ya sizin eşiniz olsa ne düşünürsünüz?

Bizim dairede 2 tane herif var laubali yavşak cıvık. Yüz versen tepene çıkacak tipler.
Bir gün bile slm sabah dışında bir muhabbet kurmadım kendileri ile.
Adam ne kadar yavşak olursa olsun bir bayan o muhabbeti yapar mı?
Ki konuda adamın samimiyeti sevdiği dışında bir ayrıntı verilmemiş.
muhabbet etmeyi seviyor sempatik yakışıklı makam mevkii sahibi evli 3 çocuğu var görünürde eşini çok seviyor sosyal hesap paylaşmlarından ama kurumda tanıdığı tanımadığından çoktur sever geyik yapmayı ve bu şekilde muhabbet farklı yerlere gidiyordu çoğu zman

muhabbet etmeyi seviyor sempatik yakışıklı makam mevkii sahibi evli 3 çocuğu var görünürde eşini çok seviyor sosyal hesap paylaşmlarından ama kurumda tanıdığı tanımadığından çoktur sever geyik yapmayı ve bu şekilde muhabbet farklı yerlere gidiyordu çoğu zman
onunkisi samimiyet değil, cıvıklık, laçkalık zaten...
kendi kafasına uygun kadınlar da karşılık veriyor işte...

Bakın adam kadınları direk böyle konuşmaya itiyor mu?
Benim oda arkadaşım var çok kibar kimseye kötü davranmaz muhabbet ederiz ki eşini de tanıyoruz.
Dairede 40 yaşında bir abla var bu abinin peşinden ayrılmıyor bizimle muhabbet etmesine kızıyor tavır yapıyor.
Oda arkadaşım asla ona bu kadar yüz vermiyor ama sesini de çıkarmadığı için kadın işin çılkını çıkarıyor.
Geçen adamın ceplerini kurcaladı ya:KK57: ben utandım onun adına.
Bir de çirkef bir şey desen sen suçlu olursun.
Adam çok sinirleniyor ama kibarlığından tepki veremiyor anlasın diye bekliyor ama kadında tık yok.

Bakın adam kadınları direk böyle konuşmaya itiyor mu?
Benim oda arkadaşım var çok kibar kimseye kötü davranmaz muhabbet ederiz ki eşini de tanıyoruz.
Dairede 40 yaşında bir abla var bu abinin peşinden ayrılmıyor bizimle muhabbet etmesine kızıyor tavır yapıyor.
Oda arkadaşım asla ona bu kadar yüz vermiyor ama sesini de çıkarmadığı için kadın işin çılgını çıkarıyor.
Geçen adamın ceplerini kurcaladı ya ben utandım onun adına:KK57:
Bir de çirkef bir şey desen sen suçlu olursun.
Adam çok sinirleniyor ama kibarlığından tepki veremiyor anlasın diye bekliyor ama kadında tık yok.
bizimkisinde sıkıntı yok her yola geliyor

bizimkisinde sıkıntı yok her yola geliyor
Cevapların hiç anlaşılır değil.
Adam bu muhabbetlerin oluşmasına müsaade ediyorsa bırak karısı düşünsün.
Ha adam sadece samimi görüp muhabbet ediyorsa diğer kadınlar laçkalaşıyorsa kadınların kocaları adına üzül.

Cevapların hiç anlaşılır değil.
Adam bu muhabbetlerin oluşmasına müsaade ediyorsa bırak karısı düşünsün.
Ha adam sadece samimi görüp muhabbet ediyorsa diğer kadınlar laçkalaşıyorsa kadınların kocaları adına üzül.
öncelikler kadınlar samimiyeti fırsat bilip konuyu başka yönlere çekiyorlar adamda buna müsaade ediyor öncelik bayanlar da yani

Bazı insanların karakter yapısıdır her ortama ayak uydurması.
Benim eşim de erkeklerin çok olduğu bir yerde az bayanla çalışıyor. sabah giderken onlara poğaça falan alıyor. Hatta bir kere iş için bir yere gideceklerdi yollarının üstü beni de bırakacaktı eşim. Arabayı eşim kullandığı için dolayısıyla öndeydim ve çıkış noktası bizim ev araba iş yerine ait.
Benim indirim yerde araba hareket etmeden kadın eşimin yanına bindi. "ayy ben de öne geçeyim" dedi.
Hiç kıskanmadım. ama eşime dedim "ben olsam yapamazdım en azından eşi bir uzaklaşırdı öyle geçerdim" dedim.
yine de sorun yok benim için.
Ama o insanın kadınlara kur yapıp yapmamasına da bağlı bu durum.

Ben olsam kıskanirdim yalan yok

iş arkadaşı olsun komşu arkadaşının eşi vs vs ne olursa olsun mesafe her halukarda korunmalı espiri yapıp her muhabbete giriliyorsa önce eşimi bi güzel fırçalarım ben fırsatı veren o dur çünkü selam dışında resmi bir iki sohbet haricinde her türlüsü beni kasar gerer kıskanırım herkes yerini bilsin..o adamın da karısına acıdım acaba adam bu gün iş yerinde bayanlarla sohbet ettik biri senin yerinde olmayı çok istedi desin bakalım o kadın o kocayı ne yapıyor?

Bunu diyen bayan
Evette şu kocalarınızı lütfen sütten çıkmış ak kaşık gibi görmeyin. Erkeğin içinde varsa her yerde asılacak bir kadın bulur. Böyle eşini sürekli kıskanan tiplerle işyerinde alay ederiz biz. İş yerinde akşama kadar berabersin ve doğal olarak şakalaşıyosun. Sana ters geliyosa eşini sakın işe yollama aman kaparlar yoksa. Eşini fanusta sakla

Evette şu kocalarınızı lütfen sütten çıkmış ak kaşık gibi görmeyin. Erkeğin içinde varsa her yerde asılacak bir kadın bulur. Böyle eşini sürekli kıskanan tiplerle işyerinde alay ederiz biz. İş yerinde akşama kadar berabersin ve doğal olarak şakalaşıyosun. Sana ters geliyosa eşini sakın işe yollama aman kaparlar yoksa. Eşini fanusta sakla
Evet bana ters suan eşim yok ve ilerde eşim olacak kişi de mesafeyi koruyacağı için kendi açımdan problem yok

Aslında normal ama bende eşimi kıskanırdım, bende erkeklerle calştım hep cok sosyalim sıcak kanlıyım ama eşimle tanıstıkdan sonra erkek arkadaslarla meraba meraba oldum gerek yok samimiyete.evli insan mesafeli olcak

merhaba çalıştığım kurumda yakın olduğum 2 bayan var yaşça küçüğüm kendilerinden birisi evli diğeri bekar birde iş icabı sürekli toplandığımız bir yer var ve farklı bir kurumdan yine iş icabı tanıştığımız bir bey var zmanla hepimiz bu beyle tanışıyoruz arkadaş oluyoruz tabi bu topluluğun içinde bayağı bir kişilerde var zzamanla bu bey artık içimizden birisi oluyor herşeye yorum yapıyor diğer arkadaşlarım hoşanıyorlar bundan ama öyle dalga muhabbet amaçlı yakışıklı birisi ama beyefendi kadın gibi her muhabbete atlıyor samimi yani ben düşünüyorum ya benim eşim olsa çok kıskanırım ne bu samimiyet derim haftanın 5 günü bu bayanları ve daha bir sürü bayanı görüyor hepsiyle de samimi sıcakllanlı birisi eminim eşinide seviyor ama bu kadar samimi olması doğrumu ?
Hmmmm.... biraz denisik olmus bu konu ☺☺☺

Arkadaslar im ve adamın eşi için üzülüyorum

Belki kadın cıvık karakterle biriyle evli olmaktan rahatsız değil göz göre göre evlendi? Kendi düşen ağlamaz,herkes evlendiği insanın karakterinin farkında.

Belki sizin rahatsız edici bulduğunuz şeyleri rahatsız edici bulmuyor?

Bu kadar kafaya takmayın.

merhaba çalıştığım kurumda yakın olduğum 2 bayan var yaşça küçüğüm kendilerinden birisi evli diğeri bekar birde iş icabı sürekli toplandığımız bir yer var ve farklı bir kurumdan yine iş icabı tanıştığımız bir bey var zmanla hepimiz bu beyle tanışıyoruz arkadaş oluyoruz tabi bu topluluğun içinde bayağı bir kişilerde var zzamanla bu bey artık içimizden birisi oluyor herşeye yorum yapıyor diğer arkadaşlarım hoşanıyorlar bundan ama öyle dalga muhabbet amaçlı yakışıklı birisi ama beyefendi kadın gibi her muhabbete atlıyor samimi yani ben düşünüyorum ya benim eşim olsa çok kıskanırım ne bu samimiyet derim haftanın 5 günü bu bayanları ve daha bir sürü bayanı görüyor hepsiyle de samimi sıcakllanlı birisi eminim eşinide seviyor ama bu kadar samimi olması doğrumu ?
arkadaşların ayrı bir iğrençmiş....... böyle dalga muhabbet amaçlı yuva yıkacaklar yani öylemi?????? oradaki adam sizin kocanızda olabilirdi. böylesi k.şarlardan uzak dur benden tavsiye

Son düzenleme:
Ben kıskanırım. İşi gereği bayanların çok az olduğu ortamda o yüzden kafam rahat.
Eşime güvenirim o ayrı ama üniversitede iki sevgili her gun ayrılsın diye dua eden bir kız tanıdığımdan beri kadınlara olan güvenimi kaybettim. Kız çocuğa takmıştı kafayı. O sevgililer de ayrıldı. Kız da başkasıyla evlendi. Nasıl ne dua ettiyse artik. Velhasıl kadınlara güvenmiyorum o yüzden eşimin minimum seviyede muhatap olmasını tercih ediyorum.

Back
X