Ya yine düşük yaparsam fikrinden kurtulamıyorum

nesmertoglu

There is hope if we breathe!!!
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
865
863
53
40
Giresun
2011 ve 2012 yıllarında iki gebeliğim onuncu haftadan sonra düşükle sonuçlandı ve birdaha hamile kalamadım şuan dört haftalık hamileyim ve yine kaybedersem fikri canımı sıkıyor elim sürekli karnımda

Benim de dogumum zor gecmisti.simdi yine olabilir diye dusunmekten kendimi alamiyorum.psikiyatrinin sekretirine danistim doktor bakiyor dedi..simdi gitsem.mi diye dusunuyorum.siz de gitmeyi dusunebilirsiniz ...ins sorunsuz hamilelik gecirirsiniz...hepimiz iicn de tabi

Devlet gebelere psikolojik destek de saglamali...

Bnde dusuk yapmstm 2014de sonra hemen kalamadm.
Bende belirli bir sure yani duzenli hareketlerini hssedene kadar bende atamadm. Hala bile braz kipirdamaynca en son nezman kipirdamsti deyp tekme atmasni beklyorm.
Zor sahip olunca maalesef boyle oluyor birde cok istyosak. Ama cok cok dua et. Elini her karnina koydgunda sukur et. Rabbim saglikla kucagna almayi nasp etsn

2011 ve 2012 yıllarında iki gebeliğim onuncu haftadan sonra düşükle sonuçlandı ve birdaha hamile kalamadım şuan dört haftalık hamileyim ve yine kaybedersem fikri canımı sıkıyor elim sürekli karnımda
Öncelikle bebisin hayirli olsun canım Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah bende iki senedir bebek bekleyenlerdenim iki kayibim oldu ama demeki saglikli olmadiklari icin nasip olmadi deyip hayirlisini diliyorum sende kendine stres yapma helede melegin seninleyken kalbini ferah tut Canım Allah in iziniyle bebisini saglikla kucagina alirsin simdi yapacagin tek sey hamileligin keyfini cıkar canım :KK46:

Bu endiseyle yasarsan hamileliginin tadını çıkaramazsin bol bol dua et gerisi rabbime kalmış. ...ben iki kimyasal bir dış gebelik yaşadım şimdi bir kızım var ona hamileyken kalp atışını duyana kadar bende öyleydim sonra zaten hamilelik zor geçti beş ay istifra çektim aklıma bile gelmedi

İyi düşün iyi olsun canım sıkma hiç canını daha çok yorarsın kndni de bebeğini de pozitif olmanı sağlick uğraşlar bul kndne

Daha önceki düşüklerinizin sebebi araştırıldı mı? Kan pıhtılaşması falan durumu olabilir mi? Ona göre şimdi önleminizi alırsanız bir şey olmaz. İyi düşünün iyi olsun dicem ama benzer şeyi ben de yaşadım . İnsan kendine söz geçiremiyor ne yazıkki. Ben 25. Haftamdayım hala kaybetme kprkusunu tam anlamıyla atabilmiş değilim.

Daha önceki düşüklerinizin sebebi araştırıldı mı? Kan pıhtılaşması falan durumu olabilir mi? Ona göre şimdi önleminizi alırsanız bir şey olmaz. İyi düşünün iyi olsun dicem ama benzer şeyi ben de yaşadım . İnsan kendine söz geçiremiyor ne yazıkki. Ben 25. Haftamdayım hala kaybetme kprkusunu tam anlamıyla atabilmiş değilim.
İyi düşün iyi olsun canım sıkma hiç canını daha çok yorarsın kndni de bebeğini de pozitif olmanı sağlick uğraşlar bul kndne
çalışıyorum kafamda bedenimde fazlasıyla işimle meşgul zaten kadın doğum hastanesi acil servisteyim düşük yapan hastalar gördükçe irkiliyorum

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin . Yiyecek lokmasi gorecek gunu varsa bir terslik cikmaz. Hayirlisi neyse o olsun diyin. Stres yaomayin

Back
X