- 16 Haziran 2011
- 15.871
- 68.940
- 798
- Konu Sahibi Girlsbelikegirls
Yok ben zaten kültürlerini biliyorum yıllardır. Ama onlarda kayınvalidenin yapması gerek bir görev haline gelmiş öğretmek bunu da kültür haline getirmişler. Dillerinden de az cok anladıgımı bir cok kez yazdım burda zaten.Yemeklerinden de bazılarınj biliyorum zaten.Benim onların yemekleriyle kültürleriyle bir derdim yok.6 sene boyunca ben eşimw türkçe öğrettim. İngilizce anlasıyorduk onu ara ızdan kaldırdık cünkü türkçe öğrenemiyordu ve ben de işlerde çalışıyordum o zamanlar ailemden ayrı sehirde.Eşim eger düğün sonrasında takı paraları da dahil tüm birikimi yemeseydi kripto da dolandırılmasaydı benden de gizledi bunu. suan bunun stresini ben de o da yaşamıyorduk. Ben zamanında 6 yılluık ilişkimizde dahil maddi manevi ve psikolojik cok sorumluluk oldum.Hersey sırayla değil mi fedakarlık ta öyle olmalı.Ama ben salağım ki o strese giriyor diye üzülüyorum hala bu durumda
Eşim eger düğün sonrasında takı paraları da dahil tüm birikimi yemeseydi kripto da dolandırılmasaydı benden de gizledi bunu.
Adam Koreli , hikaye ise çok tanıdık. Belki eşinizin bilmediğiniz borçları da vardır; kayınvalideniz de o yüzden bağırıyor;, eşi ve oğluyla tartışıyordur.