Ya sizin eşlerinizde de, eleştiri kabul etmeme huyu var mı

cikolumuffin

evli, mutlu, kedili🧿
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2020
114
161
18
Ya eşim çok iyi, tatlı, sevgi dolu biridir ama bir huyu var illallah ettim. Cumartesi cumartesi kavga ettim yani. İşiyle ilgili bir mesaj, bir şey geldiğinde hooop dikkati direkt telefonda. Biz yan yana konusurken de, işte telefonda mesajlaşırken de hep aynısı yapıyor. Şimdi onu bu konuda uyardım, ilk bir tamam bundan sonra söylerim gibi bisey dedi. Sonra, ama mantıklı degil bu dedigin sanki kotu bisey yapıyorum falan diyor. Yahu kocaman adam çocuk gibi kendini savunacak diye karşı çıkıyor. Çok sinirlendim gerçekten, sadece benim kocam mı böyle yoksa erkekler mi böyle? Siz bu tarz durumlarda ne yapıyorsunuz, valla daha demin açtım ağzımı yumdum gözümü konuştum da konuştum.

Maalesef canım çocuk gibi oluyorlar çoğu zaman eleştiri kabul etmedikleri gibi inatlaşma huyları da var 🤷‍♀️

Ya eşim çok iyi, tatlı, sevgi dolu biridir ama bir huyu var illallah ettim. Cumartesi cumartesi kavga ettim yani. İşiyle ilgili bir mesaj, bir şey geldiğinde hooop dikkati direkt telefonda. Biz yan yana konusurken de, işte telefonda mesajlaşırken de hep aynısı yapıyor. Şimdi onu bu konuda uyardım, ilk bir tamam bundan sonra söylerim gibi bisey dedi. Sonra, ama mantıklı degil bu dedigin sanki kotu bisey yapıyorum falan diyor. Yahu kocaman adam çocuk gibi kendini savunacak diye karşı çıkıyor. Çok sinirlendim gerçekten, sadece benim kocam mı böyle yoksa erkekler mi böyle? Siz bu tarz durumlarda ne yapıyorsunuz, valla daha demin açtım ağzımı yumdum gözümü konuştum da konuştum.
Doğru şekilde anlatıldığında kabul ediyor önemli olan usulünce anlatmak

Dün gece yatmadan önce konusup anlastık. Küs uyumak yok diye bir kuralımız var çünkü. Kocam da, ben de bazı seylere dikkat edecegiz. Tesekkur ederim hanımlar.

Neyden yakindiginizi anlamadim ben. Elestiri goturmuyor diyorsunuz da.. ornek verdiginiz konu ne? Isiyle ilgili anladigim kadariyla. Esimin de gecesi gunduzu yoktur. Bilgisayar basinda is yurutur devamli. Ben anlayisli olmaya calisirim. Ilgi istedigimi belli edersem gelir ilgilenir. Isi sonucta onemli bir sey. Oyun veya internette takilma degil ki..

Konuyla başlığı aynı değil yada ben anlayamadım gece gece.
Telefonuna mesaj gelince bakması normal değil mi?
Her mesajı size göstermek zorunda mı? Şüpheleniyor musunuz yoksa?

Konuyla başlığı aynı değil yada ben anlayamadım gece gece.
Telefonuna mesaj gelince bakması normal değil mi?
Her mesajı size göstermek zorunda mı? Şüpheleniyor musunuz yoksa?
Yok yani mesela iş grubunda herhangi normal bir konu konusulsun, hop dikkati oraya kayar. Ben bişey söylüyorum diyelim hiç, bir sn falan demeden oraya odaklanır. Veya bu arkadaş grubu icin de geçerli. Hani bir yerden sonra hep olunca insan üzülüyor. Sürekli lafın kesildiği veya anlattıgınız sey olmasına rağmen hop bi anda öyle kalakalmak kırıcı oluyor. En azından benim için..
Ama biz konuştuk. o benim onu uyarma tarzımdan hoslanmamıs, benim dediklerimi de dikkate alacakmıs.

Şüphe falan asla yok, ben eşime ve evliliğime güveniyorum. Olay bambaska. Belki de tam anlatamadım ama zaten önemi de kalmadı. Çözdük neyse ki :KK68:

Yok yani mesela iş grubunda herhangi normal bir konu konusulsun, hop dikkati oraya kayar. Ben bişey söylüyorum diyelim hiç, bir sn falan demeden oraya odaklanır. Veya bu arkadaş grubu icin de geçerli. Hani bir yerden sonra hep olunca insan üzülüyor. Sürekli lafın kesildiği veya anlattıgınız sey olmasına rağmen hop bi anda öyle kalakalmak kırıcı oluyor. En azından benim için..
Ama biz konuştuk. o benim onu uyarma tarzımdan hoslanmamıs, benim dediklerimi de dikkate alacakmıs.
hahahha :D aynı biz. 2,5 yıllık evliyiz en başından beri aynı. Bi konu hakknda konuşuuyo olurum, bi mail gelir eline telefonu alır bakar tabi o sırada ben anlatırım anlatırım salak gibi o hiç tepki vermez çnkü hala telefondda kendisi, sonra biter suratıma bakar ben ne söyledim en son derim ya aşkım özür dilerim falan filan der ama artık alıştım takmıyorum aynı şeyleri bende ona yapmaya başladım çnkü anlasın diye, bazen anlıyo bazen tekrarlıyo yuvarlanıp gidiyoruz neyse allah başka dert vermesin diyelim kapatalımm :D

Back
X