- Konu Sahibi nesmertoglu
2011 ve 2012 yıllarında iki gebeliğim onuncu haftadan sonra düşükle sonuçlandı ve birdaha hamile kalamadım şuan dört haftalık hamileyim ve yine kaybedersem fikri canımı sıkıyor elim sürekli karnımda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle bebisin hayirli olsun canım Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah bende iki senedir bebek bekleyenlerdenim iki kayibim oldu ama demeki saglikli olmadiklari icin nasip olmadi deyip hayirlisini diliyorum sende kendine stres yapma helede melegin seninleyken kalbini ferah tut Canım Allah in iziniyle bebisini saglikla kucagina alirsin simdi yapacagin tek sey hamileligin keyfini cıkar canım2011 ve 2012 yıllarında iki gebeliğim onuncu haftadan sonra düşükle sonuçlandı ve birdaha hamile kalamadım şuan dört haftalık hamileyim ve yine kaybedersem fikri canımı sıkıyor elim sürekli karnımda
İyi düşün iyi olsun canım sıkma hiç canını daha çok yorarsın kndni de bebeğini de pozitif olmanı sağlick uğraşlar bul kndne2011 ve 2012 yıllarında iki gebeliğim onuncu haftadan sonra düşükle sonuçlandı ve birdaha hamile kalamadım şuan dört haftalık hamileyim ve yine kaybedersem fikri canımı sıkıyor elim sürekli karnımda
Daha önceki düşüklerinizin sebebi araştırıldı mı? Kan pıhtılaşması falan durumu olabilir mi? Ona göre şimdi önleminizi alırsanız bir şey olmaz. İyi düşünün iyi olsun dicem ama benzer şeyi ben de yaşadım . İnsan kendine söz geçiremiyor ne yazıkki. Ben 25. Haftamdayım hala kaybetme kprkusunu tam anlamıyla atabilmiş değilim.2011 ve 2012 yıllarında iki gebeliğim onuncu haftadan sonra düşükle sonuçlandı ve birdaha hamile kalamadım şuan dört haftalık hamileyim ve yine kaybedersem fikri canımı sıkıyor elim sürekli karnımda
Daha önceki düşüklerinizin sebebi araştırıldı mı? Kan pıhtılaşması falan durumu olabilir mi? Ona göre şimdi önleminizi alırsanız bir şey olmaz. İyi düşünün iyi olsun dicem ama benzer şeyi ben de yaşadım . İnsan kendine söz geçiremiyor ne yazıkki. Ben 25. Haftamdayım hala kaybetme kprkusunu tam anlamıyla atabilmiş değilim.
çalışıyorum kafamda bedenimde fazlasıyla işimle meşgul zaten kadın doğum hastanesi acil servisteyim düşük yapan hastalar gördükçe irkiliyorumİyi düşün iyi olsun canım sıkma hiç canını daha çok yorarsın kndni de bebeğini de pozitif olmanı sağlick uğraşlar bul kndne
Yine kaybettim![]()
Karnımda ölü gebelikle beni bekletip ruh sağlığımla oynayan doktora sebebini sorsam alacağım cevapta sinirime dokunacak artık üç etti yaCok cok gecmis olsunnDoktora gittinmi dusuklerinin sebebi neymis??
Oyyy kuzum kıyamam rabbim sabır versin cok zor cok insallh bi daha bu avıyı yasatmaz kimseye inan böle seylri okudukca korkuyorum tkrr hamile kalmayaYine kaybettim![]()
Genetik test yaptir cnm. Nedeninin ogrenirsen dusuklerinin tedavi gorursunn en azindanKarnımda ölü gebelikle beni bekletip ruh sağlığımla oynayan doktora sebebini sorsam alacağım cevapta sinirime dokunacak artık üç etti ya
Teşekkür ederim Rabbim kimseye yaşatmasınOyyy kuzum kıyamam rabbim sabır versin cok zor cok insallh bi daha bu avıyı yasatmaz kimseye inan böle seylri okudukca korkuyorum tkrr hamile kalmaya
Pardon yeni gordum. Ins hayirlisiyla bebisin gelirYine kaybettim![]()
Eşimde 47 + marker tespit edildi fakat kesin sebep o diyemeyiz diyolarGenetik test yaptir cnm. Nedeninin ogrenirsen dusuklerinin tedavi gorursunn en azindan
Canım çok çok geçmiş olsun kaç haftalıktı. Doktorunu değiştirip sebebini araştır mutlaka allah bir acı daha yaşatmasınKarnımda ölü gebelikle beni bekletip ruh sağlığımla oynayan doktora sebebini sorsam alacağım cevapta sinirime dokunacak artık üç etti ya