bu şekilde kendini yer bitirirsen sütün gelmez sütün en başı
-moralini bozma sütün az gelse bile az falan diye kafana takma olumlu ol ,tatlıydı vs. hepsi kilo aldırıyor en başta su 3 lt,humana çay süper bişe gerçekten kullanabilirsin hatta doğuma gitmeden başla bence, zaten sen doğum yaptığında bebek hemşireleri sütü ne arttırır azmı gelio ilgileniyolar ilk anda tabi fışkırmıyor bebek nekadar sık emerse okadar artıyor bide ben eve gelince duşa girdim annem göğüslerinede ılık su tut dedi işteozaman akmasını durduramadım tazikle geliodu resmen,
bol su,sık emzirme,duş ve moral
bide emzirmeye hep son emzirdiğin göğsünden başla bebek yorulduğu için asıl sütün değerli kısmı son göğsünde kalırmış hemşirler demişti sanada derler eminim benimoğlum 1 hafta zor emdi sonra sağdım 1 ay bile içmedi sütümü ne yaptıysam olmadı işlh bu bebeğimde sizlerinkide emerler bol sütümüz olsun hayırlı doğumlar
arkadaşlar merhaba 36+2 günlük hamileyim. doktorum bebeğimin iri oluşundan dolayı 38+3 de bebeşimi sezeryanla doğum yapacağım. fakat korktuğum birşey varki acaba ya sütüm gelmezse ne yaparım. acaba sezeryan ile doğum yapan arkadaşlar bana tavsiyeleriniz nelerdir? sütümün gelmesi için yapmam gereken herhangi birşey varmı? oldu sütüm gelmedi bebeğime mamamı vermeliyim. hangi marka mamayı önerirsiniz? yardımlarınızı bekliyorum?
esra_berk , bende 10 nisanda bebeğimin iri olması nedeniyle sezeyan ile doğum yaptım. oğlum 4,050gr olarak dünyaya geldi. sezeryan ile doğumlarda ilk 2gün süt gelmiyor. sıktıkça çok zor gelmişti benim. ama bebeğim emdikçe sütüm arttı. birde bol bol su içtim. hergün ılık duş ile göğüslerime masaj yaptım. kuru kayısı ve kuru inciri komposto yapıp taneleriyle birlikte içtim. ilk bir hafta sütüm oldukça çoğaldı ve hala anne sütü veriyorum. hastanede ilkgün mama verdiler bende vde birkaç kez 30cc yapıp verdim. bol bol emzir ki bebeğin sarılığa yakalanmasın hayırlı doğumlar dilerim. allah bebeğine ve sana sağlık versin...
yesiim merhaba öncelikle soruma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. sana bişey daha sormak istiyorum. 5 haziranda allahım izin verirse sezeryanla bebeğimi dünyaya getireceğim. primanın bebek bezini kullanmak istiyorum. ama inan bana o kadar kararsız kaldımki doktor amcası bebeğim için 3.800 - 3.900 doğar dedi. ama bana biraz daha fazla doğar gibi geliyor çünkü daha şimdi dünkü kontrolde 3.900 dedi. daha bir haftamız var. rahat 4 kilo olur diyorum. senden ricam acaba bebeğin ilk doğduğunda hangi bezi kullandın birde bakıyoum bebek bezlerine 1 numara 2-5 kg. yazıyor. 2 numara 3-6 kg yazıyor. hangisini almalıyım sence. sen deneyimli bir anne olarak bana ne önerirsin. he birde şu var. bebeğimin boyuda uzun doktor dediki 54 cm rahat doğar dedi. yani 54 cm ve 3.900 bilemedin 4 kg. ben 1 numara almak istiyorum ama acaba küçükmü gelir ya offf yemin ederim kafayı yiyem artık şu bebek bezi hakkında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?