Ya yeter ya yeter istemiyorum bunda anlamıcak ne var :(

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.997
37.409
548
29
Eşimle yaklasık iki haftadır KV ye gitme konusunda tartısyoruz .Bugun bayram ayıayıp olurmus gitmesek .Ya o KV gorumce bana etmedını bırakmadı. Evimizde bıle huzurumuzu kaçırdılar tlefon görüşmesiyle .Kotu günlerimizde bigün olsun yanımızda olmadılar. Herzaman huzurmuzu kaçırmak için elinden geleni ardına koymadılar. Ben eşime gitmek ıstemedımı defalarca söyledim ama yok adam anlamıyor tutturmuş bayram gitmemiz lazım .Ben kafamı nerelere vurayım ya bıktım artık ben mecburmuyum senın o nalet olasıca ailenle görüşmeye valla çıldırdım artık napcamı bılmıyorum .

Anlamazlar içindeki kırgınlığı herşey normal gibi devam et isterler. Ama büyüklük sende kalsın canım bence git
Canım yaptıklarını bı bilsen .sende hak verirsin gerçekten gitmek istemiyorum .onların yüzünü bıle gormeye tahammülüm yok artık bıde gidip AA kvcıbayramın kutlumu olsun dıyıcem

Canım yaptıklarını bı bilsen .sende hak verirsin gerçekten gitmek istemiyorum .onların yüzünü bıle gormeye tahammülüm yok artık bıde gidip AA kvcıbayramın kutlumu olsun dıyıcem
Anlıyorum seni inanki, haklısın ama utanırlar belki gidersen

Bende biktim artk bu olaylardan dun 5lere kadar bunu dusundm gitsemmi gitmesemmi git.ek istemyom diye suan gitmyom ama ikeri gunler Allah kerim

Eşin yanında sana destek oluyorsa git.Onlarla birlik oluyorsa gitme bence de.Öbür türlü bayramda birkaç saatten birşey olmaz.

Benim eşimin babannesi de agır konuşmasına ragmen eşim benim aile karşı iyi o da iyi kötü görüşsün,eksiklik duymasın diye yine de gider kalırız izinde Bayram'larda.Böyle olunca eşin gözünde daha kıymetli kıymetli oluyorsun.

Ne yaptılar bayramda bile gitmeyecek kadar bir de onu söyleseniz onu yaptılar bunu ettiler. Kimse size samimi.olun demiyor gider bayramlarını kutlat biraz oturur gelirsiniz eşinizin hatrı için

Bende esimin ailesiyle hic anlasamam kalbim onlara karsi artik kin doldu birak sevip saymayi...Ama esim benim yanimdaysa ve beni ezdirmiyorsa eger onlarin bana yapabilecekleri her turlu seyi esimin hatiri icin yok sayar onu kirmaz giderdim,iki saat esim icin katlanirdim hic onemli degil ama tam tersi ise yapilanlara karsi esim pasif hatta bana karsi birde tavirli ise zerre kadar hatirini dinlemem gitmezdim.Biz kadinlarda aslinda bizi en cok yipratan es ailesinin tutumundan cok esin tutumu...

Benim gidemeyecek kadar uzak. Ama aramadım da. Bizimki de ısrarcıdır. Tamam gıtme der. Sonra bırılerını gordu mu konuyu acar gel der. Mecbur kalayım dıye. Sonra kavga gürültü hır gür. Yapı olarak da agresıfım üstüne melankoliye meyilli bi yapım var. Sırf bu gitmeler gelmeler yüzünden çok yıprandım. Kocamı da kendımle beraber yıprattım. Aynı şehirde olsak belkı başıma bela olmustu yıne aynı mevzu. Bence en temızı ısrar ettıgınde duymazlıktan gelıp cevap vermemek baska seylerle ugrasmak(bu erkeklerın taktiği aslında). Belki işe yarar. Yerınızde olsam gıtmem benım de huzurumu bırakmadılar bır haftadır ömrümden ömür gitti. Eski mevzuları unutamıyorum bızımkının de bılmıyor gıbı davranması canımı sıkıyor (ben hırcınlasmayayım dıye bılmezlıge verıyor). Bu benı daha cok hırcınlastırıyor. Bence gitmeyin ama eşinizle aranızı bozmadan kavga etmeden ikna edın. Sıze yazık ona da yazık. Gıdersenız yuz bulup tekrar müdahil olurlar bunu da bilin

Bunların anaları çok kıymetli zaten illa gidilecek egoları tatmin olacak. Ben gittim ama durmadan laf soktum her ağzından çıkanı geri tıktım ağzına. Sende öyle yap karpuz

Al bendende o kadar.. Eşim Kız kardesıme gidelim utansın dedı..
Eşime utanmak mı.. Annen bır alt katımızda. Oradan senı telefonla arıyor utanmıyor da..
Biz ona gıdınce mı utanacak dedım..
Kardes işte bende safım ya..
Ah şu erkekler hıc bır seye karışmaz kollamazlar..
Ancak yersen mısalı konuşurlar..

Anlamazlar canim anlamazlar.Ayni dert tasa bende de var sürune surune geldim iki konu açtirttilar bana bugun

Eşini kırma bence kırgınlığını ona yansıtma. Eşine karşı anlayışlı ol ne olursa olsun onlar onun ailesi sen anlayışlı olursan bi müddet sonra o da sana karşı daha anlayışlı olacaktır bence

Hepsinden tiksiniyorum, eşimin babası öldü, ilk bayramları diye geldim. Nişanım, düğünüm hüngür hüngür ağlamakla geçti. Eşim arifeden mezarlığa gitmemiz lazım diye getirdi hala mezarlıpa gitmedik. Anasıyla kucuk kucuk oturuyor. Şu an eşimden de tiksiniyorum. Benim ailem yapayalnız oturuyor. Allah hepsinş bildiği gibi yapsın.

Gercktn kotuyse ve kararinz netse oturun gitmeyin. Zorla kucaklicak hali yok. Yani anlamiyomus buna yapck bisy yok artik.

Şu eşinin ailesine kıskançlığından,kendi ailesi yapsa asla kırılmayacak gelinler varya aslında kayınvalide, elti,görümce bahane böyle insanlar evlenmiş olmak için evlenenler ve kesinlikle eşlerini sevmiyorlar,saygı duymuyorlar bu net...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…