, yapacak birşeylerin olur. İlla eve kapanıp ders çalışmak zorunda değilsin ki, İstanbuldaydın di mi sen? Gidersin deniz kenarındaki kafelerden birine, giyersin şortunu, alırsın yanına soğuk içeceğini oh, güneşlene güneşlene derslerini ezberlemiş olursun. Zaten günde 1-2 saat çalışmak yeter konuları öğrenmen için. Sonra da ister arkadaşlarınla buluşursun, ister gezer tozarsın. Korkma bu kadar, daha önce yapabiliyorsan sen başarılı bir kızsın demektir, bu sene çalışmadığın için yapamamışsın tatilde azıcık çaba harcasan halledersin.
Bursaya gidicektik ama ailece yazın onlar gidecek ben evde tekmi kalıcam:43:3 ay sorumluluk sınavlarına çalışacağıma 1 hafta şu sınavlara çalışsam belki hepsini kurtarır rahat ederim ama evde yapamıyorum burdaki kütüphanede kapandı.Odanın heryeri dolu bi yanda televizyon bi yanda bilgisayar var.Gidiyorum çalışmaya başlıyorum şeytan geliyor hemen bilgisayarı aç faceyi kontrol et biri mesaj atmıştır kesin önemlidir. Kk yı açç.Biraz dinlen akşam çalışırsın.Kolay zaten boşver sonra çalış.Sürekli vesvese geliyor ben hangi duayı okuyim bunlardan kurtulmak için.Kütüphaneye gidiyim okul çıkışı diyorum ordada otururken çalışabilirmiyim bilmiyorum normalde dolanarak ezberlerim birşeyi.Daha demin ağlayarak dua ettim Allahım pişman oldum nolur geçim söz seneye hep ders çalışıcam yazın bile çalışıcam nolur kalmiyim diye.Off kalırsam 1 senemin boşuna gitmesinemi yanıyim herkese rezil olduğumamı yanıyim bütün ailemi hayal kırıklığına uğratıp onları bu kadar üzdüğümemi yanıyim yaz boyunca günde 12 saat aralıksız yiyeceğim hakaretleremi yanıyim.9 da kalsam belki bir bahanem olabilirdi zordu derdim kimya vardı yapamadım benim sayısalım kötü derdim.Şimdi nasıl bi bahanem olabilir ya zor desem zor değil üzüntüm sıkıntım vardı desem o da yok boşu boşuna ya :43:

Sorumluluklara girmek istemiyorum işte:43: Sorumluluklara girmek demek kalmayı göze almak demek. Şimdi yazılıda olan sorudan kat kat zoru soru çıkacak ve bütün senenin konularından çıkacak ve sınav ağustosta olduğu için benim bütün yazım sınıfta kalma korkusuyla geçecek şu an yaşadığım korkuyu sıkıntıyı bütün yaz yaşıcam kalırsam ölürüm ben intiharı bile düşündüm gerisini siz düşününün.

ooo sende iyisin kalmayi göze almak diyorsunda canim bir baksana notlarina yani hersey mükemmelde sadece bir dersten bahsediyor gibisin,

ya olur mu bir kere sorumluluk sinavlari öyle zor filan olmuyor... zaten artik sinif tekrari o kadar kolay degil..

ama sen yok babami gönderirim yok sunu yaparimla gecmek istiyorsun hala biraz akilin basina gelmiyor hala ögretmen pesinde not istiyorsun ki vermezler!!!

simdi sen gidip istiyorsun karnesine 2 düsecek 3 düsecek ne yapacak onlarda gitsin istesin o zaman sonucta bu diploma notunu etkiliyor oda üniversite sinavini...

sen hala sorumluluk almak istemiyorsun kalmasan gecsen belki herkesten iyi tatil yapmayi planiyorsun...intihari düsünüyorum diyorsun aAllah askina elinde firsat varken

bile sen ben girmek istemiyorum yapmak istemiyorum...sahsen ben utanirdim,gercekten ablan hastanede mi yatacak?

yok degilse kocaman adama bile yalan söyleteceksin güzelce git sinavlarina calis,anlamiyorum okudugunumu anlamiyorsun ne azicik calissan yaparsin....

su nette dolanamayida bir kes artik cok kiziyorum sana ama sen kendini hic düsünmüyorsun...

ne yapilabilir gidip hocalarinla mi konusalim otur güzelce calis sinavlarini hallet iste ksura bakmada bu sene böyle gecitn seneye ne yapacaksin acaba?

geçen sene kalan birine sordum esprisine kaldıktan sonra psikolojik süreç nasıl işliyor dedim. Dedi ilk 15 gün depresyona giriyosun ailen yüzüne bakmıyor yaz boyunca herkes soruyor kaldınmı kaldınmı sende biraz kibarlaştırmak için kaldım demiyosun sınıf tekrarı yapacam diyorsun.Sonra psikolojin falan bozuluyor tabi ama diğer sene daha çok çalışıyosun dedi. :43:

ooo sende iyisin kalmayi göze almak diyorsunda canim bir baksana notlarina yani hersey mükemmelde sadece bir dersten bahsediyor gibisin,

ya olur mu bir kere sorumluluk sinavlari öyle zor filan olmuyor... zaten artik sinif tekrari o kadar kolay degil..

ama sen yok babami gönderirim yok sunu yaparimla gecmek istiyorsun hala biraz akilin basina gelmiyor hala ögretmen pesinde not istiyorsun ki vermezler!!!

simdi sen gidip istiyorsun karnesine 2 düsecek 3 düsecek ne yapacak onlarda gitsin istesin o zaman sonucta bu diploma notunu etkiliyor oda üniversite sinavini...

sen hala sorumluluk almak istemiyorsun kalmasan gecsen belki herkesten iyi tatil yapmayi planiyorsun...intihari düsünüyorum diyorsun aAllah askina elinde firsat varken

bile sen ben girmek istemiyorum yapmak istemiyorum...sahsen ben utanirdim,gercekten ablan hastanede mi yatacak?

yok degilse kocaman adama bile yalan söyleteceksin güzelce git sinavlarina calis,anlamiyorum okudugunumu anlamiyorsun ne azicik calissan yaparsin....

su nette dolanamayida bir kes artik cok kiziyorum sana ama sen kendini hic düsünmüyorsun...

ne yapilabilir gidip hocalarinla mi konusalim otur güzelce calis sinavlarini hallet iste ksura bakmada bu sene böyle gecitn seneye ne yapacaksin acaba?
Hayır tatil yapmıcam tabikide ablam hastanede yatıyor annemde şimdi onun yanında.Kanı çok düşük çıkmış ama düzeliyor.Annem yazın daha birkaç ay onun yanında kalacaktı.Okul bitincede beni alacaktı.Ben ne dicem sorumluluklarım var ben gelemiyorummu dicem:43:

burayada konuyu açtım çünkü negatif düşünüyorum birisinin yaparsın edersin demesine ihtiyacım vardı.Okuldakiler biri ağlıyo kalacam diye öbürü n*h geçersin diyo geçerim diyince.:43:Kaldın sen kaldın kabullen diyo bazılarıda:43:

Bursaya gidicektik ama ailece yazın onlar gidecek ben evde tekmi kalıcam:43:3 ay sorumluluk sınavlarına çalışacağıma 1 hafta şu sınavlara çalışsam belki hepsini kurtarır rahat ederim ama evde yapamıyorum burdaki kütüphanede kapandı.Odanın heryeri dolu bi yanda televizyon bi yanda bilgisayar var.Gidiyorum çalışmaya başlıyorum şeytan geliyor hemen bilgisayarı aç faceyi kontrol et biri mesaj atmıştır kesin önemlidir. Kk yı açç.Biraz dinlen akşam çalışırsın.Kolay zaten boşver sonra çalış.Sürekli vesvese geliyor ben hangi duayı okuyim bunlardan kurtulmak için.Kütüphaneye gidiyim okul çıkışı diyorum ordada otururken çalışabilirmiyim bilmiyorum normalde dolanarak ezberlerim birşeyi.Daha demin ağlayarak dua ettim Allahım pişman oldum nolur geçim söz seneye hep ders çalışıcam yazın bile çalışıcam nolur kalmiyim diye.Off kalırsam 1 senemin boşuna gitmesinemi yanıyim herkese rezil olduğumamı yanıyim bütün ailemi hayal kırıklığına uğratıp onları bu kadar üzdüğümemi yanıyim yaz boyunca günde 12 saat aralıksız yiyeceğim hakaretleremi yanıyim.9 da kalsam belki bir bahanem olabilirdi zordu derdim kimya vardı yapamadım benim sayısalım kötü derdim.Şimdi nasıl bi bahanem olabilir ya zor desem zor değil üzüntüm sıkıntım vardı desem o da yok boşu boşuna ya :43:

Aynen bende evde çalışamıyorum internet olduğu için, evişlerimi bile yapamıyorum bigün cinnet anında kabloyu kesicem o olucak :1: O yüzden dedim zaten dışarı çık dışarda çalış diye. Hem daha keyifli oluyor hem dikkatini dağıtacak birşeyler olmuyor, temiz havada çalışıyorsun en azından. Buarada seni neden tek başına bıraksınlar evde yanlarında Bursa'ya getirirler orada yaparsın dediğimi. Üniversiteye girmeden önce bende Bursada yaşıyordum orası da güzeldir, gidersin sessiz sakin açık havada bir kafede çalışırsın, inan acayip verimli oluyor. Ailen üstüne gelirse de tavrını koy, yani naapalım bu sene bir hata yapmışsın sana hatanı toplaman için bir şans daha vermelerini iste sorumluluk sınavlarına kadar, o zamana kadar üstüme gelip strese sokmayın beni, geçemezsem ne derseniz ne yaparsanız razıyım filan de. Zaten bitanecik çocukları var, seni okutmayacaklar da kimi okutacaklar.

Bi de okurken farkettim şimdi mesajlarını senin eski nickin kristina'mıydı. Yazım tarzın, bakış açın vs. çok benziyoda.

Aynen bende evde çalışamıyorum internet olduğu için, evişlerimi bile yapamıyorum bigün cinnet anında kabloyu kesicem o olucak :1: O yüzden dedim zaten dışarı çık dışarda çalış diye. Hem daha keyifli oluyor hem dikkatini dağıtacak birşeyler olmuyor, temiz havada çalışıyorsun en azından. Buarada seni neden tek başına bıraksınlar evde yanlarında Bursa'ya getirirler orada yaparsın dediğimi. Üniversiteye girmeden önce bende Bursada yaşıyordum orası da güzeldir, gidersin sessiz sakin açık havada bir kafede çalışırsın, inan acayip verimli oluyor. Ailen üstüne gelirse de tavrını koy, yani naapalım bu sene bir hata yapmışsın sana hatanı toplaman için bir şans daha vermelerini iste sorumluluk sınavlarına kadar, o zamana kadar üstüme gelip strese sokmayın beni, geçemezsem ne derseniz ne yaparsanız razıyım filan de. Zaten bitanecik çocukları var, seni okutmayacaklar da kimi okutacaklar.

Bi de okurken farkettim şimdi mesajlarını senin eski nickin kristina'mıydı. Yazım tarzın, bakış açın vs. çok benziyoda.
hıhı:17::17::17::17::17:

Sorumluluklara girmek istemiyorum işte:43: Sorumluluklara girmek demek kalmayı göze almak demek. Şimdi yazılıda olan sorudan kat kat zoru soru çıkacak ve bütün senenin konularından çıkacak ve sınav ağustosta olduğu için benim bütün yazım sınıfta kalma korkusuyla geçecek şu an yaşadığım korkuyu sıkıntıyı bütün yaz yaşıcam kalırsam ölürüm ben intiharı bile düşündüm gerisini siz düşününün.

bu dusunce yanlıs bence bende bı donem cok berbattım hatta bu sorumluluk sınavlarına ıkı sene ust uste gırdım sınıfta kalmadım ama notlarım kotuydu sen sımdı gozune verebılecegın derslerı kestırmelı ve onlara cok calısıp onları mutlaka gecıp daha sonra kalan derslerıne bakmalısın bıde o sorumluluk sınavlarında aksıne sene ıcındekınden daha kolay soruyolar ogrencıler gecsın dıe ben hıc anlamadıgım geometrı dersınden sorumluluk sınavında 90 almıştım ve sımdıde unıversıtede muhendıslık okuyorum yanı bu kadara takma kafana sen derslerını gecmeye bak sadece:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

Alakası yok sorumluluklar o kadarda zor değil bende çok kaldım sorumluluklara,ki ben sorumlulukta 6-7 zayıfını birden kurtaran insanlar gördüm.. Sen şimdiden sorumluluklara hazırlanmaya başla zaten son sınavlarda en fazla 3 tanesini falan toparlayabilirsin. Sorumluluklara hazırlanmaya başla okullar kapandıktan 2 hafta sonra falan sorumluluklar oluyor 2 hafta içinde hazırlanamazsın şimdiden başla ki geçebilesin

Bu arada edebiyatçı nuh diyor peygamber demiyor:43: Bir bakarım diyor bir geçirmem diyor.Bugün o kadar derse bile katıldım ödev yapıp getirdim.Yarında konuşucam olmazsa pazartesi babam okula gelecek anneannesi öldü okula gelemedi ablası hastanede yazın ona bakması gerekiyor kalırsa okuldan alırım durumum yok 1 sene daha okutacak falan dicek offf ne hallere düştüm her sene teşekkür alırdım geçen sene 1. dönem alamadığım için ağlamıştım.Şimdi sınıf geçmeye çalışıyorumm ne yaptım bennn :43:

sorumluluklara girmek istemiyorum ne demek girmek zorundasın
notlarını yeni gördüm ben başka çaren yok
ailenin de sakın ama sakın okula gelmesini,öğretmenlerinle hele de sakın ola öğretmenlerinden önce idare ile bu konuyu görüşmesini isteme
çok daha ters tepecektir bundan emin ol
gir yazın sınavlarına otur gece gündüz çalış ve geç
madem teşekkür alıyordun sınıfı hayde hayde geçrsin

Sorumluluklaramı giricem ben şimdi ama ben kendime proğram yapmıştım :(
Coğrafya =80 Yazılı = Perşembe Cuma günü 11-12 arası çalışılacak..Pazartesi salı ve çarşamba gece yatmadan önce 1 saat çalışılacak.
Tarih= 80 Yazılı= pazartesi. Cuma günü herşey ezberlenecek.Haftasonu tekrar yapılıp sorular çözülecek.Cuma 5 saat cumartesi ve pazar günüde 5 saat ingilizce çalışılacak.
Geometri = 45 alınacak.Haftasonu geceleri çalışılıcak. Yazılı = Pazartesi.
Matematik=60 alınacak.Hafta içi hergün geceleri çalışılacak.Yazılı cuma= Hafta içi her gün yarım saat çalışılacak.
Milli güvenlik= Yazılı perşembe = 90 alınacak. Pzt salı çarşamba günleri okulda çalışılacak.
İngilizce=70 alınılacak. Cuma günü 5 saat cumartesi ve pazar günüde 5 saat ingilizce çalışılacak.
Bilgisayar cuma günü. Günde yarım saat çalışılacak.

Proğram ==== Cuma günü= 5 saat ingilizce çalışılacak! 5 saat tarih çalışılacak. Yatmadan önce 1 saat coğrafya çalışılacak.
Cumartesi günü =5 saat ingilizce çalışılacak. 5 saat tarih çalışılacak. Ve 3 saat geometri çalışılacak.
Pazar günü=5 saat geometri çalışılacak. 5 saat ingilizce ve 3 saat tarih çalışılacak.
Pazartesi günü = 5 saat psikoloji çalışılacak..5 saat coğrafya ve 3 saat tarih.
Salı=3 Saat matematik çalışılacak.3 saat bilgisayar çalışılacak. 3 saat milli güvenlik çalışılacak.
Çarşamba=1 saat matematik çalışılacak.2 saat milli güvenlik çalışılacak.5 saat coğrafya çalışılacak.
Perşembe günü=3 saat matematik çalışılacak.3 saat bilgisayar.

Of böyle çalışsam belki geçeri m :43:

Disiplinli çalıştığın sürece geçersin
Ama nedense sen burada bu konuya devam ettiğin sürece bu disiplini sağlayamayacaksın gibi geliyor üzgünüm
bir öğrencinin bu saatte internette olmaması lazım.
Eğer olursa sınıfı nasıl geçerim diye kara kara düşünür.
Baban okula gidip şöyle böyle demesindense 'Kızım çık artık internetten 'deyip bilgisayarı kapatmanı istemeli

Disiplinli çalıştığın sürece geçersin
Ama nedense sen burada bu konuya devam ettiğin sürece bu disiplini sağlayamayacaksın gibi geliyor üzgünüm
bir öğrencinin bu saatte internette olmaması lazım.
Eğer olursa sınıfı nasıl geçerim diye kara kara düşünür.
Baban okula gidip şöyle böyle demesindense 'Kızım çık artık internetten 'deyip bilgisayarı kapatmanı istemeli

hocalarından ödevde isteyebilirsin. sözlü niyetine

Back
X