Ya Yeter.

llrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
184
103
103
Yeter! Bende insanlara artık pat pat aklımdan geçenleri hak ettiklerini söylemek istiyorum. Bi kere de ben kalp kırayım nolur ya... Önüne gelen içindekileri söylüyo bi kerede siz düşünün kalbi kırılıyor mu diye.. yeter artık kavgacı bi insan olmak istiyorum susmak istemiyorum yeter ya yeter sabrım tükendi ama yok nedir bu dilimi bağlayan bilmiyorum kavga etmekten mi korkuyorum bilmiyorum... Erkek arkadaşım bana sen kavga etmeyi bilmiyorsun tartışma anında tamam deyip susuyorsun cevap vermiyorsun dedi. Benimle tartışamadığını tartışmak istediğini söyledi inanabiliyor musunuz ... Bende insanlara gereken cevabı vermek istiyorum ama içimdeki merhamet duygusu devreye giriyor kırma üzme diyor.... Nasıl yapacammm ????????

Valla ben söylüyorum, kimseden korkum yok, onlar benden korksun, neden şöyle demedim, böyle demedim diye düşüneceğime..

Eşim bana sen çok sezsizsin insanlar seni bu yüzden ezmeye çalışıyor deyince kafama dank etti insanın Eşide sessiz buluyorsa artık ki erkekler kadınları hep fazla konuşuyor diye eleştirilerya ama napayım bazı insanlar bıçak gibi konuşuyor nereye battığı önemli değil öylede olmak istemem sadece ezmeye çalışmasalar yetecek benimde özellikle iş hayatımda çok sorun olan bi durum

Bı de hazır cevap olmak lazım ben apisip kalıyorum .önce birkaç damla yasssss gözlerimden suzulduu ye bağlıyorum.anca gucum. Ağlamaya yetiyor.

Sinirlenince kendi kendime içimden söyleniyorum ağzımdan bişey çıkmıyor içimde savaş oluyor resmen... Hemen göz yaşı devreye giriyor

İçe kapanıklık
Asosyallik durumu var mı ?

normal konularda konuşurken tutukluk yaşıyor musunuz peki? mesela bir kitabı, filmi vs. bahsi geçtiğinde akıcı olarak anlatabilir misiniz?

Back
X