ya sizin eşiniz olsa ne düşünürsünüz?

Amaan o kadar dert varken bide baskasinin kocasinin kadinlarla muhabbetini mi dusunuyosun benimde esim boyle yapsa naparim diye deli olup dusunemedim valla yaparsa dusunursun dusunuruz bosveeer

Bumu dert şimdi.
Bir derdim var bölümüne ne bulsanız açıyorsunuz yakında yemek tarifi falanda buraya yazılacak.
Bırakın o adamın durumunu karısı düşünsün bize ne?
Akvaryumda balık değilki bir köşede tutalım bu adamları.
Sonuçta sizlerde o adamla görüşüyorsunuz sizin eşlerinizi düşünelim bu konuda ne hisseder diye.
Çalışan insanlar arasındaki iletişim bazen cıvıklaşabiliyor kendini kontrol eden insanlar buna dikkat eder ve sınırını belli eder etmeyen öyle işte sonuç bu.

Şöyle diyeyim.
İşyerimizde evli bir bayanla bekar bi erkeğin arasında geçen konuşma şu şekilde geçti. Birebir şahitim yani.

+ Ahmeeeetttt ay ne hoş adamsın yaaa! Kıkır kıkırrrrr
- ay öyleyimdir kızzzz! Gel otur sana çay ısmarlayayım istediğin bişey varmı görevli x ablaya çikolata aldırayım mı? Bak bi otur manzara çok güzel. Karşıda kırmızı renkli manzara var. Fantazinin rengi. Gel otur kıııızzz
+ ay deli yaaaaa. Kikir kikirrrr.

Kocanız olsa demişsiniz ya; ben bu konuşmayı duyunca acaba bu kadının kocası onun böle cilveleştiğini biliyo mudur diye çok düşünmüştüm.
Sizin arkadaşınızın karısı içinde aynı durum geçerli. Benim eşiminde bayan müşterileri var. Asla onlarla samimi olmasını istemem. Gerek yok gereksiz muhabbetle samimiyete.
Bende işyerimde hiç bi erkekle oturup gülüşmen kikirdemem. Ben ve eşim bu konuda oldukca katıyızdır. Allahtan ikimizde aynıyız, birimiz farklı olsa ciddi sıkıntılarımız olurdu. Çünkü baya katıyızdır dediğim gibi. İş icabıdır her muhabbetim. Gereksiz yere bayanlarla bile lak lak yapmam. Onlarla yapılan muhabbetlerde de kocalarıyla yatak odasında naptıklarını dinlemekten, kocalarının ölesiye aşklarından, kocalarının süpsürüz süprizlerini dinlemekten gına geldiğinden bayanlarla bile düzgün ilişkim yok.

Back
X