Kiz ilk defa bugun sahit oldu aslinda oncesini mutlaka duymustur babasi anlatmistir ya da annesi cunku patronun karisina ben dert yaniyordum biz onunla.anlasamiyoruz diye kadin zehra bosver sen isini yap.biz senden memnunuz diyordu. O adamin huyunu herkes biliyor bize tek tuk is getirenler bile anlamis ne mal oldugunu. Yeri gelince dicem bugun aslinda derdim ama tam cikis saatime yakin kavga ettik o sinirle ciktim birsey demedim.Patronunla başbaşa bu konuyu konuşun derim. Patronun kızı biliyor mi sizin ne kadar yaralandiginizi en azından ona anlatabilirsin. Çok inciniyorum hayat enerjim tükeniyor işime odaklanamiyorum diye.
Aynen oyle patron tatile vs gidince patron saniyor kendini. Patrona sorup okey aldigim birseyi ona sormayinca da soylenirdi adam izin vermis yap demis daha sana ne diye sorucam ki simdi yegeni de laf etmesin diye soruyor cunku patron kizina sorun danisin dedi. Olayin bana patlayacagini bilsem kiza acikca derdim ama bu denli cikisacagini dusunemedim. Zaten o kovulmus muhasebede calisirken. Babasinin istegi uzerine enistesiyle calismaya baslamis. Hatta baska biri varmis muhasebede kovdurmus kavga etmis falan isyerinde eskiler anlatiyordu bana dikkat et bunla ugrasma kovdurur gibisinden. Cok denedi hala da deniyor ama kimse de sen haklisin bu kizi kovalm gonderelim demiyor. Bence en cok buna kuduruyor. Ailecek patron nikahima geldi bana dugun hediyesi ayri bebek hediyesi ayri verdi ki isyerinde kimseye karsi boyle.degiller. Deger verdiklerini biliorm ama iste o adam olmasa orada ya da patron agzinin payini verse rahatlicam ama vermio. Veremio ya da vermek istemio belki de boyle herkese karismasi onun hosuna gidio cunku kendi hic karismaz adamin kizmasi bile sakin.Herkese karşı öyleyse değişmesi biraz zor canım. Bazı insanlar da diktatörlük özelliği çok baskın oluyor. Patronundan bile daha yetkili görüyordur orada kendini emin ol.zamaninda ya da çocukluğunda onun da onaylanmamis biri olduğunun göstergesi tüm bunlar. Kendini ispatlama çalışmasından başka bir şey değil yaptığı.
Keşke onun anne babası ona küçükken daha güzel davransalardi o adam bugün bu halde olmayacaktı.
Burda benim suçum ne diyeceksin. Senin hiç bir suçun yok.
Kendini hissiyatını elbette paylaş ama değişmesini bekleme çok zor
Yaşadığı travmayi sana yaşatmaya çalışması çok kötü bir durum. Empati duygusundan yoksun intikam odakli yaşıyor bazı insanlar. Başkasına olan hıncını başkasından çıkarıyor. Allah yardimcin olsun. Sen kendini ezdirme çok da saldırma bu adam kavgadan besleniyor olabilir. Istedigini verme sakince hakkını savun. Kirildim de. Ben dili kullan.Aynen oyle patron tatile vs gidince patron saniyor kendini. Patrona sorup okey aldigim birseyi ona sormayinca da soylenirdi adam izin vermis yap demis daha sana ne diye sorucam ki simdi yegeni de laf etmesin diye soruyor cunku patron kizina sorun danisin dedi. Olayin bana patlayacagini bilsem kiza acikca derdim ama bu denli cikisacagini dusunemedim. Zaten o kovulmus muhasebede calisirken. Babasinin istegi uzerine enistesiyle calismaya baslamis. Hatta baska biri varmis muhasebede kovdurmus kavga etmis falan isyerinde eskiler anlatiyordu bana dikkat et bunla ugrasma kovdurur gibisinden. Cok denedi hala da deniyor ama kimse de sen haklisin bu kizi kovalm gonderelim demiyor. Bence en cok buna kuduruyor. Ailecek patron nikahima geldi bana dugun hediyesi ayri bebek hediyesi ayri verdi ki isyerinde kimseye karsi boyle.degiller. Deger verdiklerini biliorm ama iste o adam olmasa orada ya da patron agzinin payini verse rahatlicam ama vermio. Veremio ya da vermek istemio belki de boyle herkese karismasi onun hosuna gidio cunku kendi hic karismaz adamin kizmasi bile sakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?