arkadaşlar merhaba,
Seda Sayan'ı izlemek hiç adetim olmadığı halde biraz önce zap yaparken doktor İbrahim Saraçoğlu'nu görünce durma gereği duydum o kanalada..bir de ne göreyim hamile kalmaya yardımcı kürü açıklayacağım dedi..ben tabi hemen aldım kalemi kağıdı elime ve yazdım..birazdan size vereceğim kür yumurta çatlatmaya yardımcı olduğu gibi, çikolata kisti, pko, küçük boydaki miyomları da yok ediyormuş ve adeti düzenliyormuş, ayrıca erken menepoz tehlikesi olanların da adetlerini tekrar eski düzenine getiriyormuş..hemen sizinle paylaşmak istedim.. işte formulü:
orta boy bir kuru soğanı ( ama kesinlikle içi beyaz olan yani dışı açık kahve olan bildiğimiz yemeklik soğan, kırmızı soğan değil ) 1,5-2 bardak kaynayan suyun içine atıyoruz ve 5 dakika kaynatıyoruz. Ağzı kapalı bir şekilde. daha sonra altını kapatıyoruz ve ılınmasını bekliyoruz. bunu ılık olarak günde iki kere 1 bardak içiyoruz. Birini akşam yemeğinden önce dedi ama diğerini söylemedi herhalde o da sabah ya da öğle yemeğinden öncedir. Ama kesinlikle bunu taze olarak hazırlıyoruz ve ılık içiyoruz. Yani sabah kaynattığını akşam içemiyosun. Bunu 15 gün boyunca yapıyoruz. Bu formülü 2009 yılında açıklayacaktım ama erkene aldım dedi. Özellikle PKO ve çikolata kisti olanlar denesin derim ben arkadaşlar. Benim yok ama bende yumurta çatlatma için deneyeceğim. Sonuçta bişey kaybetmeyiz. Hem Saraçoğlu kesinlikle emin olmadıktan sonra formullerini açıklamayan biri. Demek ki doğru. O yüzden hepimiz bi kere deneyelim derim ben..sevgilerimle