- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.409
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Canım yaptıklarını bı bilsen .sende hak verirsin gerçekten gitmek istemiyorum .onların yüzünü bıle gormeye tahammülüm yok artıkAnlamazlar içindeki kırgınlığı herşey normal gibi devam et isterler. Ama büyüklük sende kalsın canım bence git
Anlıyorum seni inanki, haklısın ama utanırlar belki gidersenCanım yaptıklarını bı bilsen .sende hak verirsin gerçekten gitmek istemiyorum .onların yüzünü bıle gormeye tahammülüm yok artıkbıde gidip AA kvcıbayramın kutlumu olsun dıyıcem
Bunların anaları çok kıymetli zaten illa gidilecek egoları tatmin olacak. Ben gittim ama durmadan laf soktum her ağzından çıkanı geri tıktım ağzına. Sende öyle yap karpuzEşimle yaklasık iki haftadır KV ye gitme konusunda tartısyoruz .Bugun bayram ayıayıp olurmus gitmesek .Ya o KV gorumce bana etmedını bırakmadı. Evimizde bıle huzurumuzu kaçırdılar tlefon görüşmesiyle .Kotu günlerimizde bigün olsun yanımızda olmadılar. Herzaman huzurmuzu kaçırmak için elinden geleni ardına koymadılar. Ben eşime gitmek ıstemedımı defalarca söyledim ama yok adam anlamıyor tutturmuş bayram gitmemiz lazım .Ben kafamı nerelere vurayım ya bıktım artık ben mecburmuyum senın o nalet olasıca ailenle görüşmeye valla çıldırdım artık napcamı bılmıyorum .
Evet hak veriyorumEşini kırma derim. Zira ailesini aşağıladıkça ve istemedikçe daha bi aileci oluyolar
Gercktn kotuyse ve kararinz netse oturun gitmeyin. Zorla kucaklicak hali yok. Yani anlamiyomus buna yapck bisy yok artik.Eşimle yaklasık iki haftadır KV ye gitme konusunda tartısyoruz .Bugun bayram ayıayıp olurmus gitmesek .Ya o KV gorumce bana etmedını bırakmadı. Evimizde bıle huzurumuzu kaçırdılar tlefon görüşmesiyle .Kotu günlerimizde bigün olsun yanımızda olmadılar. Herzaman huzurmuzu kaçırmak için elinden geleni ardına koymadılar. Ben eşime gitmek ıstemedımı defalarca söyledim ama yok adam anlamıyor tutturmuş bayram gitmemiz lazım .Ben kafamı nerelere vurayım ya bıktım artık ben mecburmuyum senın o nalet olasıca ailenle görüşmeye valla çıldırdım artık napcamı bılmıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?