Ya Yeter.

Çok doğru tespit ettiniz anlattığınız kişi benim. İki örnekte bende mevcut. Ne yapmam gerekir var mı bir öneriniz ?

bu forum biraz amaç dışı kalıyor ama internette farklı forumlar var mesela orada ciddi ve seviyeli bir tartışma ortamına girebilirsiniz kendinizi ifade etmeniz açısından. yine bulunduğunuz şehre göre kulüplere/derneklere katılıp fikir alışverişinde bulunabileceğiniz bir çevre edinebilirsiniz.

bir de benim kendimi rahat ifade edebilmemin en büyük sebeplerinden birisi babamdır. 10 yaşımdan bu yana her hafta bir kitap okuruz ve haftasonları konuşuruz onun hakkında. en klasik sorusudur mesela "10 sayfa daha yazacak olsan bu kitabın üstüne ne yazardın?" der ben de düşündüklerimi söylerim. çevrenizde böyle bir şey yapabileceğiniz kişiler varsa değerlendirin derim. önce kendinizi güzel ifade edin, tartışma sırasında zaten halledersiniz. önemli olan bana kalırsa çirkinleşmeden karşıdakine hatasını anlatabilmek.

Bu yapıyla alakalı
Çok rahatsız değilseniz
Aslında annem babamda sessiz insanlardır ben hiç kendilerinden başka yabancı birileriyle kavga ettiklerini duymadım görmedim.. Bazen onlar yüzünden böyle olduğumu düşünüyorum..

bu forum biraz amaç dışı kalıyor ama internette farklı forumlar var mesela orada ciddi ve seviyeli bir tartışma ortamına girebilirsiniz kendinizi ifade etmeniz açısından. yine bulunduğunuz şehre göre kulüplere/derneklere katılıp fikir alışverişinde bulunabileceğiniz bir çevre edinebilirsiniz.

bir de benim kendimi rahat ifade edebilmemin en büyük sebeplerinden birisi babamdır. 10 yaşımdan bu yana her hafta bir kitap okuruz ve haftasonları konuşuruz onun hakkında. en klasik sorusudur mesela "10 sayfa daha yazacak olsan bu kitabın üstüne ne yazardın?" der ben de düşündüklerimi söylerim. çevrenizde böyle bir şey yapabileceğiniz kişiler varsa değerlendirin derim. önce kendinizi güzel ifade edin, tartışma sırasında zaten halledersiniz. önemli olan bana kalırsa çirkinleşmeden karşıdakine hatasını anlatabilmek.
Çok teşekkür ederim önerileriniz için. Kitap uygulamasını kardeşimle yapabilirim onun içinde çok iyi olur oda benim gibi çünkü. Galiba biz aile yetiştirmesinden dolayı böyleyiz :( Çok teşekkürler ...

Bende soylerim kırılacaksa kırılsın beni dusunmeyeni bende düşünmem.
:kahve:

Aynen bende öyle. Kimseyi ilgilendirmez sonucta. En azindan bidahakine icimizde tutmayalim. Nekadar zor olursa olsun söyleyelim
Denemeler yapcam önce yakınlarımdan başlıcam... annemden babamdan çok samimi arkadaşlarımdan sonra erkek arkadaşıma patlıcam istediğin bumuydu dicem ağzıma geleni söylicem görsün gününü belki dahada kıymetlenirim :D

Denemeler yapcam önce yakınlarımdan başlıcam... annemden babamdan çok samimi arkadaşlarımdan sonra erkek arkadaşıma patlıcam istediğin bumuydu dicem ağzıma geleni söylicem görsün gününü belki dahada kıymetlenirim :KK70:
:D aaa bak bu iyimis. Ben direk esimden baslardim annem babam haketmiyor bagirmami :D

Yeter! Bende insanlara artık pat pat aklımdan geçenleri hak ettiklerini söylemek istiyorum. Bi kere de ben kalp kırayım nolur ya... Önüne gelen içindekileri söylüyo bi kerede siz düşünün kalbi kırılıyor mu diye.. yeter artık kavgacı bi insan olmak istiyorum susmak istemiyorum yeter ya yeter sabrım tükendi ama yok nedir bu dilimi bağlayan bilmiyorum kavga etmekten mi korkuyorum bilmiyorum... Erkek arkadaşım bana sen kavga etmeyi bilmiyorsun tartışma anında tamam deyip susuyorsun cevap vermiyorsun dedi. Benimle tartışamadığını tartışmak istediğini söyledi inanabiliyor musunuz ... Bende insanlara gereken cevabı vermek istiyorum ama içimdeki merhamet duygusu devreye giriyor kırma üzme diyor.... Nasıl yapacammm ????????
Benle takıl bazen gölgemle bile kavga ediyoruz;)

Bunu yapmak karakter meselesi. Bende yapamıyorum . Hem herkese cevabını verip hemde sevilip saygı gören insanlara hep ozenmisimdir. Ben haklı olarak cevabını versem bile suçlu durumuna düşüyorum. Ozumuzde yok iste

:KK70: aaa bak bu iyimis. Ben direk esimden baslardim annem babam haketmiyor bagirmami :KK70:
Bak doğru dedin annem babam niye haketsinki kardeşlerimden başlayım dicem de onlara bağırıyorum zaten onlarda sıkıntı yok :D En iyisi ufak ufak arkadaşlarımdan başlayım küstürmeden doğru yerde ve zamanda gerçekten ben haklıysam yapmalıyım :)

Bunu yapmak karakter meselesi. Bende yapamıyorum . Hem herkese cevabını verip hemde sevilip saygı gören insanlara hep ozenmisimdir. Ben haklı olarak cevabını versem bile suçlu durumuna düşüyorum. Ozumuzde yok iste
Doğru diyorsun... Biraz yapı meselesi birazda yetiştirilme tarzı galiba

Çok güzel :) Ama insanların da illallah ettiği kişi olmak istemiyorum dozunda olsun :)
Şunu diyeyim eğer paran varsa ya da menfaatleri (ailen harici) çok dobra kız güm güm diyor derler.
Menfaatleri yoksa yaka silktik deliden derler.
Dozu yok malesef bu işin elin güçlü olmalı pat pat söylemek için

Şunu diyeyim eğer paran varsa ya da menfaatleri (ailen harici) çok dobra kız güm güm diyor derler.
Menfaatleri yoksa yaka silktik deliden derler.
Dozu yok malesef bu işin elin güçlü olmalı pat pat söylemek için
Çok doğru söyledin

Ee soyle agzina elinin tersini carpan mi var. Ha carpanda cikabilir 2 tanede sen cak.
Ay ben cok cirkefim yaa sanirim .merhamet filan hak getire bana.

Karşımdaki insan bana iğneleyici laflar söylüyorsa bende ona söylerim. Çünkü söylüyorsa bunu göze almış demektir.

Hayat" ay bu lafı söylersem kalbi kırılır mı?Ay susuyum söylemeyim" demekle geçmez.
Bide susup söyleyemeyenler sevilmez ezilirler. Söyleyenler sevilir .

Yeter! Bende insanlara artık pat pat aklımdan geçenleri hak ettiklerini söylemek istiyorum. Bi kere de ben kalp kırayım nolur ya... Önüne gelen içindekileri söylüyo bi kerede siz düşünün kalbi kırılıyor mu diye.. yeter artık kavgacı bi insan olmak istiyorum susmak istemiyorum yeter ya yeter sabrım tükendi ama yok nedir bu dilimi bağlayan bilmiyorum kavga etmekten mi korkuyorum bilmiyorum... Erkek arkadaşım bana sen kavga etmeyi bilmiyorsun tartışma anında tamam deyip susuyorsun cevap vermiyorsun dedi. Benimle tartışamadığını tartışmak istediğini söyledi inanabiliyor musunuz ... Bende insanlara gereken cevabı vermek istiyorum ama içimdeki merhamet duygusu devreye giriyor kırma üzme diyor.... Nasıl yapacammm ????????
Sen erkeklerin mumla aradigi bir kadinsin agzi olsun dilin olmasinlardan. Bence senin adamda sikinti buyuk

Back
X