Çatlaklar Ya Ünlüler?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

ReinedelAmour

Euphoria
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
1.178
96
Madonna gibi Starların kaç adet çocukları var. Mesela Gülben Ergen de... Kimisinin çatlakları olmasına rağmen birçoğu taş gibi geziniyor cüretkar giysileri ile ortalıkta.

Göbekleri dümdüz, çatlakları yok sanki hiç doğurmamışlar gibi...

Sırları nedir onların Spor ve bakım dışında. Mesela Madonnanın çatlak tedavi sırlarını çok merak ediyorum.

Bilen var mı ?
 
Kimyasal peeling olabilir. cünkü sonucta kimyasal peelingde taa derinler soyuldugu icin catlaklarda haliyle gidiyodur.
 
madonnanın bi krem kullandığını okumuştum fairyli bir şeydi adı ama unuttum çok pahalıymış ama bilmiyorum başka bir şey de olabilir....
 
her zaman merak ettiğim bir konu ama bi fikrim yokk...
dogum yapıyorlar 5 ay sonra eskı hallerınden dahada guzel oluolar yaaa:KK43:
onlar kadında bız degılmıyızzz:KK43:(
kıskandım sankim:KK70:
 
ya siz bırakın ünlüleri bnm çevremdeki kimsede yok çatlaaksenağlama bi bnde var yani başkalarında olsa bu kadr takmicam en çok bacaklarımdakiler için üzülüorm şort giymek istiiorm ama giyemiorm diz üstünde bişe giyemiormsenağlama
 
biraz uzun olucak ama okuyun kızlar sorunuzun cevabı burda bende mezoterapi düşünüyorum sporla, kremlerle olucak iş değil

GÜLBEN Ergen ve Deniz Akkaya’yı zayıflatan doktor olarak adı duyulan Mustafa Karataş: “Gülben hanım doğum yaptıktan altı ay sonra nokta atışı radyo dalgaları sistemine başladık. Dalgalar hastanın cilt altını yüksek ısıya çıkarıyor. Bu şekilde yağ dokusunda küçülme ve ciltte gerginleşme başlıyor. Daha önce Deniz Akkaya’da da uygulamıştık.”


Medikal Estetik Uzmanı Dr. Mustafa Karataş‘ın adı son günlerde sıkça duyulur oldu. Bunun nedeni Deniz Akkaya ve Gülben Ergen’i fazla kilolarından kurtarıp zayıflatması.
32 yaşındaki Karataş, Adana doğumlu. 2002’de Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra ağırlığı yurtdışında olmak üzere üç yıl medikal estetik konusunda eğitim ve sertifikasyon programlarına katılmış. 2007 Ekim’inde de Nişantaşı’ndaki kliniği Dipnot’u açmış.
Dr. Karataş’la kliniğinde “zayıflatma” işinin inceliklerini konuştuk.

Sizin zayıflama yönteminiz diğerlerinden farklı mı?

Kullandığımız bütün makineler ve kimyasal içerikler Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı. Ayrıca benim için her şeyin başında hastanın konforu gelir. Kişiye özel doğru teşhislerle doğru yöntemler uygularız.

Türk kadınlarında bu yağlanmalar, selülitler nasıl meydana geliyor?

Kadınlarda 20-21 milyon adet yağ hücresi var. Türk kadınında genetik miras olarak bunların 12-13 milyonu kalça ve basen bölgesinde birikiyor. Ayrıca Türkiye’deki yiyeceklerin daha yağlı ve tuzlu oluşu kadınlarımızın yurtdışındakilere göre daha az spor yapmasıyla birleşince vücutlarda yağlanma ve selülit ortaya çıkıyor.
“Kontrollü hasar sonucu bölgesel zayıflama oluyor”


Son dönemde Gülben Ergen’i zayıflatan doktor olarak isminizi duyar olduk. Kendisine hangi işlemleri uyguladınız?

Gülben hanım doğurduktan sonraki beş aylık süreçte planlanan biçimde diyet kontrollerini yaptırdı. Altıncı aydan itibaren nokta atışı radyo dalgaları sistemine başladık. Bu sistem Türkiye’de zayıflama ve sıkılaştırma tedavisinde kullanılıyor ve bir ilk. Ama bunu daha önce Deniz Akkaya’da uyguladık.


Bu nasıl bir sistem?

Radyo dalgaları hastanın cilt altını yüksek ısıya çıkarıyor. Böylece hem yağ dokusunda küçülme hem de ciltte gerginleşme başlıyor. Cilt altında oluşan bu kontrollü hasar, bölgesel zayıflamaya neden oluyor.

Cilt altına yapılan iğneler yoluyla da bölgesel zayıflama mümkün mü? Gülben Ergen’e de bu yöntem uygulandı mı?

Gülben hanım bebeğini bir yaşına kadar emzirdiğinden zayıflaması için iğne yoluyla hiçbir tedavi uygulanmadı. Bu arada sporunu yaptı, diyetine devam etti. Birinci yıldan sonra ise mezoterapiye başladık.

Mezoterapi nedir?

Bu, hekimin oluşturduğu özel karışımların cilt altına iğne ile uygulanmasıyla gerçekleşen bir tedavi yöntemi. Kimyasal bileşenlerin cilt altına enjeksiyonuyla buradaki yağ dokusunu büyüten ürünler uzaklaştırılır. Mezoterapi radyo frekansı tedavisiyle birleşince o bölgede ciddi bir yağ dokusu kaybı ve gerginlik sağlanır. Hasta bunu diyet ve sporla desteklemeli.

Her iki yöntemi birlikte mi kullanmak gerek?

Bu yöntemler beraber veya ayrı ayrı kullanılabilir. Bunu hastanın durumuna göre belirliyoruz. Her sistem herkese aynı şekilde uygulanamaz. “Sistemime uymayan hastayla devam etmem”


Kliniğinizde zayıflamanın bedeli ne?

Aylık 800 ile 2 bin YTL arasında. Bu, uygulanan tedavilere göre değişiyor.


Ne kadar zamanda zayıflatıyorsunuz? Diyet ve spor da yapılmalı mı?

Hastanın haftada bir ya da iki kere geldiği bu süreç iki ile dört ay arasında değişebiliyor. Tabii ki bu tedaviler diyet ve sporla desteklenmeli. ış yüzde 50 doktordaysa yüzde 50 hastadadır. Sistemime uymayan hastada tedaviyi keserim.

Gülben Ergen bu anlamda iyi bir öğrenci miydi?

Gülben hanım çok prensipli, randevularına sadık bir hastaydı.


Selülit tedavisi için hangi yöntemleri uyguluyorsunuz? Deniz Akkaya ve Gülben Ergen de bunlardan yararlandı mı?

Şok dalgalarıyla yapılan bir selülit tedavisi yöntemimiz var. Deniz hanıma da Gülben hanıma da bir dönem bunu uyguladık ve selülitlerinden kurtuldular.
 
o zaman bu demek oluoki bunun çaresi yok:KK43:kadınlarda onca para varken böle olduklarına göre.ama ben ilk fotonun gerçek oldugunu sanmıorum o kadının gerçek ten rengi bu kdar açık değil başkasıdır o bence
 
victoria secretin mankenleri açıkladı popolarına 13 kat makyaj yapılıyormuş arkadaşlar.

gecen sene bende bunu bi fransiz moda dergisinde okumustum
benim popomda 13 kat makyaji yese onlarinkinden daha guzel olur .. cekimlere baslamadan once 4, 5 saat vucut makyajlari suruyormus .. yani kendileri gibi vucutlarida sahte ...
 
X