Ya varya sinirlerime hakim olamıyorum

Balkizin annesi

ışığına güvene baskasinin gölgesinden korkmaz...!
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
118
60
98
Slm kızlar bi magzada kasiyer olarak çalışıyorum nasıl anlatilir bilmiyorum ama sanki dislaniyormusum ezikmisim gibi hissediyorum bi kaç kişi yüzünden kötü konuşmak istemiyorum ben pek yakaladığı seven biri değilim konuskanim guleryuzlu elimden geldiği kadar kalp kırmaktan korkan biriyim ve kirmayay a özen gosteririm lakin sabır mi etsem yoksa kim ne yapıyorsa gidip konuşup gereken cevaplarını mi versem bilmiyorum haksızlık yapılıyor yalakaligin dibini yapıyorlar grup kurdular disliyorlar patrona kotuymusum gibi göstermeye çalışıyorlar bi ara iftira bile attılar sizce ne yapım sabır çekip devam mi etsem yoksa sonucu ne olursa olsun cevaplarinimi versem

mobbing yapıyorlar yani
işini iyi yapan insanlara genelde mobbing uygulanır
iki yolun var
ya çizginde ilerleyeceksin (patrona kötülenme ihtimalin çok yüksek, bu da seni işinden edebilir, karalama kampanyası yapacaklardır senin için)
ya da iş değiştireceksin (bu durumda o grup kazanacak ve senden sonra gelecek kişilere de yapmak için cesaretlenecekler)
onlar gibi davranmayı hiç düşünme bile.
bi de takılmamaya çalış. neden bana böyle yapıyolar diye kendini yıpratma.

C
canım mobingmi nedir bilemem ama varya çok pis dalmak istiyorum takmamaya çalışıyorsun ama aynı bolumdeyiz hep gozumun onundeler ister istemez takiyor insan susup bekliyorum da pek birsy olacak gibi değil günden güne sinirlerim daha yipraniyor birde sıkıştılar mi benden yardım almaları canim li cicimli oluyorlarmi daha zıplıyor sinirlerim yapmacık yapmacık patron yalakalari vall ne dicem ne yapiam bilmiyorum iyi kuyu kaziyorlar farkındayım ama patronlarda yalakalari el üstünde tutuyor daha iyi iş imkânı olsa durmamda burada iş bulmakta zor

Benim de çok başıma gelmiştir bu.. Seni yumuşakbaşlı görüyorlar muhtemelen. Bana kalırsa git patronunla konuş ve gerçekleri anlat. "Ben işimi yapmaya çalışıyorum ama demoralize oluyorum. Bana mobbing uyguluyorlar" de...

Genel olarak kalp kirmaktan cekinen insanlar hep eziliyor nedense.. edebli edebinden susuyor edepsiz ben susturdum saniyor misali.

Didisme onlarla. Isini yap sen. Sana laf soz vururlarsa akillica cevabini ver ama olay cekismeye kavgaya donmesin.

Herkes ekmek parasi derdinde anlamiyorum su insanlari yani. Calis gitsin. Etraftakileri niye huzursuz ederler ki.. genel anlamda diyorum. Mesela sen isi biraktin bunlar yuzunden patron prim mi verecek bunlara, cift maas mi alacaklar. Hayir. Ee o zaman yapsinlar islerini aksam oldu mu donsunler evlerine. Ne bu grup kurmalar dislamalar filan. Huzursuz insan her yerde huzursuz.. kendi huzursuz, etrafi da karistirmak icin tetikte..

Pekte takacaklarini sanmıyorum demedim bi kaç kez gözleriyle de gördüler ama yalakaliktan başka bir şeyleri olmadığı için birde grupta güçlü pek birşey demediler gözbebekleri onlar

Pekte takacaklarini sanmıyorum demedim bi kaç kez gözleriyle de gördüler ama yalakaliktan başka bir şeyleri olmadığı için birde grupta güçlü pek birşey demediler gözbebekleri onlar
O zaman yapacak tek birşey var. Ordan ayrıldıgında mobbing davası aç. Tazminat alırsın. Hem patrona hem çalışanalara aç davayı.

O zaman işlerini nasıl yurutecekler tabikide illa birinin ayağını kaydirip bir tanesi var hiç bir şeyden anlamaz gram muhasebe bilmez su anda yalakalikla en başa geçti kadında bildiğin o...u duyduğum kadar günahını almim ama az bucukta belli ediyor o zaten yerini Almamdan korktu ğu için en yakınimdakini kışkırttı bana karşı bi laf çıkardı ortaya attı sonra üzerime yıktı lafı o çıkardı diye karaktersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…