Merhabalar,
Konu başlığındanda anlaşılacağı gibi sorun tuz-suzluk.
Haftasonu annem bulgur pilavı yaptı.
Erkek arkadaşımda bizdeydi. Bir övdüm bir övdüm annemi ve annemin bulgur pilavını ne kadar güzel yaptığını kii beklenti tavan yaptı
.
Annem annem... güzel yapar bulgur pilavını... amaaaaaaaa...
Bu sefer olmamıştı. Erkek arkadaşıma rezil oldum.Hadi güldük geçtik.
Ama neden böyle oldu araştırmaya başladık.
2 bardak bulgura 2 tatlı kaşığı tuz konmasına rağmen ( herzaman yapılan tarifle yapılmasına rağmen )
gram tuz tadı yoktu pilavda.
Tuzu incelemeye aldım. Kapalı kapta saklamamıza rağmen gideremediğimiz nemden başka birşey yok.
İzmir de yaşıyoruz ve burda rüzgar yoksa bazen 3 gün çamaşır bile kurumuyor.Düşünün nemi. Tuzda nemli oluyor haliyle. Bilginiz var mı diye danışmak istedim size ey Kadınlar kulübü...
Konu başlığındanda anlaşılacağı gibi sorun tuz-suzluk.
Haftasonu annem bulgur pilavı yaptı.
Erkek arkadaşımda bizdeydi. Bir övdüm bir övdüm annemi ve annemin bulgur pilavını ne kadar güzel yaptığını kii beklenti tavan yaptı

Annem annem... güzel yapar bulgur pilavını... amaaaaaaaa...
Bu sefer olmamıştı. Erkek arkadaşıma rezil oldum.Hadi güldük geçtik.

Ama neden böyle oldu araştırmaya başladık.
2 bardak bulgura 2 tatlı kaşığı tuz konmasına rağmen ( herzaman yapılan tarifle yapılmasına rağmen )
gram tuz tadı yoktu pilavda.
Tuzu incelemeye aldım. Kapalı kapta saklamamıza rağmen gideremediğimiz nemden başka birşey yok.
İzmir de yaşıyoruz ve burda rüzgar yoksa bazen 3 gün çamaşır bile kurumuyor.Düşünün nemi. Tuzda nemli oluyor haliyle. Bilginiz var mı diye danışmak istedim size ey Kadınlar kulübü...